Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדדתי מתח אבל בשיר כמו BOTTLE POP אנשים חשבו שהשתגעתי ששמתי סאב כזה

קפיצת מדרגה דיי גדולה מ ES300 > אוליטמו

נראה לי שאני אצטרך קבל בסופו של דבר האורות בפיקים קצת מעעמים.

דרך אגב לספקנים שפה זה הגרסא של ה 2 אום 1000RMS

תזכיר לי איזה רכב יש לך? (אם רשמת מקודם מצטער לא היה לי כח לעבור על כל הדפים האחרונים... :-))

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צביקה, מאז שאני שומע פחות טוב באוזן שמאל(btl ארור) לא שמעתי היפנוטייז :?

דוד( שעבר לbl15 ,סאב "רגוע" יותר)

והסאב מגיע בשבת? כי מה זה בא לי לשמוע אותו אם אני בא. איך קוראים לך?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

מצחיק לראות את הרשימה של הסאבים ולדעת שסקוט אטוול תיכנן חצי מהסאבים ברשימה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
והסאב מגיע בשבת? כי מה זה בא לי לשמוע אותו אם אני בא. איך קוראים לך?

מגיע. גיא, אבל הסאב של אחי - דוד (הוא גם מגיע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה תודה =]

אשמח לשמוע אותו אל מול הIDMAX שלך

סאב מדהים למחיר שקניתי אותו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

האולטימו שאני זוכר לראשונה היה ה12 אינטש 1K וואט RMS והוא היה בתיבה 1CF כלומר 28 ליטר אטומה

יצאתי מהרכב עם סחרחורת.

כמו שאמרתי משהו בפעולה של הסאב הזה לא עושה לי טוב.

הוא נשמע מדהים - אבל הוא גם משפיע עליי בצורה שאני מאוד לא אוהב.

סאב נוסף שכזה היה JL W6

וכאוס של AA

משום מה - ההאבוק היה הרבה יותר נעים והוא נחשב דרגה אחת למעלה.

אם אני מגיע מחר למפגש - אתה מוזמן גם לשמוע סאב של אאורה סאונד

הוא אמנם מהסדרה הפשוטה מבין השתיים אבל ההבדל הוא שהוא פשוט סופג חצי מההספק - כל השאר אותו הדבר, סאב מדוייק ונעים וטונאלי להפליא.

חבל שלא מייצרים את הסדרה הזו יותר (יש להם היום רק סדרה אחת והיא הסדרה הגבוהה NRT) ואם אתה כן תחליט לרכוש אז זה יהיה רק 12 או 18 אינטש מהסדרה הגבוהה הישנה או משהו חדש מהNRT - מחיר שערורייתי אפרופו.

בכל מקרה - אתה מוזמן להשמעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אשמח לשמוע אותו

אצלי הוא ב1.3CF והוא נשמע באמת מעודן אולי בגלל שאני לא מגביר אותו בצורה מפלצתית?

אני זוכר שישבתי אצל VITALIGAL באוטו ושמעתי את ה W6 אצלו ויצאתי עם צלצולים באוזניים ואמרתי שאני בחיים לא אתקרב לסאב המשוגע הזה

ועכשיו אני מוצא את עצמי קונה משהו מטורף שכזה.

הוא באמת נשמע מרוסן אצלי עם קצת משחק עם הגיינים הוא נפתח בצורה משוגעת ויודע להשתולל אם רוצים.

הוא משתלב מדהים עם המוזיקה אצלי באוטו.

והכי הרווחתי שחברה שלי אמרה לי פעם ראשונה שהסאב הזה טוב הוא לא עושה לה בומבום והיא מצליחה לשמוע גם מוזיקה

זה אחרי שהיא שמעה

P2 ו ES300 ואמרה לי תזרוק את זה!

דרך אגב הוא עוד לא שלי לקחתי אותו אלי עד יום ראשון לראות אם לא יהיו לי נפילות מתח וכאלה.

חשבתי על HX300D באותו המחיר רק לא יודע אני מאוד מאוד מבסוט על המורל.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

עם הסאב וופרים שאמרת כרגע - תישאר עם האולטימו.

אם היית בודק סאבוופרים כמו

AA האבוק

AURA סאונד ולא משנה איזה

פירלס XXLS

ג'נסיס אודיופיל (מבוסס על הפירלס)

SEAS מהסדרות הגבוהות

AUDISON THESSIS

פייז אליאנט

הייתי אומר לך לשקול - אם אתה לא מתכוון לקנות משהו בסגנון הזה - תישאר עם האולטימו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הם כולם יקרים משמעותית מהמורל שלי

מה גם שאין לי הגברה כמו שצריך אולי כסאב לעתיד שיחליף את שלי אני יחליף ל HAVOC

או לג'נסיס

• תוכן חדש...