Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לפני שבוע וכמובן שתידלקתי לו פול !

אני כבר עומד על 2 קווים מתחת לחצי והרכב נסע רק 300 ק"מ ...

קצת מוזר ומאוד תמוהה לא ?

מה יכול לגרום לצריכה כה גדולה של דלק ???

אוויר בצמיגים - לא חסר - 31 מקדימה, 30 מאחורה.

כיוון פרונט - מכוון , וכמו כן אין חופש בהגגה.

בוצע טיפול החלפת פילטרים ושמן מנוע ונזול קירור לפני שבוע.

מה יכול להיות ?

תודה רבה.

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

קודם כל זה לא צורה לאבחן 2 קווים וכו'.

אתה צריך לדעת כמה ליטרים יש במיכל שלך.

לאחר בירור גודל מיכל דלק, תחשב כמה ליטרים הרכב צרך מהפול עד ל 2 קווים מתחת לחצי.

ע"י חילוק או כל פעולה שכביכול אתה יודע כדי להגיע לתשובה.

לאחר מכן חלק את מספר הק"מ שהרכב עבר מרגע התדלוק במספר הליטרים שהרכב צרך ואז התשובה זה כמה האוטו שותה לליטר.

אם אתה מסתבך , תברר לגבי גודל המיכל (אולי לפי החשבונית שקיבלת בתדלוק, במידה והרכב היה על ריק) ותגיד כמה קוים יש לך בשעון ואז אני יעזור לך לחשב כמה ליטרים האוטו צרך.

אגב יכולה להיות סיבה גם שפשוט קנית את הרכב רק עכשיו ואתה אולי נוסע קצת אגרסיבי ולא עדין? גז חזק אולי בזמן העברה או לפני הכנסת הילוך אולי כי אתה לא רגיל לקלאץ'?

עריכה: במידה וזה הלוח שעונים של הרכב שלך

126403473154.th.jpg

לאחר בדיקה יש לך 55 ליטר בטנק.

עכשיו כדי לחשב בדיוק כמה הרכב שלך צריך אני צריך לדעת אם הוא עבר 300 ק"מ מרגע התדלוק או בכלל כשקנית אותו , נסעת, ואז תדלקת?

אם תדלקת ואז נסעת 300 ק"מ הצריכה של הרכב היא : ליטר לכל 7.27 ק"מ

הצריכה הזו דיי גבוהה, ולא הגיונית לכן חשוב לדעת אם 300 מרגע התדלוק.

לצורך העניין, כל פס אצלך הוא 6.875 ליטר דלק לכן הרכב שלך מרגע התדלוק עד מצב של 2 פסים מתחת לחצי אומר שהרכב שתה כביכול 41.25 ליטרים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אי אפשר לבדוק ככה.דבר ראשון לא בודקים תצרוכת דלק בעיר.

דבר שני תמלא מיכל מלא ממש עד הסוף ואז צא לנסיעה בינעירונית

בההירות של עד 100 קמ"ש תיסע לפחות 50 ק"מ ותמלא שוב את המיכל.

ואז תחשב תצרוכת דלק.

פורסם
קודם כל זה לא צורה לאבחן 2 קווים וכו'.

אתה צריך לדעת כמה ליטרים יש במיכל שלך.

לאחר בירור גודל מיכל דלק, תחשב כמה ליטרים הרכב צרך מהפול עד ל 2 קווים מתחת לחצי.

ע"י חילוק או כל פעולה שכביכול אתה יודע כדי להגיע לתשובה.

לאחר מכן חלק את מספר הק"מ שהרכב עבר מרגע התדלוק במספר הליטרים שהרכב צרך ואז התשובה זה כמה האוטו שותה לליטר.

אם אתה מסתבך , תברר לגבי גודל המיכל (אולי לפי החשבונית שקיבלת בתדלוק, במידה והרכב היה על ריק) ותגיד כמה קוים יש לך בשעון ואז אני יעזור לך לחשב כמה ליטרים האוטו צרך.

