Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה המקורית שלי הייתה מכוניות שנמכרו בכל העולם, כי בארץ מביאים רק דגמים מסויימים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי משנה את ההגדרה לרכב שיוצר סייצור סדרתי והוצג בין 01.01.2000 ל-31.12.2009, אם כבר עשור. זה מוציא את הפוקוס 1 וה-S2K מהמשוואה.

המועמדות שלי:

פריוס 2, סדרה 7 E65, פיאט 500, פורשה קאיין, טסלה רודסטר.

אם אזכר בעוד כמה, אוסיף :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
העיניים שלי אדומות מסיבה אחרת לגמרי :drinking:

סתם. יודעים מה? בואו ננסה לאגד עשר מכוניות שעשויות להתאים כרכב העשור, ואז אני אפתח סקר מתאים. הולך?

ראשית צריך להחליט אם מדובר רק במכוניות שנמכרות בארץ, או גם מכוניות מחו"ל. אני אניח בינתיים שמדובר על מכוניות שנמכרות בארץ בלבד.

הנה כמה אפשרויות, אתם מוזמנים להוסיף:

טויוטה פריוס

פיאט 500

הונדה S2000

פולקסווגן שירוקו

פורשה קאיימן

פורד פוקוס דור ראשון

מיני

לנד-רובר דיסקברי

ויאללה, בואו נוסיף גם את ה-3, בשביל הצחוקים.

אלו כמובן רק הצעות, אתם מוזמנים לא להסכים.

רוני

אני כבר רואה את כל בעלי המאזדה 3 מצביעים אותו כרכב העשור, כי להם יש אחד כזה והוא הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

העניין הוא עניין אחר.

מכונית השנה במה? במכירות? בפריצת דרך? בצבע הגלגלים?

הרי יש אנשים שמכונית העשור שלהם תהיה מזדה 3, כי מכלול הדברים שהיא נותנת להם(לא סתם זה מודגש...), זה הכי טוב שהם יכולים לקבל.

ויש כאלו שגם המכונית הכי חדשנית והכי מיוחדת לא תדגדג להם...

מכונית השנה שלי, היא פיג'ו 307 שנת 2005. (ברור שהיא הכי טובה! אני קניתי אחת ולכן היא הכי טובה... :mm_tongue )

העיניים שלי אדומות מסיבה אחרת לגמרי :drinking:

סתם. יודעים מה? בואו ננסה לאגד עשר מכוניות שעשויות להתאים כרכב העשור, ואז אני אפתח סקר מתאים. הולך?

ראשית צריך להחליט אם מדובר רק במכוניות שנמכרות בארץ, או גם מכוניות מחו"ל. אני אניח בינתיים שמדובר על מכוניות שנמכרות בארץ בלבד.

הנה כמה אפשרויות, אתם מוזמנים להוסיף:

טויוטה פריוס

פיאט 500

הונדה S2000

פולקסווגן שירוקו

פורשה קאיימן

פורד פוקוס דור ראשון

מיני

לנד-רובר דיסקברי

ויאללה, בואו נוסיף גם את ה-3, בשביל הצחוקים.

אלו כמובן רק הצעות, אתם מוזמנים לא להסכים.

רוני

פורסם

מכונית העשור (כמו מכונית השנה) צריכה להציע משהו חדשני.

בין אם זה שילוב של כמה תכונות או תכונה חדשנית אחת.

מזדה 3 לא מחדשת שום דבר, יש עוד הרבה כמוה.

לדעתי בוגאטי ויירון צריכה להיות הבחירה.

המכונית שהראתה שאפשר לייצר מכונית קרוזרית אולטרא מהירה בלי יותר מדי פשרות בשאר התחומים (רעש, בטיחות, נוחות, גמישות מנוע, תא נוסעים).

מקלארן F1 אולי מהירה כמעט כמוה אבל לא קרובה להציע את היוקרה והעידון של הויירון.

או שניקח לדוגמא את הקוניגסאג למיניהן שקשות לשליטה (זוכרים מה קרה במסלול של טופגיר?) ונראות מצועצעות לגמרי מפנים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
המיני קדמה ל 500 וצריכה להכנס במקומה.

