Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 2000 סמ"ק B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקיבלתי את חוות דעתכם שה 1500 סמ"ק חלשה , מצאתי ( שנת 2008 ) 2000 סמ"ק ו 150 כ"ס . אבל כשבדקתי במפרט שמצורף למחירון של יד 2 ראיתי שהיא מגיעה מ 0 ל 100 ב 15.9 שניות שזה מעיד על רכב עצלן מאד . אז או שיש שם טעות או ...:cry:

פורסם
11.6 ל150 כ"ס?.המאזדה 3 עושה את זה ב9.9.

מה זה העגלות הזאתי?

למה ש.11.6 או 9.9 שניות במכוניות האלה בכלל ישנה למישהו?

אפשר לחשוב שאנשים קונים מאזדות 3 וB3ים כדי לערוך איתם מרוצים. :roll:

V5

פורסם

לא הבנתם אותי .

א . אני לא מתכוון לקנות b3 לאישתי בשביל מירוצים , אבל היא צריכה לסחוב כל יום בקלות לכרמל ולא לגמגם בעליות . ונתון של כמעט 16 שניות מ 0 ל 100 מעיד על מכונית עייפה .

ב . התכוונתי ב"מרווח" לכך , שאם אני לא טועה יש יותר מקום לרגליים במושבים האחוריים בסובארו . המזדה 3 נראית יותר צפופה . תקנו אותי אם אני טועה .

יורם.

פורסם

מי שקונה רכב עם מנוע 2000 משום מה מחפש רכב חזק,שיכול לקחת רכבים משפחתים ומינים כמו סיריון,גטס.

אני לא רוצה לקנות מאזדה 3 מנוע 2000 ופתאום סיריון עוקף אותי בעליה,לא נעים.

פורסם

PEG אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד בדיוק ?

מי שקונה 2 ליטר לא מחפש "חוזק" ולא רכב מרוצים כפי שאתה מתאר, מכונית משפחתית כדוגמת הB3 וה-3 2 ליטר זוהי בחירה לגיטימית למדי למי שרוצה קצת "יותר".

לפותח השרשור - ממליץ לך בחום על מאזדה 3 ספיריט, רכב מצויין ומנוע בעל תגובות נהדרות (150 כ"ס, פחות מ10 שניות למאה היגוי חד ומצויין), הרכב יסע וירגיש מצויין בכל עליה ואני בטוח שישרת את אשתך נאמנה.

משה

פורסם
לא הבנתם אותי .

א . אני לא מתכוון לקנות b3 לאישתי בשביל מירוצים , אבל היא צריכה לסחוב כל יום בקלות לכרמל ולא לגמגם בעליות . ונתון של כמעט 16 שניות מ 0 ל 100 מעיד על מכונית עייפה .

ב . התכוונתי ב"מרווח" לכך , שאם אני לא טועה יש יותר מקום לרגליים במושבים האחוריים בסובארו . המזדה 3 נראית יותר צפופה . תקנו אותי אם אני טועה .

יורם.

א. אתה צודק. ה-1.5 איטית למדי, ה-2.0 נמרצת יותר.

ב. ה-B3 בהחלט יותר מרווחת מאחור ממזדה 3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא צריך להגזים! אומנם סיריון או גטס ידנית יזנקו יותר חזק כמעט מכל רכב אוטומטי אחר בעל 100-150 כ''ס, אבל בזה הענין נגמר. בעליה אין סיכוי, ממש לא. לא יהיה להם מספיק כוח להתמודד עם נשימה בריאה של מנוע חזק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מי שקונה רכב עם מנוע 2000 משום מה מחפש רכב חזק,שיכול לקחת רכבים משפחתים ומינים כמו סיריון,גטס.

זה נכון לילדים שקונים רכב עם מנוע 2 ליטר. אנשים מבוגרים, כמו פותח השרשור, חושבים על עניינים קצת יותר פרקטיים ופחות קשורים לאגו השביר שלהם על הכביש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה שמישהו ירצה "לקחת" משפחתיות אחרות?

ולמה אתה לא רוצה שסיריון יעקוף אותך בעליה? כל פעם שסיריון עוקף אותך בעליה איבר אסטרטגי בגוף שלך נהיה קטן יותר ויותר? :lol:

V5

• תוכן חדש...