אגב יכולה להיות סיבה גם שפשוט קנית את הרכב רק עכשיו ואתה אולי נוסע קצת אגרסיבי ולא עדין? גז חזק אולי בזמן העברה או לפני הכנסת הילוך אולי כי אתה לא רגיל לקלאץ'?

עריכה: במידה וזה הלוח שעונים של הרכב שלך

126403473154.th.jpg

לאחר בדיקה יש לך 55 ליטר בטנק.

עכשיו כדי לחשב בדיוק כמה הרכב שלך צריך אני צריך לדעת אם הוא עבר 300 ק"מ מרגע התדלוק או בכלל כשקנית אותו , נסעת, ואז תדלקת?

אם תדלקת ואז נסעת 300 ק"מ הצריכה של הרכב היא : ליטר לכל 7.27 ק"מ

הצריכה הזו דיי גבוהה, ולא הגיונית לכן חשוב לדעת אם 300 מרגע התדלוק.

לצורך העניין, כל פס אצלך הוא 6.875 ליטר דלק לכן הרכב שלך מרגע התדלוק עד מצב של 2 פסים מתחת לחצי אומר שהרכב שתה כביכול 41.25 ליטרים

אין שום קשר בין מספר הקוים לכמות הדלק שהם מייצגים, ודאי שלא ברמת הפירוט שהצגת כאן. מדי דלק, גם בפולקסוואגן, הם מהמדים הפחות מדויקים שנמצאים ברכב. בדרך כלל מד דלק ישהה בחלק העליון של הסקאלה קילומטראז' רב יותר מאשר בחלק התחתון שלה. מדידה צריכה להעשות בין תדלוק מלא אחד למשנהו ולא באופן שאינו יותר מאשר ניחוש בעלמא, כפי שעושה פותח השירשור. ברשותי גולף 1.8 ידנית שצריכת הדלק שלה בנסיעה שהיא ברובה המכריע עירונית כ 9 ק"מ לליטר. יש להניח שלמנוע 1.6 עם תיבה ידנית צריכה דומה.

פורסם
vw golf 1.6 ידני שנת 2000. בהתחלה רכב עשה כ 450 ק"מ על טנק דלק אבל אחרי החלפת צינורות וואקום צריכת דלק השתפרה משמעותית.

החלפת לחדשים פשוט ? או משהו יותר "מקצועי" ?

האם מדובר בחלק שההחלפה שלו היא סטנדרטית או שמא יהיה זה תמוהה להחליף דבר שכזה?

פורסם

קודם כל לא ציינת עם הנסיעות בוצעו בעיר או מחוץ לעיר ,

שנית גם אני בעלים של גולף 1.6 ידנית (2001) ואני לא חושב שיש לך בעיה בצריכת הדלק ,

הרכב שלי עם הצמיגים המקוריים שלו 175/80R14 היה עושה 13 ק"מ לליטר 600 ק"מ למיכל , לאחר הרחבת צמיגים ל 205/55R16 צריכת הדלק היא 11.5 ק"מ לליטר 550 ק"מ למיכל , המיכל הינו 55 ליטר והנתנוים שציינתי הם נכונים ל47/8 ליטר (אני לא מחכה למנורה) ונסיעה משולבת לרוב עם מזגן , תעשה בדיקה כמו שצריך ותחזור עם תוצעות , תדלק מיכל מלא, תאפס את מד הק"מ , בסוף המיכל דלק שוב בדוק כמה ק"מ וכמה ליטר נכנס ...

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

51 ליטר תודלקו היום לאחר 430 ק"מ בלבד

מדובר בניסעה עירונית בלבד, 1-2 נוסעים, ללא מזגן

לחץ אוויר 31 מקדימה, 30 מאחורה, תקין ?

• ספונסר פורום
פורסם

הצריכה הזאת כ1ליטר ל 9 קמ היא סבירה לנסיעה בעיר ,

עליך לזכור שבנסיעה בעיר צריכת הדלק היא בערך כפולה מנסיעה

בין עירונית ,יוצא כך שבנסיעה מעורבת אתה תגיע לאיזור 1 ל 13

וזה נורמלי לרכב הזה .

קח בחשבון תוספת צריכה של כ 10 אחוז בקיץ בגלל המזגן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...