Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועיים עצבניים במיוחד התחדשתי במגבר לא רע בכלל.

zapco reference 1000.4

שיפור משמעותי הורגש בשניה שעשינו כיוונים ראשוניים בלבד.

בכיוונים היותר מתקדמים- נפלה לי הלסת, לא חשבתי שהסט שלי מסוגל לתת צליל כל כך נקי ומצד שני הסאב דופק כמו בהמה (כמו שאני אוהב) למרות שהוא "רק" 350RMS. בינינו, הסאב דופק יותר מידי, אני צריך להוריד אותו קצת מחר :lol:

האומן האחראי על ההתקנה- ישראל, אין לי מילים להגיד כמה הכל מחושב, פרפקציוניסט שמתעקש על כל דבר קטן גם כשאמרתי לו לחפף פה ושם. המון תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני שמח שאחרי כל החפירות שלך אתה מרוצה :)

תתחדשש :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תתחדש!

לזאפקו יש אחלה מגברים

לי יש את הI-450 ואני מבסוט ממנו היה לי לפני זה חיקוי של אלפיין שעשה את העבודה נחמד והשיפור אחח השיפור שהיה אחרי זה :) שווה את הכיף של השמיעה

פורסם

התמונות יגיעו מחר כשיהיה אור, תענוג לעיניים העבודה של ישראל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כל הכבוד!!!! אני גם עומד להתחדש כנראה במגבר כזה בידיוק ביום חמישי הבא..

וגם ההתקנה שלי ככל הנראה הולכת להיות מי אם לא האחד והיחיד ישראל!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

תתחדש, אפילו שזה היה על חשבון הקלארוס שלי היום:cry:

לא נורא, נתקין מחר:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דוד מה אתה דואג, ישראל מגיע עד אליך ושבוע שעבר ההתקנה שלך הגיעה על חשבוני, בקטנה הכל לטובה.

היה שווה לחכות ולקבל את כל תשומת הלב לכל הפרטים הקטנים, אני בטוח ב100% שהסט שלך יהיה מאוד מאוד מעניין :-D

פורסם

אלון תתחדש, אני רוצה לשמוע באמת את ההבדל במפגש בין בפיניקס ולזאפקו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...