Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ברשותי ניסאן סאני 94.

לאחרונה החלון האחורי ימני יורד מיד לאחר הסוויץ' של המפתח (כלומר ברגע שהרכב מקבל חשמל) מבלי שאני בכלל לוחץ על הכפתור של הורדת החלון.

החלפתי לכפתור אחר ועדיין אותה הבעיה.

מה יכול לגרום לבעיה?

תודה רבה.

פורסם

ערב טוב

גם אצלי אותה בעיה בדיוק בניסאן סאני 94', אני ניתקתי את החשמל לחלון הזה כפתרון זמני.

אשמח לדעת אם מישהו יודע מה הגורם לבעיה ואיך אפשר לפתור אותה.

פורסם

אצלי זה היה קורה בימים של גשם או לחות גבוהה.

זה נובע מקילקול ביחידה הראשית (נהג) או משנית (נוסעים). שתיהן כוללות רכיב בקרה אלקטרוני (ג'וק) שמדברים ביניהם. חסכו כמה חוטים בחיווו של האוטו - וקיבלו מערכת שיקר ומסובך לתקן כשמתקלקלת.

טם מתארגנת קבוצת רכישה ליחידות בקרה של ניסאן סאני - אני מזמין 2 :lol:.

:turn-l:
פורסם

ממני זה כבר לא ילך...

אני לפני שנה פירקתי את הדלתות ולא יודע למה הוצאתי את כל הכפתורים, כרגע חוץ מכפתור אחד אני לא מוצא את השאר.

אז אני גם תקוע.

אבל לא מסתדר לי, אצלך עם ה-2 האחוריים אותה בעיה?

אם כן אז עדיין אם תחליף אותם אז זה לא יפתור לך את הבעיה, אלה אם כן תחליף את היחידה המרכזית (דלת הנהג) אצלי אני החלפתי לכפתור תקין וזה עדיין לא פתר את הבעיה.

כמו כן היחידה המרכזית המקורית של הרכב נשרפה, יכול להיות בגלל שזה הושפע מהיחידה האחורית.

רק זה מה שחסר לי שהיחידה החליפית שלי גם תשרף מאותה הסיבה.

פורסם

יש לי 2 יחידות דלת נוסע לא תקינות, ואחת כן (בכל דלת שאחבר אותה בה, היא פועלת בצורה תקינה) אז אני בהחלט צריך יחידות כאלה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...