Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על קנגו 2006 6 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מידע על הרכב הנל(1500 DCI)? יצא לי לראות מס מודעות של רכבים כאלו שעפ"י הבעלים הנוסע הנוסף מאושר ברישיון. מישהו שמע? האם זה הוספה של מושב בודד בתא המטען?

כמו"כ מה דעתכם הכללית על הרכב הנ"ל? כמה ק"מ הרכב "יסחוב" אם טופל עפ"י הספר לפני שיצוצו הבעיות?

תודה!

פורסם

אתה יכול לתת לינק למודעה כזאת ?

בחיים לא ראיתי כאלו, וזה בכלל מוזר, ולא עומד במבחן ההגיון הבריא.

אם כבר מישהו מרכיב ספסל נוסף בתא המטען, ומאשר אותו ברישיון (לא יודע, אם זה ניתן, אבל נניח שכן), אז זה יהיה 7 מקומות, ולא 6

פורסם

האמת, שבפעם הראשונה והאחרונה נתקלתי בקנגו 6 מקומות (על הנייר) עם מנוע 1900 סמ"ק, כאשר דפדפתי במחירון יצחק לוי.

בחיים לא ראיתי אחת כזאת על הכביש , ובטח לא עם מנוע DCI.

עד כמה שאני יודע, הוספת מושב נוסף לקנגו הרגילה לא חוקית.

אולי במודעה נפלה טעות, ומדובר ב 6 דלתות ולא מושבים:?:.

לשאלתך השניה - אין לדעת, מתי תצטרך לשפץ משאבת הזרקה, להחליף טורבו, מדחס ועוד..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי דעתי מדובר בטעות והכוונה האמיתית הינה ל6 דלתות . הכוונה לרכבים בהם ישנה דלת צד נוספת בצד של הנהג.

פורסם

זה לא נראה כטעות, המודעה מנוסחת בצורה נורמאלית וברורה, ולא כמו המודעות הדביליות עם 80 סימני קריאה ואפס נתונים של האוטו.

יתכן ובאמת הבן אדם הרכיב כסא נוסף, ואישר אותו ברישיון.

מה יותר פשוט מלבקש ממנו לפקסס או לסרוק ולשלוח במייל את רישיון הרכב ?

פורסם

אז לכל מי שתהה...

דיברתי עם הבעלים של אחד הרכבים, לרכב יש רישיון ל6 נוסעים. אומנם כרגע אין אפילו חגורה נוספת אך עפ"י דבריו ניתן להתקין מושב נוסף בתא המטען וזה יהיה חוקי(ככתוב ברישיון). השאלה אם דבר כזה מומלץ ? סוג של ברלינגו 7 מקומות (חסר אחד) בסגנון עשה זאת בעצמך.

פורסם

מענין לבדוק מול המוכר (אני מנסה לתפוס אותו בטלפון)

מנסיון קודם שלי (פוקוס 09) לא מאשרים באופן חוקי גם כאשר מוסיפים חגורה בספסל האחורי עוד נוסע ברישיון,

לתשומת לב יש הבדל מאד גדול בין רכב מסחרי כל שהוא (כולל קנגו, ברליגו וכו') שברשיון הרכב רשום מספר כולל של נוסעים

נניח נהג + 4 במקרה של קנגו, לבין רכב פרטי שאז ברשיון רכב מצויין נהג + נוסע נוסף מלפנים ולא מצויין מספר נוסעים

מאחור ואז זה נושא לפרשנות (אני לא רוצה לקחת אחריות מי שרוצה יפנה בה"פ ואני יפרט יותר).

פורסם

הסתכלתי עכשיו על רישיון ישן של קנגו, שהייתה לי.

אכן רשום שם : נוסעים ליד הנהג - 1, סה"כ נוסעים למעט הנהג - 4.

יש מצב, שהקנגו מהמודעה שבלינק , היא רגילה לחלוטין, כלומר 5 מקומות ישיבה.

ובעל הרכב התבלבל, וחשב שה 4 נוסעים האלו לא כוללים את ה 1 שליד הנהג.

וזה כמובן לא נכון.

מה גם שהוא בעצמו אמר, שברכב לא הותקן שום כסא ושום חגורה. כלומר קנגו רגילה לחלוטין, 5 מקומות.

פורסם

בהמשך לשאלות על הקנגו-

ישנה גירסה ששוקה בחול עם תאי איכסון שמוצמדים לתיקרה.(בדומה ל"בוידם" שיש בקנגו הרגיל אבל אלו מעל הנוסעים והתאים נסגרים)

אני מנסה כבר יומים למצוא אם והיכן אפשר לקנות את החלקים הנל. אודה מאוד לי שיצליח למצוא.

פורסם

ומה עם להביא מחול? יש אפשרות ? יש עלויות משוערות?

אבא שלי טס פעמיים בחודש כך שאם זה אפשרי מבחינת מכס וכו'' אולי אפשרי שהוא יביא(?)

• תוכן חדש...