Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כאמור בדלת פשוטה עם מנגנון וצילינדר רגילים.

כמובן שהדלת פתוחה, אבל צריך מפתח כדי לסובב כ-30 מעלות בשביל להוציא את הצילינדר.

הבעיה שאין לי מפתח.

יש פתרון ? (שלא מערב בעל מקצוע)

פורסם

במידה ולא רב בריח, 2 דרכים שאני מכיר מניסיון:

1. לא אלימה - קדיחת המנעול

2. אלימה - תופסים עם ג'בקה את קצה הצילינדר בצורה מאונכת ומנענעים מעלה ומטה, הנק' החלשה בצילינדר היא בדיוק באמצע (בצילינדר סימטרי), היכן שהבורג שמחבר את הצילינדר למנעול, אחרי מס' נענועים הצילינדר ישבר באמצע הדלת בתוך המנעול והלשונית הפנימית תיפול או תשתחרר ותוכל להוציא את המנעול.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

הדלת כאמור לא רב בריח.

1. השיטה הלא אלימה מצריכה מקדחה חזקה במיוחד או שמקדחה ביתית מתוצרת שקר כלשהו, עם מקדחים מברזל סיני שהיו פעם פחיות משקה יוכלו לעשות את העבודה ? נשמע לא פשוט לקדוח דרך צילינדר לאורך כמה סנטימטרים טובים.

2.השיטה האלימה - מדובר בשבוע של נידנודים או כמה דקות ? שוב, הצילינדר, פשוט ככל שיהיה, נראה לי שיהיה עמיד לנדנודים... המנגנון לא יינזק לפניו ?

פורסם

גם שקר כלשהו יעשה את העבודה.

אתה לא קודח סנטימטרים לעומק הצילינדר אלא רק מעבר לדופן החיצונית, משם העבודה קלה ואתה בקלות מפרק את מכלול הקפיצים והפחיות בצילינדר בקדיחה.

האפשרות עם הג'בקה תצלח רק הצילינדר בולט סנטימטר ומעלה מהדלת, אם לא יהיה מנוף לא תוכל לשבור את הצילינדר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

פרק את הדיסקיות סביב הצילינדר.

קח ג'פקה ותפוס את קצה הצילנדר הבולט בחלק התחתון שלו (בחלק הישר, לא העגול).

הפעל כוח ימינה ושמאלה (מאוזן).

אם היית צריך יותר משני נידנודים, כנראה שמדובר בפלדה של טנק מרכבה.

אחרי שהמנעול נשבר, הוצא את שני חלקיו משני צידי הדלת, הוצא את הבורג והכנס מנעול חדש.

זאת הדרך המהירה, השקטה והנקיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ג'בקה / מפתח שוודי / פטיש + מוט קצר

כולם ישברו את הצילינדר בשניה.

צריך פשוט לדעת איך לעבוד עם כל אחד.

בכולם יש סיכוי לדפוק את היחידה של הדלת.

תנסה במכה אחת. ולא לנענע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברים יקרים,

שוודי 12", שלל עצות מועילות ומכה נחושה אחת - והמשימה בוצעה בהצלחה !

היה קל מכפי שתיארתי.

תודה.

:-D

• תוכן חדש...