Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי אני מחפש את הרכיבים הבאים האוטו הוא גרנדה פונטו כך שהתיבה של הסאב צריכה להיות עד 30 ליטר.

מגש אחורי אני שם 6X9 דלתות עם אני לא טועה זה 6.5

יש לי שתי מגברים של VIBE LANZAR אחד 4 ערוצים של 100RMS והשני מונו של 400RMS ב4 OHM ואני לא מוכן לרדת ב

OHM.

יש גם קבל של ALPHASPNIC 1 ואין לי חיווט בכלל וגם אשמח לקבל מתקין באזור הרצליה עם אפשר אחד החברה באתר אני אשמח לנסוע יותר רחוק. הHU הוא PIONEER 7950UB עם 3RCA

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

מחפש איכות או רעש?

בישביל מה רמקולים אחוריים?

אל תשים קבל, יש פה הרבה שרשורים שמדברים על זה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מחפש איכות בגלל זה רוצה סאב תיבה סגורה. אחוריים כי אני רוצה מכל הכיוונים SOUND היה לי פעם רק קידמי + סאב והיה חסר לי :) שמיעה אני דווקא אוהב מאחור לשמוע גם. כן יד 2 בא בחשבון בהחלט

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אני לא מועניין איטום כי אני לא הולך להיות עם האוטו הרבה זמן מאיפה קונים את ההרץ כי גם אני אהבתי אותו

• תוכן חדש...