צודק, ברחה לי המיני :oops:

לדעתי בוגאטי ויירון צריכה להיות הבחירה.

המכונית שהראתה שאפשר לייצר מכונית קרוזרית אולטרא מהירה בלי יותר מדי פשרות בשאר התחומים (רעש, בטיחות, נוחות, גמישות מנוע, תא נוסעים).

כל זה מגיע במשקל של SUV והפסד על כל יחידה ויחידה. לדעתי זה מספיק בשביל להוציא אותה מהרשימה. גמישות מנוע ותא נוסעים, אגב, יש גם בפאגאני, למשל, וזו רק דוגמא אחת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תקח לדוגמא קרוזרית נוספת כמו הקונטיננטל GT - שוקלת 2.5 טון (למרות מנוע קטן וכבר הרבה פחות).

לא נסעתי לא בפגאני ולא בווירון אבל אני מניח שכל הסופרצ'רג'רים בוויירון נותנים לה עדיפות בזמינות הכח, ועוד לא דיברנו על תיבה אוטומטית שאין בפגאני.

פורסם

ויירון צריכה להכנס לרשימה ולו בגלל הבומבסטיות של הפרויקט, רשימת המספרים והנתונים המדהימה והמחיר המפוצץ. מצד שני, השפעתה על עולם הרכב זניחה למדי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאז הצגת הויירון פתאום כל יצרן אקזוטיקה מאיזה כפר ברוסיה החליט שהוא בונה את ה"ויירון קילר" שלו - שהעיקר הוא שבירת שנייים מהנתונים המפורסמים שלה - ההספק והמהירות.

בעולם האקזוטיקה היא בהחלט השפיעה על עולם הרכב.

פורסם
מצד שני, השפעתה על עולם הרכב זניחה למדי...

השפעתן של כל מכוניות העל וחשיבותן הינה אפסית עד לא קיימת.

במונחי חשיבות והשפעה, הפיאט 127 הרבה יותר חשובה מכל מכוניות העל גם יחד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ופריוס מגנה על כדור הארץ בדיוק כמו שיהיה שלום בכל העולם.

אני מנסה להבין למה אתה חושב שפריוס אינה עוזרת לשימור כדור הארץ?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

הפריוס לא מגנה על כדור הארץ ולו בשל בהעובדה כי כל חסכנה בפליטה ובצריכת דלק הוא זניח לעומת הנזק שייגרם כשהסוללות שלה יצאו מכלל שימוש ויהיה צורך להיפטר מהן. נכון לעת זו הן לא ברות מיחזור. לא מספיק?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני דווקא כן חושב שהויירון צריכה להיות ברשימה. אמנם השפעתה על עולם הרכב היא זניחה, אבל היא מאוד מתחה את גבול האפשרי.

emotion of motion

פורסם

עוזרת.אבל בכ"ז היברידיות הן סוג של פתרון ביניים עד למעבר להנעה חשמלית מלאה.

הפריוס ושאר ההיברידיות הן רק תחנה בדרך להגעה לשם.עוד משהו קטן שאני חושב זה שהרבה יצרניות יישרו קו עם הזרם ההיברידי הזה רק כי זה אופנתי ויצרו דברים כמו הS400h של מרצדס שהידידותיות שלה לסביבה קצת מוטלת בספק. :roll:

ובכלל בנוגע לכל מה שאמרו פה...מזאדה 3,קורולה? נו באמת :?

ממתי בכלל הצלחה של רכב כלשהו בישראל מספיקה כדי להכתיר אותו למשהו חוץ מ"חביב העדר"?

עוד רכב משמעותי בעשור הזה שחשבתי עליו זה הפורשה קאיין,שסימנה את השינוי של פורשה מיצרנית אקזוטיקה אמיתית והכניסה שלה למיינסטרים של יצרניות הפרימיום. (אח"כ הגיעה הפנמרה,ולכו תדעו אם בהמשך לא נראה מתחרה מבית פורשה למרצדס C וכו')

V5

• תוכן חדש...