Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתדלק בפולו שלי בנזין 98, ונראה שתצרוכת הדלק עלתה.

תדלקתי פול, נסעתי 187ק"מ חזרתי לאותה תחנה אותו פייה ונכנסו 23.5 ליטר = 1 ל 8!!

אז היתכן דבר כזה?

פורסם

מה הייתה הצריכה לפני ?

אל תשכח שצריכת הדלק מושפעת מהמון גורמים ובקלות יכולה להשתנות (סגנון נסיעה, עירוני\בינעירוני, מזגן\לא ועוד). אם אתה רוצה לחשב אם יש הבדל אתה צריך לעשות כמה וכמה בדיקות על 95 וחוזר חלילה על 98

אבל, לא אמור להיות שום הבדל בצריכת הדלק, בדיוק כמו שאין שום סיבה לתדלק 98. קח בחשבון, שיש סבירות מעט יותר גבוה שאכן הדלק מהול מהסיבה שהוא פחות נמכר, ועל כן גם פחות נבדק בביקורות. אבל שוב, אל תקפוץ למסקנה הזאת וכנראה שסתם התגרזנת או נסעת בעיר עם תנועה והצריכה עלתה.

פורסם

בפולו יש מין כפתור כזה שמוציא אוויר מהמיכל אחרי הקפיצה הראשונה של אקדח התדלוק

אם לא מילאתה כך תחזור על הבדיקה . תמלא מלא ואחרי הקפיצה תלחך על הכפתור בעזרת סליל האקדח ומלא אותו עד אפס מקום . תעשה נסיעה עדיף שתהיה ארוכה ומלא בחזרה עם אתו סגנון .

אם מילאתה מבלי להוציא כל האוויר מהמיכל יתכן שהמיכל הכניס יותר דלק בגלל שהוא ריק אחרי הנסיעה שלך

פורסם

כן אני מכיר את הכפתור הזה הקטע הוא שלא ייתכן שזה בגלל הכפתור מכיוון שבפעם הראשונה שתדלקתי המשכתי לתדלק עוד אחרי שהכפתור קפץ וגם מכיוון שנכנס למיכל 43 ליטר כשהמיכל כולו הוא קצת יותר מ45 ליטר ולכן אין מצב שהמיכל לא היה מלא עד הסוף!

ואגב הסיבה היחידה שבגללה אני מתדלק 98 היא בגלל שהוא נמכר בכניסה לחולון במחיר כמו ה95 (+20אג') ושזה דלק יותר איכותי והבנתי שאני אוכל לנסוע איתו קצת יותר קילומטרים מאשר על ה95.

לגבי תנאי הנסיעה - אותם תנאי נסיעה בלי יותר מידי התגרזנויות אבל באמת, האם זה נשמע הגיוני שפולו ידנית צורך 1 ל8??

זה לא שכל היום אני מדביק את הדוושה, ההיפך בדרך כלל אני נוסע רגוע!

פורסם

ואגב הסיבה היחידה שבגללה אני מתדלק 98 היא בגלל שהוא נמכר בכניסה לחולון במחיר כמו ה95 (+20אג') ושזה דלק יותר איכותי והבנתי שאני אוכל לנסוע איתו קצת יותר קילומטרים מאשר על ה95

הבנת לא נכון.

במנועים אטמוספריים אין כל סיבה לתדלק 98 אוקטן. אין שיפור בביצועים, אין שיפור בצריכת הדלק ואין כלום למעט חור גדול יותר בארנק.

המחיר שציינת זול בצורה מחשידה. אלא אם מדובר במבצע, אוקטן 98 במחיר 95 או בתוספת כמה אגורות הוא מחיר זול מדי.

לגבי בדיקת צריכת הדלק - פעם הבא סע מעט יותר מ 187 ק"מ, סע באיזור ה 500. זה יתן לך בדיקה אמינה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל פעם שאני מתדלק אני בודק תצרוכת דלק, פעם אחרונה נסעתי בערך 400ק"מ ונכנס 43 ליטר כאמור.

זה רק בתחנת שערי חולון ככה, אז כדאי לחזור ל95?

יש אצלי ברכב בעיית צריכת דלק כללית וזה פחות משנה איזה דלק אני שם, אם רק היה איזה מושג לגבי גורם התקלה הייתי מסדר את זה מיד אבל ע"פ הנראה אין שום דבר שניתן לעשות שלא יהיה הימור. הרכב נוסע טוב בלי בעיות, אין שגיאות בVAG COM, חיישן חמצן הוחלף אז מה כבר נשאר? פלאגים ומסנן אוויר בקושי עשו 15K...

• תוכן חדש...