Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטרף עם שאלה על IDMAX 12..

במידה ואני מעוניין בסאב הנ"ל אבל ממש "קמצן" במקום בתא המטען, אפשר לשים אותו בתיבה קומפקטית של 12 (הייתי אומר גודל רגיל אבל אז היו שואלים מה זה רגיל... אז בוא נגיד בלי יותר מדי מקום עודף מסביב לסאב) ועדיין לקבל את רוב הביצועים הטובים שלי או שהוא רגיש לתיבות של "קמצנים" כמוני :wink:

תודה!

אני מצטרף לבקשה שלך.. כי יש סיכוי שאני ארכוש את הסאב+הקיט שמפורסם בלוח למכירה מה התיבה הכי קטנה שאפשר לשים אותו והוא יתן ביצועים יפים...?

אגב משהו קטן מזה אומר "בתיבה 1.3KF אטומה"

משהו שקצת לא קשור: האם אפשרי להשוות את ה IDMAX לסאב הזה: STEREO INTEGRITY MAD D2 V4 של nimikipod?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
מצטרף עם שאלה על IDMAX 12..

במידה ואני מעוניין בסאב הנ"ל אבל ממש "קמצן" במקום בתא המטען, אפשר לשים אותו בתיבה קומפקטית של 12 (הייתי אומר גודל רגיל אבל אז היו שואלים מה זה רגיל... אז בוא נגיד בלי יותר מדי מקום עודף מסביב לסאב) ועדיין לקבל את רוב הביצועים הטובים שלי או שהוא רגיש לתיבות של "קמצנים" כמוני :wink:

תודה!

ה MAG מתאים לתיבות 19, 25 וגם 32 ליטר. מה גם שהוא גם תופס פחות נפח.

...CASKA for life

פורסם
סבבה.

לא דיברת על ההבדלים בסאונד אם קיימים בין התיבות... (אם ניסית בכלל).

הבדל בין תיבה קטנה של הרץ לגדולה היא היכולת האלמנט לרדת נמוך

בתיבה גדולה יותר האלמנט יורד נמוך יותר

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

עכשיו אני מבין שתי הסאבים בתיבות קטנות זה מעולה!

בבקשה לא עניתם לי על משהו אבל..

משהו שקצת לא קשור: האם אפשרי להשוות את ה IDMAX לסאב הזה: STEREO INTEGRITY MAD D2 V4 של nimikipod?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
ASSAIN הפחד העיקרי שלי בלקנות IDMAX הוא התקלה הידועה שיש לו

ובידיעה שעוד שנה אצטרך לקנות לו קיט תיקון.

דעתכם בנושא?

מניסיוני עם סאב IDMAX, כול סאב שעבר החלפת קיט:

http://www.youtube.com/watch?v=eMFmzO8kT4U

פותר מהבעיה שהיתה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237818&highlight=IDMAX

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238611&highlight=IDMAX

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=275208&highlight=IDMAX

ויותר מזה, הוא סאב חדש.

לסיכום:

1. IDMAX שעובר החלפת קיט, זה סאב חדש לכל דבר. כי קיט כולל ממברנה וסליל חדש, כמו בסרטון.

2. לגבי IDMAX חדש, יש סדרות ישנות עם חלק מהם פגומים וסדרות חדשות ללא פגם בכלל.

אך להבדיל?

א. סדרות ישנות עם אריזה כמו בתמונה:

06122008276ri0.jpg

הם חלק עם פגם וחלק ללא פגם. תלוי מתי הם יוצרו.

ב. סדרות חדשות עם אריזה חדשה:

IMG_0175.jpg

והם ללא פגמים בכלל.

אני אחרי החלפת קיט עובד עם IDMAX ללא שום בעיה, ונותן לסאב להשתולל חופשי.

לטעמי סאב של IDMAX עולה על כל הסאבים ששמעתי עד היום.

זה שילוב מושלם של כול דבר בסאב אידיאלי.

לגבי השתלבות, אני חושב שהוא סאב הכי טוב משתלב עם כל סוגים של הרכיבים, מאשר סאבים אחרים.

