Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול להסביר לי למה 90% מהגולף החדשות שאני רואה בכבישים עם ידיות שחורות לדלתות? לפי אתר היבואן הגירסה הבסיסית של הרכב 135K ש"ח, הייתי מצפה שבמחיר הזה לכל הפחות יתנו גם ידיות בצבע הרכב. מבחינה אסתטית זה נראה ממש מכוער, במיוחד שאפילו אלטו חדשה שעולה חצי המחיר מגיעה עם ידיות בצבע הרכב.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי הגולף מגיעה ברמות גימור שונות והיבואן החליט שהגרסא הבסיסית ביותר תגיע עם ידיות בצבע שחור (לדעתי זה רק בדגם ה1.6 ליטר הסטנדרטי והמיושן. אבל יכול להיות שאני טועה).

אם אתה רואה כלכך הרבה גולף חדשות עם ידיות צד בפלסטיק שחור ולא בצבע הרכב - כנראה שלרוכשי הרכב זה לא בדיוק אכפת.

או שזה כן אכפת אבל הם מצאו כי למרות שהידיות מפלסטיק שחור ולמרות הפער העצום במחיר - החבילה הכוללת של הגולף עדיין עדיפה על פני האלטו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לטעמי ידיות שחורות זה יפה, אני אישית לא אוהב שכול הרכב כולל טמבונים ופסי קישוט באותו צבע של הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

בגולף, גם גרסת 1.6, וגם TSI 122 ברמת הגימור הבסיסית "טרנדליין" מגיעות עם ידיות ומראות בצבע שחור.

הפתרון היקר הוא לשדרג ל"ג'נריישן" בהמון כסף ולקבל גם ג'נטים, חלון בגג, כפתורי שליטה על ההגה ועוד שטויות,

הפתרון הזול שאני בחרתי בו, לבחור את הרכב "בצבע הידיות", כלומר לקחת צבע כהה ואז יש התאמה בצבעים.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

צבע ככה? אתה יכול לבחור רק שחור שהוא לא פתרון טוב במיוחד.

מקסימום צובעים את הידיות אצל צבעי בכמה מאות שקלים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא יודע אם זה פתרון רלבנטי עבור רוב רוכש הגולף הטיפוסי.

יכול להיות שהיבואן או מישהו אחר מציעים קישוט כסוף\ניקל לידיות הדלתות וכך תפתר הבעיה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא לקחתי צבע שחור אלא "כחול גרפיט" וההתאמה שלו עם השחור של חלקי הפלסטיק טובה מאד לדעתי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
לא לעניין רכב ב150K וידיות שחורות כמו סריון מליסינג

מצחיק ש"נפלת" דווקא על הסיריון - כי אין ידיות שחורות בשום רמת גימור של הסיריון.

בגל גרסאותיה היא באה עם ידיות בצבע הרכב..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
האם מישהו יכול להסביר לי למה 90% מהגולף החדשות שאני רואה בכבישים עם ידיות שחורות לדלתות? לפי אתר היבואן הגירסה הבסיסית של הרכב 135K ש"ח, הייתי מצפה שבמחיר הזה לכל הפחות יתנו גם ידיות בצבע הרכב. מבחינה אסתטית זה נראה ממש מכוער, במיוחד שאפילו אלטו חדשה שעולה חצי המחיר מגיעה עם ידיות בצבע הרכב.

כי היבואן (וגם כל הקונים האלה שראית על הכביש) מעדיפים כנראה שלל דברים "שוליים" אחרים, כגון שבע כריות אוויר, ציון גבוה ביותר במבחני הריסוק, מיזוג ליושבים מאחור, מערכת מקורית עם מסך מגע וצי'נג'ר MP3, וכו' שלל דברים שלא תמצא במזדה 3 או סיריון או אלטו, על פני ידיות בצבע הרכב.

