Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 1:20 בבוקר ויש לי במסעדה זוג שהגיע לפני יותר משעה והתנחל לו. הם מבקשים דברים לשתות אבל הסגירה שלנו היא מלפני שעה.

מתי הזמן הנכון להגיד להם שיילכו לישון כדי שאני אוכל לסגור כאן?

כרגע אני נראה ככה ואני משועמם מאוד ורוצה לישון.

:lol::lol::lol:

Picture 012.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז הנה לך רעיון, רצת כישורי משחק מצידך:

"חברים! התגלה במטבח שבט שלם של עכברים! המדבירים בדרך לכאן עכשיו, נוסו על נפשכם!!!"

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תהיה מהמעצבנים.

תתישב לידם בשולחן ותתחיל לספר להם על ההסטוריה העשירה של המסעדה ואיך חלמת על זה מגיל קטן והם כבר יעזבו לבד. :)

פורסם

אנחנו סוגרים את המטבח להביא לכם עוד משהו?

להרים את הכסאות מסביב

להרים את עוצמת הווליום במקום לממש חזק שלא יוכלו לשמוע את עצמם ממש

וכן את כל זה עשו לנו במסעדות בישראל כולל רשתות ממש גדולות ברמה ארצית...

הם יבינו את הרמז לבד חביבי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

זה נאמר בצחוק כמובן (שרשור חצי מצחיק, לא?).

אני די בטוח שהוא יודע מה טוב לעסק שלו ולא היה עושה את מה שאמרתי. :)

פורסם

"אני מקווה שאין לכם בעיה עם זה, אני מארח פה עוד מעט פגישת עסקים בין כמה ראשי חמולות מהגליל..אנשים נחמדים, מעניינים, לפעמים קצת אלימים אבל רוב הסיכויים שזה יעבור בלי תקריות מיוחדות."

או שפשוט תפנה אל הלב שלהם..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תעשה את מה שעושים בברצלונה לקראת השעה 3 בלילה (שעת הסגירה הרשמית של הבארים):

תכבה את המיזוג/חימום, האורות והמוזיקה, תדליק נר ושים אותו בנימוס במרכז השולחן.

אם הם עדיין ישארו למרות הכל, סימן שזאת אהבה... וזה כבר כח עליון.

פורסם

הם עזבו את המקום כמה דקות אחרי שפתחתי את השרשור.

מי לעזאזל מגיע לבאולינג אחרי 12 בלילה רק בשביל לבקש קפה ותה? אין עוד מקומות בעיר הזו?

טוב, אחרי שביליתי שעתיים באחד משני הפאבים של כרמיאל, אני מבין שבאמת אין מה לעשות בעיר הזו ולשתות תה בבאולינג זו דווקא אלטרנטיבה טובה לאנשים :)

אז לא, אין באמת עוד מקומות בעיר הזו.

בלי קשר, בשעה האחרונה ישבתי על המדרכה עם החבר'ה כי תפסו את אחד הנהגים שלנו ואמרו שהוא שתה. אני לא ראיתי אותו שותה אבל זה לא מפתיע אותי.

שעה שלמה חיכיתי לראות אם אני צריך לקחת אותו הביתה או לא.

השוטרים במבצע מטורף פה והיו אפילו מאוכזבים מאוד כשהם ראו שאין לי טיפת אלכוהול בדם :)

פורסם

יש לך מסעדה ?!

בכל אופן. זה מזכיר לי - כשאני עבדתי עד לאחרונה בהשכרת רכב.

המקום נסגר ב 18:00 ומשעה 17:00 אני "לא ממתין" בקוצר רוח לנודניקים של הרגע האחרון.

לא חסרים כאלה שנופלים עליך בשעה 17:55 כאילו עכשיו 10 בבוקר.

מה גם, שברוב המקרים אלה לקוחות קבועים שתמיד באים ברגע האחרון !

גערתי לא אחת בלקוחות כאלה. אמרתי להם, חברה, יש לכם חיים? בגלל זה אתם באים לי 5 דקות לפני סגירה?

גם לי יש חיים. עם כל הכבוד, פעם הבאה שתבואו בשעה הזו, תוכלו לשתות תה/קפה, ולראות אותי נועל את הדלת.

