Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר בכותרת יש לי כמה וכמה לבטים בבחירת אחד מהסאבים הללו.

הוא יוגבר על MTX Thunder 302-שנותן בגישור 300RMS,אז השאלה בעצם היא איזה

מהסאבים שהצגתי בפנייכם הוא יותר איכותי ומפיק פיזור צליל יותר יפה ונקי וגם עוצמתי?

אני יודע שהרבה אנשים מיססתייגים מפיוניר בתור סאב לרכב,אז מה אתם הייתם בוחרים כי יש לי

אפשרות בחירה פשוט ללא כסף אחד מהם,איזה הייתם ממלליצים לקחת ושוב,מי יותר איכותי חזק וכולי?

פיוניר 1400:

http://www.21.tv/p-81298/%D7%A1%D7%90%D7%91%D7%95%D7%95%D7%A4%D7%A8_Pioneer_1400w

קנווד 1200:

http://shops.nrg.co.il/Prod/52302/31

אלו הסאבים המדוברים.

סוגי המוזיקה שלי שאני שומע היא שחורה עם באס כבד למשל-LIL WAYNE וכל השאר אם אתם מכירים.

שאר הרכיבים הם:

-HU CLARION DXZ755MC

-קומפוננט מורל טמפו

-6X9 JBL 210W

-מגבר לקומפוננט ROCKWOOD DETANATOR 2X 7

איזה מהסאבים ישתלב היטב בסט ושוב מי מהסאבים יותר איכותי טוב וחזק?

תודה מראש8) חג שמח ומלא סופגניות(סאבים עדיף עם כבר חח)

פורסם

בתקציב הזה לך על קיקר C12 או סרוין ווגה 12.

בין השניים שהצגת לבין איכות אין הרבה במשותף. (באופן כללי בתקציב הזה אין יותר מדי אפשרויות)

מתחדשת*

פורסם

אם אתה מחפש רעש לך על cvr ותשים לב שששני הסלילים הם של שני אום שתוכל להגביר אותו עם המגבר שיש לך .

אם אתה מעדיף איכות אז ההרץ es300. את הסרווין וגה לא שמעתי.

פורסם

באמת באמת תודה רבה על העזרה,אני יודע שמה הצעם הרבה יותר טובים,פשוט יש לי אפשרות בחירה בין שניים וזהו בלי מישחקים של קניה ופה ושם,מה הייתם מעדיפים?

מבין השניים הללו בילבד מה יותר "נורמאלי" מה יותר נותן שמיעה סבבה יותר ואיכותית ניקרא לזה?

אני יודע טוב מאוד שמבחיר הזה סטרואוקר ני לא יביא,אבל ככה אני במצב של בחירה בלי כסף,אז מה עדיף מבין שנייהם בבקשה ותודה מראש שוב,8)

פורסם

אוהו תודה רבה תשובה לעניין מודה לך אתה צודק גם אני חשבתי לכיוון הקנווד כי פיוניר בתכלס זה סתם רמקול שמורח תדרים נמוכים:-P חג שמח ושבוע טוב לכל חברי קארספורום אודיו.

פורסם

בינינו , זה לא עדיף להשאר בלי מערכת ? מצטער אם זה פוגע בך אני אישית לא מסוגל לדמיין את עצמי עם קרדינל וסאב של DUB

תהליכי שיפוצים

פורסם

:-P:-P:-P:-Pצודק מיליון אחוז גבר,זה בכלל לא פוגע פשוט היה מצב שהייתי חייב לימכור תמערכת כי הייתי זקוק לכסף מידית,תאמין לי אני יודע מה הייה לי איזה מערכת,שמתי את כל הכסף שלי עלייה פשוט ליבכות:-(,עכשיו אני לא יכול ליסוע בלי "מערכת" לא שזה מערכת בינינו היתרגלתי לרמה שהייתה לי,אבל את הרוב הבתי בחינם אז ככה שאני לא מרים וולייום כדי לבייש את עצמי:-P,לבנתיים אני ינסה לישרוד עם המערכת היצורה הזאת,בעזרת ה' יתן ה' ואני יקנה שוב רכיבים כמו שהיו לי.

לא פוגע בכלל מבין אותך ואתה צודק אני חושב אותו דבר כמוך אבל שיהיה זרקו אני יודע....:?:-(:cry:

פורסם
:-D אל תיתיאש , אם ישלך תשתית אז אתה יכול ב1000 להרים אחלה מערכת מגבר וסאב , מילה שלי אם תצריך רכיבים בזול תצור קשר.

תהליכי שיפוצים

פורסם

לא מיתייאש בחיים:-P,אני בטח שזה עיניין של לא הרבה זמן עד שאני יחזור למוטב של המערכת שהייתה לי,ממש תודה על התמיכה ועל ההצעה ליצור קשר,חג שמח שיהיה לך אלפיין:-P.

ג'ינו.

• תוכן חדש...