Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת באופן כללי אם הוספת ציפ שמעלה את הספק המנוע גורם לבלאי מואץ למנוע ו/או לגיר ואיך ההשפעה על צריכת הדלק

(הרכב הוא סקודה סופרב 1.8tsi)

תודה מראש לעונים

פורסם

כן שה קצת מוזר, אפילו קצת מוזר, שמי ששואל על כך נמצא כבר מ2007 בפורום ורק עם 3 הודעות.

חס וחלילה אין לי משהו אישי אבל מהו מוזר מתרחש פה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
כן שה קצת מוזר, אפילו קצת מוזר, שמי ששואל על כך נמצא כבר מ2007 בפורום ורק עם 3 הודעות.

חס וחלילה אין לי משהו אישי אבל מהו מוזר מתרחש פה.

בן.

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה??? :shock:

:evilbat:
פורסם

דווקא לא מוזר- זה לא חדש שאנשים לא מבצעים חיפוש לפני שהם שואלים שאלות.

גם אם ישנם שלושה שירשורים חדשים למדי בנושא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שמוזר הוא, שבשבוע אחד 3 אנשים שואלים את אותה שאלה ,על אותו הרכב, ובדיוק באותו עניין, מה שמצביע לדעתי על 2 דברים:

1. כמו שנאמר לפניי לא ביצעו חיפוש, או שלא דפדפו עד סוף העמוד.

2. שראו את השרשורים ועדיין שואלים את השאלה מסיבה שלי לפחות לא מובנת.

wrx, שטויות אמרת, כנראה שלא ראית דברים שמעולם קראו גם על דפי פורום זה.

לא מאשים אף אחד חלילה, אך יש בדבר עניין מוזר שלא הצלחתי להבין אותו ואני לא רומז לכלום, אלא לכך שהדבר אכן מוזר.

לסיכום: הדבר לא אישי ואם אכן הכל פה טהור, לפותח השירשור בצע חיפוש או היכנס ללינק שאביחי רשם, הכל כתוב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...