Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לרכוש מכשיר עם כניסת usb (בחזית) ובלוטוס מובנה בתווך מחיר של עד 1,100 - 1,200 ש"ח

הדגמים שמצאתי עד כה הם של חברת jvc דגם: KDBT1 ועוד דגם: KDR 800

-תודה-

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

המתאם של הבלוטוט יעלה לו כמו מכשיר בנפרד , יש את הדגמים של פיוניר , המחירים בזאפ לא משקפים יש יותר זול אם תחפש ביד 2 ( חדשים כמובן )

תהליכי שיפוצים

פורסם
הקלריון DXZ785 פאנל מעולה:

http://www.ninja-polo.info/index.php/clarion-dxz785usb.html

מה מחיר המתאם לבלוטוס בשביל המכשיר הזה?

ואיך מתבצעת העברת תחנות הרדיו במכשיר?

והרצתי עוד קצת חיפושים על הדגם ותווך המחיר שהוא מוצא ב1200 מדובר על דגם "מחודש" איך מתייסחים למושג הזה "מחודש"?

לא ציינתי עוד דבר חשוב שהיה על פנל המכשיר לחצני העברת תחנות הרדיו (1,2,3וכו'..) לשימוש נח ופשוט

ככה שה800 של jvc לא רלוונטי טעות שלי האם באמת ה T1 הוא היחידי שמציע את שלושת הדברים העיקרים שאני מחפש במכשיר?

אני משתמש הרבה ברדיו ואמרו לי במכשירים החדשים של פיוניר העברת התחנות מתבצעת דרך השלט לכן ישר הורדתי אותם כאופציה לרכישה

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

• תוכן חדש...