Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מערכת עם HU של פיוניר Pioneer DEHP5050UB

קומפוננט מקדימה של רוקפורד

אחוריים של HERTZ DCX 165

סאב של פיוניר (לא יודע איזה דגם)

ו-2 מגברים, יחסית חלשים וישנים - אבל תקינים.

אני רק רוצה להגיד שהרכב אצלי שבוע, מדובר בגולף MK4 שנת 2001,

עד היום היו לי רעשים ממש מציקים שהיו מתגברים ככל שהסל"ד היה יותר גבוהה, מאין רעש של מנוע חשמלי , כמו שריקה כזו.

אז אחרי כמעט שעתיים אצל חנות התקנות, שניסינו להחליף מגברים, ולנתק ולהחזיר, ולהתקין "מנמיך רעשים" , מה שבסוף "פתר" את הבעיה היה החלפת כבלי הRCA . לטענת המתקין מה שהיה לי היה זבל בשקל, ובאמת האחרי החלפה של 3 RCA הרעש הזה נעלם והייתי מאושר עד הגג שאפשר ללחוץ על הדוושה ולא יהיה רעש מלווה (חוץ מהרעש הנפלא של המנוע).

אבל , רק בדרכי הביתה, שמתי לב שיש רעש סטטי שמתגבר ומתחזק ככל שמגברים, ניתן לשים לב לרעש הזה ממש כאשר נגמר שיר ומתחיל אחר, כאשר מחליפים שירים, וכאשר מריצים שיר קדימה.

גם יש לי הרגשה כאילו הסאב נחלש משום מה..

אני כבר לא יודע מה עוד לעשות...

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך מין רעש "היססס"?

יכול להיות שזה בעיה ברדיו דיסק של פיוניר, וצריך לעשות לו "לולאת הארקה", יש על זה נושא מפורט עם תמונות בפורום, תריץ חיפוש.

מי המתקין שביצע לך את העבודה?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ניסינו להתעלק עם מינוס על הראש,

לא עזר.

וכן יש רעש כזה כאילו רחשים , כמו היססססססססססס...

פורסם

כמו שאמרתי יש לי HU של פיוניר 5050 ,

שמשמיע יללות אלטרנטור וגם רעשי רקע "סטטי" כאלה שמתגברים עם הווליום...

וזה פשוט משגע אותי !!!

הייתי במקום התקנות, וניסינו לעשות הארקה, וניסינו לחבר מינוס, והחלפנו מגבר לבדיקה , והחלפתי RCAים ,

הדבר היחידי שפתר את הבעייה היה החלפת הHU פשוט לדבר אחר.

הטכנאי התקין לי ALPINE 9882 ופשוט שמעו מעולה בלי רעשים..

הייתכן שהרדיו דיסק שלי פשוט מקולקל ?

בעל הבית הציע לי החלפה ראש בראש בתוספת של 600 שקלים.

אני נותן פיוניר 5050 בתוספת 600 שקל ומקבל ALPINE 9882.

בעיקרון מה שאני צריך זה רדיו דיסק שימנע מרעשים כאלו, יהיה איכותי ועם 3 יציאות RCA.

יש עוד המלצות ?

ללכת על העיסקה ?

פורסם

תנסה "לחלוב" ממנו את ה9887, רדיו דיסק כזה יתן לך כל מה שאתה צריך והרבה מעבר.

אני לא זוכר אם ל9882 יש קרוס 3 חלקים, וטיים קורקשיין.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ההבדלים במחירים בין המכשירים מאוד גדולים...

כמעט 1000 שקל...

יהיה כזה הבדל ?

ה9882 לא מספיק טוב ?

למה הכוונה ביחד עם הפלוס ?

פורסם

אני חושב שכל הכבלים מועברים ביחדר, ממאחורי הדשבורד, לצד ימין של הרכב למטה מתחת לפלסטיקים ועד לתא מטען.

פורסם

אני מקווה שהמגברים שלך יושבים על פלטה מעץ ולא מחוברים ישירות עם ברגים למשענת האחורית? כמו כן כבל המינוס למגבר אמור להיות כמה שיותר קצר ומחובר לגוף הרכב עם סופית עגולה לבורג עבה יחסית(חשוב שבאיזור שמתחת לבורג במקום שאתה מחבר את הסופית לשפשף ולהוריד את הצבע לקבלת מגע של מינוס יותר טוב), להעביר את כבלי הפלוס בצד אחד ואת ה-rca ‎‏ בצד שני במדרכות של הרכב בצדדים...אם תקפיד על הדברים האילו לא תצטרך לשים מסנן רעשים ולהחליף‎ .hu ‎ברגע שמתקין שם לך מסנן רעשים זה אומר שהוא עצלן וההתקנה לא בוצעה כמו שצריך...חשוב במיוחד הפלטת עץ מתחת המגבר.

• תוכן חדש...