Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא כדאי למכור נכס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לדאוג, אני יכול להסתדר גם כמה שנים בלי לקנות בית (וגם בלי לשכור).

מעשית אני יכול למכור פה בפיק, ולחכות גם שנתיים אם צריך שירדו המחירים (ובזמן הזה להשקיע את הכסף באיזה משהו נטול סכנות).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, להבנתי את המצב ואילו אני הייתי במקומך אז הייתי:

מוכר את הדו משפחתי במחיר ראוי ביותר.

קונה בעבורי דירה אחת למגורים.

בתנאי השוק הנוכחיים גם הקניה וגם המכירה יעשו במחירים גבוהים יחסית, אבל מכיוון שאתה עובר לנכס זול יותר הסכום שיישאר ברשותך ייגדל. לא הייתי מסתכן בהמתנה עם רכישת דירת המגורים הראשונה כיוון שמדובר בצרכיים קיומיים ובזה לא משחקים (בית הוא צורך קיומי).

את ייתרת הכסף הייתי משקיע באג"חים באיכות מעולה (מדורגות A+ ומעלה) ובמח"מ בינוני, תוך המתנה לירידה במחירי הדירות.

פורסם
זאת השאלה שאני שואל את כל מי שאומר לי לא למכור את הבית הנוכחי. והתושבה היא שזה נכס!

מה דעתכם?

שנכס הוא נכס בגלל שיש לו מחיר, ומחיר יש רק כשמוכרים. עכשיו, אם זה נכון או לא נכון כלכלית למכור עכשיו, אנא עארף, אבל מקום מגורים שלא מוכרים אותו שווה רק את החיסכון בשכירות (פחות תיקונים).

זה כלכלית.

רגשית, זה כבר סיפור אחר וכל אחד והקשר שלו למקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בנסיבות שתארת, ובהעדר סינטימנטים לבית, מבחינה כלכלית עדיף 2 נכסים "קטנים" מנכס אחד "גדול".

התשואה של הנכסים הקטנים, לעולם, תהיה עדיפה על התשאורה של הנכס הגדול.

במקרה הזה, הפרש של 3,000 ש"ח לחודש בנוסף לחיסכון המשמעותי ביותר בהוצאות האחזקה, בחישוב של 10 שנים ההפרש בתשואה יהיה עוד דירה קטנה.

פורסם

אני לא יודע מה המצב ברחובות ובסביבה, אבל כיום ישנם לא מעט ישובים בהם כבר לא מוקמות שכונות חדשות של בתים צמודי קרקע, אלא רק בניה לגובה. ישנן הערכות שבמקומות כאלו מחירם של צמודי הקרקע יעלה משמעותית לעומת דירות רגילות, וזה גם שיקול שיש להתחשב בו. יתכן ששווה לשקול פיצול של הבית הפרטי לשתי יחידות דיור (כמובן כפוף למגבלות תכנון ועלות) - אחת תושכר והשניה תשמש אותך.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...