Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא הרבה דיעות לפה ולשם שצריך לתת או פחות חשיבות לקילומטראז' שהאוטו עבר..

בשורה התחתונה מאיזה קילומטראז' כדאי להתרחק כמו מאש?

ראיתי סיטרואן סקסו 1400 שנראית במצב מצויין, היא עשתה 200,000, זה כבר בגדר הלהתרחק?

בנוסף רציתי לקבל המלצות על סיטרואן סקסו מנוע 1.1 , האוטו ממש חלש ולא יסחוב? או שהוא סביר?

פורסם

אין חוקים.

אם הרכב עשה 200K במהירות שיוט בדרכים בינעירוניות נוצר פחות בלאי מאשר ברכב שנסע 150K ק"מ באותם שנים בפקקים.

תחשוב על כל הפיח שלא נשרף כשהרכב עומד ברמזור ובזחילה בפקק ב 1000 סל"ד.

לגבי ה 1100, גם תלוי.

שניהם יסחבו, בעיר בטוח. מחוץ לעיר ה 1100 יסע בסל"ד יותר גבוה.

במיוחד אם אתה נהג יחיד והרכב לא עמוס,

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אז בשורה התחתונה לא לפסול רכב לפי הקילומטראז'?

בבדיקה במכון, הם יכולים להגיד לי בדיוק מה מצב המנוע וכמה הוא ישרוד, כמה הוא חזק וכמה בלאי כבר נעשה בו?

פורסם

כמעט נכון מאוד! אף אחד לא חזאי כדי לומר לך עד מתי הרכב יחזיק.. אבל בהחלט יכולים לומר לך מה מצבו כעת (והוא יכול להיות הרבה יותר טוב מרכבים אחרים שהוזנחו)

פורסם

רכב ממוצע יכול לעמוד ב-400K-500K ק"מ לפחות אם תוחזק וטופל בצורה טובה, ואופי הנהיגה היה כזה שלא שוחק את המנוע ויתר מכלולי הרכב, ז"א איזון נכון בין עירוני לבין עירוני, נסיעות במהירות מתאימה ועוד.

רכב לא מתוחזק או "שחוט" יכול לאבד מנוע/גיר גם אחרי 150K ק"מ.

שורה תחתונה, ברור שהקילומראז' חשוב, אבל הוא רחוק מלהיות הנתון הכי חשוב בבואך לרכוש רכב. כמו גם האמינות הבסיסית של הרכב (או יותר נכון, האמינות התדמיתית).

• תוכן חדש...