לגופו של עניין, אני דווקא אוהב שהפגושים וכו' בצבע שחור, אבל ברמת הגימור שבחרתי הם הגיעו בצבע הרכב: אדום מטאלי/בורדו או איך שלא קוראים לזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לטעמי ידיות שחורות זה יפה, אני אישית לא אוהב שכול הרכב כולל טמבונים ופסי קישוט באותו צבע של הרכב.

+ 1

גם לדעתי חלקי פלסטיק לא צבועים זה הרבה יותר יפה והרבה יותר פרקטי.

ובכלל, אני עד היום לא הצלחתי להבין, למה צריך לצבוע את הפוגשים ואת פסי הקישוט בצבע הרכב.

חלקים אלו אמורים להגן בפני שריטות, וכשהם צבועים, הם הראשונים להשרט ולקלקל את מראה הרכב.

לטעמי, פגוש שהתחתית שלו בצבע הגוף אבל באיזור ה"קריטי" יש פס שחור של פלסטיק לא צבוע (רנו מגאן למשל), גם נראה אסטטי וגם ממלא את התפקיד שלו כפגוש כמו שצריך.

לסיטרואן בשנות ה 90 היה פתרון נחמד - פוגשים בצבע הגוף, אבל לא צבועים, אלא יצוקים בצבע הרכב.

פגוש כזה כשהוא, נניח, אדום אפשר היה לשפשף ולשרוט כמה שרוצים, הוא תמיד היה נשאר אדום, והשריטות כמעט ולא נראו.

כנראה זה היה יקר וירדו מזה לאחר תקופה קצרה.

פורסם

אם כבר מדברים על תוספות.

יש בהרבה רכבים את הפס השחור שנמצא על הדלת ועל הטמבונים, מישהו יודע איך קוראים לו?

כמו זה.

7979_Elegance_on_VW_Golf_Mk4_02.jpg

אם כבר משהו לא יפה, זה כמה הונדה אקורד מהצורה הזאת שאני רואה עם הפס הזה

honda_accord_i-ctdi_european_version_2004_002_iz67.jpeg_FHF_PakWheels(com).jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כי היבואן (וגם כל הקונים האלה שראית על הכביש) מעדיפים כנראה שלל דברים "שוליים" אחרים, כגון שבע כריות אוויר, ציון גבוה ביותר במבחני הריסוק, מיזוג ליושבים מאחור, מערכת מקורית עם מסך מגע וצי'נג'ר MP3, וכו' שלל דברים שלא תמצא במזדה 3 או סיריון או אלטו, על פני ידיות בצבע הרכב.

לגופו של עניין, אני דווקא אוהב שהפגושים וכו' בצבע שחור, אבל ברמת הגימור שבחרתי הם הגיעו בצבע הרכב: אדום מטאלי/בורדו או איך שלא קוראים לזה.

שמע, בלי קשר אם מישהו מיושבי הפורום הזה אוהב או לא ידיות שחורות, צביעה של ידיות הדלתות בצבע הרכב הפכה בשנים האחרונות לסממן לרמת גימור גבוהה יותר ברכב (בין אם זה סטנדרטי בכל הדגמים או לא). יותר מזה, ידיות דלתות עם פס ניקל או שכולן מניקל או כסופות הפכו בשנים האחרונות לשדרוג של אותה מגמת ידיות הצבועות בצבע הרכב שהפכו לסוג של סטנדרט.

הגולף משווקת בארץ כמכונית פרימיום (לא נתחיל אם בדיון אם בצדק או לא) ולכן גם לי אישית נראה מוזר לראות גולף, אפילו הבסיסית ביותר, עם ידיות שחורות.

אז השאלה האם רוכש כזה או אחר אוהב או לא ידיות שחורות היא פשוט לא רלבנטית, ידיות שחורות הן הסטנדרט של רכבים בסיסים ביותר (מי אמר ציי רכב?) ואין מקומן בגולף חדשה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...