Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי חדשות ב 2010 [B3 2009 בהנחה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור של מחירי המשומשות , אני מחפש רכב לאישתי ושמתי עין על סובארו b 3 .

1- מה דעתכם על הרכב ? 1.5 ,אוט', סדן .

2- הרכב יהיה משנת ייצור 2009 אך בפועל יעלה על הכביש שבוע +- לפני 2010 . האם משתלם לקנות עכשיו ב 115000 ש"ח ? או לחכות למבצעים של אחרי התחלת השנה החדשה אם יהיו ?

פורסם

B3 היא מכונית נוחה אבל זה יתרונה הכמעט יחידי מול המתחרות. היא מרגישה מיושנת מבפנים, רמת האבזור לא מרשימה (למעט בקרת שיוט תקנית), היא חלשה, בזבזנית יחסית בדלק והמחיר שלה גבוה מדי ביחס לתמורה. ממליץ לנסות משהו אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שקודמי אמר נוחה ואמינה.

מעבר לכך כלום ובעיקר=מנוע חלש שמתקשה לסחוב את הבודי.

נהגתי על אימפרזה 2006 אומנם(אותו מנוע) -המנוע פשוט חלש.95 הסוסים אותו הוא מפיק

סוחב בקושי את הרכב ו,אפילו הלאנטיס הקשישה שלי סוחבת הרבה יותר טוב.

יש ב115K אופציות מענינות יותר.

מאזדה החדשה 3 ,טיוטה אוטומטית ואפילו SX4- חמש דלתות- בעלת עיצוב יפיפה

שעולה פחות ,טובות יותר ובעיקר אתה מרגיש שהמנוע נענה לרגל שלך.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לפי מה שנאמר לי ( וכתוב יש לה 107 כ"ס ) .חשובה לי מאד האמינות ( אני עתיד להיפרד ממזדה 626 שהיתה מדהימה במובן הזה ) , אבל חשוב לי מאד גם הכח כיוון שהיא אמורה לעלות כל יום את הכרמל . האם 107 כ"ס לא מספיקים ? רב הרכבים בנפח הזה מפיקים את אותם כ"ס . גם המזדה 3 .

מה לגבי המחיר ? הוא אמור להישתנות לאחר 01.01.10 ?

פורסם
B3 מנוע 1.5 מוצעת בארץ ללא בקרת יציבות (לפי אתר היבואן) ואסור יהיה למכור אותה מה-1 לינואר.

למה אסור יהיה למכור אותה?

• תוכן חדש...