פורסם
אולי זה יעזור לך

http://www.metric-conversions.org/volume/cubic-feet-to-liters.htm

בעניין ההשוואה, ממה שקראתי פה בפורום החבר'ה לא נותנים שם טוב ל SI באופן כללי, בטח לא כמו ה IDMAX. קח בחשבון שהתמונה יכולה להיות שונה בחו"ל מכל מיני סיבות..

אם אפשר לדעת, מי בדיוק אמר משהו רע על SI ? אני אשאל אחרת, כמה פה כבר שמעו SI ?

...CASKA for life

פורסם

קיפוד, אני שמעתי אצלך את הSI, הוא סאב לא רע בכלל

אבל בוא נגיד שהוא לא מתעלה בכלום לטעמי על היריבים שלו

IDMAX\כאוס ושות'

פורסם

נפלה לידי הזדמנות של מורל אולטימו בתיבה אטומה 12' חדשה

1400 שקל דעתכם בנושא?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

איך אפשר לומר שהוא לא מתעלה עליהם ? הוא שונה תכליתית מה MAX. לסאונד שלו יש הרבה יותר "נפח" ביחס ל MAX. אם אני מנסה לתאר אותו, אני יכול לחשוב על הכלאה בין מהירות ודיוק של AUDIOPHILE לבין עוצמה ונפח של W7.

יותר טוב או פחות טוב זה עניין של טעם אישי אבל הוא לחלוטין שונה מה MAX. תציץ גם בהשוואות שהבאתי בתחילת הת'רד.

ספוטניק - האולטימו נהדר (ולטעמי טוב מה MAX במגרש שלו) אבל גם הוא בדומה ל MAX "קצת" נעלם (משתלב) מדי. אני ממליץ שתלך לשמוע, אם אהבת אותו, קח אותו כי אופי הצליל שלו דומה ל MAX והוא עולה עליו בשאר הנתונים היבשים.

עריכה - הסאב חדש או שהתיבה חדשה ?

ואסיים בציטוט מ DIYMA בת'רד BEST SQ SUB:

Most of the subs mentioned here are not even in the league of pure SQ. I would only use the following for proper SQ, but because I like to slam it hard sometimes I would use two 12" subs of all listed with around 1000-1500 watts rms on tap total. These all have very similar sound characteristics and I rated them based on price and power handling as the performance of either sub is a non-issue.

1. Stereo Integrity Mag v4

2. DLS Nobelium/Iridium

3. Hertz Mille

4. Morel Ultimo

5. Dynaudio Esotar

There are other sub offerings from Aurasound, Scan Speak, Seas, but these are really puny and do not have enough power handling for my taste and especially Aurasound which has a bad design to dissipate heat and bubbles up from excessive heat from very little power. You will not find better SQ subs then listen above.

A lower league of sub sound in no particular order comes from...

- JBL Gti

- Fi Q

- SSA Xcon

- Stereo Integrity Mag D2 v3

- IDMax

- Arc Flatline

- TC2000

- JL W6

etc, etc, etc - the market is flooded with subs in this category.

...CASKA for life

פורסם
נפלה לידי הזדמנות של מורל אולטימו בתיבה אטומה 12' חדשה

1400 שקל דעתכם בנושא?

אולטימו בהחלט סאב טוב, מדוייק, וחזק.

אם הוא יותר טוב מ-IDMAX, זה תלוי בטעם אישי היתי אומר, וכאן אני ממליץ לשמוע.

בנוסף לזה אולטימו סאב בעל סליל אחד עם התנגדות סופית של 4 או 2 הום. לכן אתה צריך הגברה רצינית, הגברה שיכולה לספק לך 1000 RMS ב-4/2 הום (תלוי בסאב), ואני לא מכיר הרבה מגברים שיש בהם אפשרות דומה לכך.

לתת לסאב הגברה חלשה יותר, אני לא חושב שזה פיתרון טוב. מדובר בסאב שהוא כמו כל סאב שאוהב ספק וכוח, וזה לא מידוופר שמספיק רק חצי ממה שצריך וגם זה לא תמיד פותר את בעיה.

קיצור זה נקודה למחשבה לא פחות חשובה.

• תוכן חדש...