Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שק ההילוכים שלי קצת קרוע וברצוני להחליף אותו.

הייתי בכמה חנויות ולמרות שמוכרים ידיות הילוכים לא ראיתי שקים למכירה חוץ מאיזשהו זבל ב30 ש"ח באופיס דיפו.

ביקרתי גם במוסך מיצובישי והם אמרו שלהזמין שק וידית ולהתקין יעלה 500 שקל(!!!).

האם אתם מכירים אלטרנטיבות? קראתי כמה הודעות של אנשים שהלכו לאדם שתפר שק מותאם לרכבם...האם זה יקר/מומלץ? האם אתם מכירים אנשי מקצוע שכאלה?

יש אפשרויות אחרות?

תודה

פורסם

תעשה לבד.פרק את השק הישן ,קח את הישן לכול סנדלר שיש לו מכונת תפירה ויוצא יותר יפה מהאורגנל(ראה תמונה),ותיבחר את העור.מחיר,לא זוכר,אולי 30ש

PICT0029.JPG

פורסם
מאיזה איזור אתה בארץ? יש לי המלצה על מישהו באיזור חיפה וקריות.

היי, אפשר לקבל את ההמלצה שלך? אני מחיפה ורוצה להעביר את המידע לחבר שהתעניין בנושא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
תעשה לבד.פרק את השק הישן ,קח את הישן לכול סנדלר שיש לו מכונת תפירה ויוצא יותר יפה מהאורגנל(ראה תמונה),ותיבחר את העור.מחיר,לא זוכר,אולי 30ש

חחח, זה נראה קצת כמו מעיל ישן.

אולי עם זה היה בשחור..

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
חחח, זה נראה קצת כמו מעיל ישן.

אולי עם זה היה בשחור..

אני בחרתי עור עבה וחום,לכול סנדלר יש עור בצבעים ועובים שונים.

פורסם

לא כדי ללכת לסנדלר כי עבודה שלהם גסה כך גם מכונת תפירה שלהם, אני אחרי ניסיון לא מוצלח אצל סנדלר הלכתי לחייט (בחולון) במרכז העיר. שק מסקי עולה 50 ש"ח ומעור 100 ש"ח. לי עשו העתק מדויק של שק מקורי מעור שחור דק ב 120 ש"ח.

• תוכן חדש...