Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהאוטו קצת נח לקחתי אותו היום לנסיעה קצרה (כחצי שעה)

לצערי ממש דקה לפני שחניתי בבית הרגשתי ריח (ממש חלש) של נוזל קירור מהמזגן. החלטתי לפתוח מכסה מנוע (למרות שעכשיו אחת וחצי ולא ממש רואים) ולהסתכל עם פנס אם הכל בסדר

חשכו עייני!!! ראיתי שכל האזור סביב מיכל העודפים מרוסס מנוזל (שטיק טק זוהה כוורדרד), יש ריסוס נוזל על המגן חום על מכסה המנוע בצורת עיגול (כמה סנטימטרים משמאל למיכל העודפים) ו"ריצפת ההגנה" מתחת רטובה בוורוד. נראה שמשהו שם נקרע/התפוצץ או נוזל :(

רק לפני שבוע-שבוע וחצי החלפתי טרמוסטט לחדש מקורי (עם פקק חדש) מחר אני אסע למוסך מדרכה לראות מה זה יכול להיות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

טוב אז אחרי שנגררתי למוסך הצפון (מוסך מורשה בנצרת)

התגלה שהנזילה נגרמה מ"התקנה לקויה של מכסה טרמוסטט" שהותקן לפני 10 ימים.

לצערי נגרמה שחיקה חריפה לבית הטרמוסטט, היות ועלות בית טרמוסטט עולה על 1500 ש"ח כולל עבודה הוחלט לנסות

להבריג בכח בורג גדול יותר מה שפותר את הנזילה. הבורג גדול משמעותית והגדיל את ההברגה בלחץ (מה שאמור לגרום לי קצת שקט נפשי שזה לא יתנתק) עשינו גם בדיקה בלחץ וזה לא נזל. בנוסף התעקשתי והוא שם שכבה של סיליקון בין המכסה לבית.

עדיין עמוק עמוק בלב :) עדיין יש לי חשש שאם אני אאמץ את האוטו זה עלול להתנתק.

בקיצור ספגתי נזק נוסף של 400 ש"ח על עבודה ומי קירור.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• ספונסר פורום
פורסם

אין קשר להתקנה לקויה ,מכסה הטרמוסטט מתברג לבית עם שני

ברגים אל תוך הפלסטיק של בית הטרמוסטט ,אפשר להבין כמה

זה כבר יכול להיות יציב ,כאשר בית הטרמוסטט חדש והפלסטיק בריא

אין עם זה בעיה או אם לא מפרידים את המכסה כל השנים אז זה מחזיק .

לעיתים כאשר מחליפים טרמוסטט ברכב הזה ופותחים וסוגרים את הברגים

אז יכול לקרות שלאחר כמה ימים ההברגה תיתלש והתוצאה ידוע .

חבל שלא יכולת להגיע אליי ,יש לנו פיתרון למיקרה כזה עיי בורג מעט ארוך

יותר שיכול להחזיק את המכסה גם במצב הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

התופעה שאתה מתאר לא ממש מפתיעה ואפילו מוכרת.

היצרן, למטרות חיסכון בלבד, נמנע מלשתול תותב בלחץ לתוך החורים ולהשתמש בבורג מכונה.

במקום זה הוא בחר לשים בורג גס לפלסטיק, שגם אין לו יותר מידיי אורך. בשורה התחתונה זה גורם לכך שמספר הפתיחות-סגירות הוא מוגבל וברכב ישן זה לא ממש מפתיע שכך קרה.

הפתרון של בורג רחב יותר, גס יותר ואורך יותר לרוב עובד ומאפשר עוד כמות של פתיחות-סגירות.

אל לך להתרגש מזה, יכול בהחלט לקרות.

• תוכן חדש...