הייתה פעם שהם גם רצו שאקח אותם טרמפ.

מה ששבר את הקש, היה לקוח חדש שאמור היה להיות קבוע.

הגיע לי יום אחד ודיבר עם מנהל הסניף על כמה רכבים ורצה לקחת לרכב. טוב, לקח. ואז רצה להחליף. השעה כבר הייתה 17:58. למזלי הוא החליט שמחר יחליף.

הגיע מחר. שכחתי ממנו לגמרי. והנה, השעה 17:55. הגיע לקוח גדול והפעם להחזיר רכב. לא ממש רציתי לטפל בו, אבל נו.

עוד לא 6 והוא סה"כ מחזיר רכב, ואין לי איתו דיון על תשלום. זה מהעבודה שלו.

כשאני מסיים איתו, בשעה18:04 !!! נכנס הפלוץ מיום האתמול ורוצה להחליף רכב.

עכשיו לא מדובר באדם אדיב. מדובר באחר יהיר כזה שזורק לך את המפתחות על השולחן ואומר " תחליף לי לI30".

זוכרים את "לובה" מארץ נהדרת כשהשסתום היה מתפוצץ לה?

הודעתי לו שעכשיו סגור. ואני לא מחליף לו שום רכב !(כל הזמן הזה, הלקוח הקודם עומד ליד אותו בן אדם.)

והוא מתחיל להתווכח, לצעוק. יצאתי שנייה החוצה, הרמתי טלפון למנהל הסניף לוודא שזה לא איזה לקוח ענק וחשוב למרות שאמרתי לו. תשמע, אני פה מ8 בבוקר ואני כבר שעה וקצת מעל הזמן שאני אמור להיות פה. הוא אמר לי שהוא בפירוש לא מבקש ממני להישאר בשביל הלקוח. ושהלקוח יכול לקפוץ לו. למרות שהוא רוצה לקחת כמה רכבים.

שש אלי קרב חזרתי פנימה תוך שהוא דורש לדבר עם מנהל הסניף. הודעתי לו שהוא לא מדבר עם שום מנהל סניף.

ואני לא מוכן לתת לו את הסלולארי שלו. "אם יש לך את הטלפון של מנהל הסניף, טלפן אליו. ממני לא תקבל"

הוא רתח. יצא החוצה דיבר ודיבר בטלפון. ראה שאין עם מי לדבר. ואמר לי "...אתה לא יודע איזה נזק עשית לחברת השכרה".

הודעתי לו שהוא לא בן אדם בכלל. יש לי חיים מעבר לעבודה, יש לי ילדים בבית ואישה שקשה לה כל יום עם ההגעה המאוחרת שלי הבייתה כי היא נמצאת עם הילדים - 2 תינוקות.

בינתיים, הלקוח שאיתו אני מסיים את היום שהגיע 5 דקות לפני סגירה, ביקש דף נייר חלק. ורשם לי מכתב המלצה מרשים

ועשה זאת מול העיניים של אותו לקוח שעיניו עמדו לצאת מחוריהן.

היה לי תענוג לסגור כך את היום.

חברים !

אני ממש נגד האימרה -"הלקוח תמיד צודק". כי הוא לא !

גם אני כלקוח, בחיים לא נכנס למקומות חצי שעה לפני סגירה.

אני דוגל ב - "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך".

ציפיתי מאדם בעל חזות חרדית, שיבין זאת. אבל לך תסמוך על העסקנים האלה.

יום טוב לכולם !

פורסם

כרמיאל די מתה בתחום הבילויים אבל יש לך את הפאב והפרנקלין לבלות בהם מדי פעם... :)

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
יש לך מסעדה ?!

יש לי באולינג.

בתוך הבאולינג יש מסעדה.

זה הכי מפגר בעולם כי הם לא באו לסתם מסעדה להתנחל, אלא לבאולינג, ככה שכל האורות במסלולים נכבו בזמן שהם אכלו.

זה רמז די גדול.

אחרי זה הלכתי עם כמה חברים לפרנקלין. לא משהו.

• תוכן חדש...