Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו.

איזה סיפור.

אפשר ללמוד כ"כ הרבה מזה, במיוחד נהגים צעירים כמוני שאף פעם לא נעצרו ע"י שוטר (טפו טפו).

תמשיך בבקשה? :p

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרתיח אותי לשמוע דברים כאלה

לפני כחודש הייתה כתבה בYNET שבה פרסמו 5 מקרים שונים שבהם דו"ח של משטרת התנועה הגיע למשפט, וכל המשפטים בלי יוצא מן הכלל יצא שגרסת השוטרים לא קשורה בעליל למציאות, גם בעת כתיבת הדו"ח שקרים על גבי שקרים, גם במתן עדות בבית משפט הם דבקו בגרסתם (אני מזכיר, שהוכחה בבית משפט כלא נכונה)

אז מה יש לנו, 5 (לפחות) שוטרים שקרנים, מנסים את מזלם בשיטת מצליח מול אזרחים חפים מפשע,

מערכת משפט שמתפקדת (הפעם) כראוי מצליחה להוציא את האמת לאור,

כמובן שסוף כל המשפטים הם או ביטול הדו"ח ע"י השופט או שהמשטרה הסירה את התביעה.

מישהו יכול להסביר לי איך שוטר, לכאורה מי שאמון על שמירת החוק, משקר בעת מתן הדו"ח, משקר בעת עדות בבית משפט

ובסופו של דבר אף אחד לא עושה עם זה שום דבר??? אז יופי ביטלו את הדו"ח, יש עוד 10 דוחות כאלה שהשוטר הזה נתן במרמה.

איך זה יכול להיות שנציג החוק נתפס בבית משפט נותן עדות שקר, מבזה את בית המשפט ואף אחד לא ממצה איתו את הדין ?

אם אזרח רגיל מן השורה היה במצב הזה, הרי שלא רק היה מקבל עונש, אלא היה מקבל עונש כפול למען יראו וירעו.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

ממשיכים ....

השוטר השני עולה על דוכן העדים ואני כבר עם בטחון עצמי ומוריד ערנות.

התובע מגיש את תצהיר השוטר שמכיר מעט מאוד פרטים ולכן מאוד מאוד מקשה עליי לסתור אותו.

חשבתי לתומי כדי לא לתת דגש לעדות שלו לא לחקור אותו אבל אז השופט אומר לי

"אתה לא רוצה לחקור אותו בעניין הנתיב האמצעי"

אמרתי לשופט שלפי התמונות והעדות של השוטר הראשון המצב דיי ברור והתובע אומר שהוגש תצהיר ואז אני מבין שאני חייב להגיע למצב שגבי לבי השוטר הזה יש שאלת אמינות.

כמובן שאני שואל אותו איפה הוא ראה אותי ושוב היהירות והזלזול חוזרים על עצמם וכמובן שגם השוטר הזה נופל לאותה מלכודת

הפעם לשוטר הזה יש הברקה הוא טוען שתמונה אחת הוא מזהה מהמקום ותמונה אחרת הוא לא מזהה ולא נראה לו שזה המקום .

בשיא התמימות אני שואל איפה זה והוא עונה לי תשובה מאוד מפתיעה :

"לא יודע מצדי זה יכול להיות בעפולה"

באותו הרגע התעשתי והחלטתי להפוך את הזלזול והיהירות שלו ולהתייחס לתשובה שלו ברצינות גמורה.

שאלתי אם הוא רואה ברקע של התמונות אוניות

והוא אמר שכן

שאלתי אם הוא רואה את המנופים שפורקים אוניות

הוא ענה שכן

ואז שאלתי אולי זה יכול להיות בנמל הימי של עפולה ?

השופט כמעט ונפל מצחוק .

בשלב הזה התובע שוב פונה אליי אם אני מוכן לעשות איתו עסקה כלשהי .

אני מלא אדרנלין והתרגשות מתמהמה

והשופט עונה במקומי

"תמיד אפשר לעשות עסקה אם אתם מציעים לו גקוזי ומיליון שח הוא בטח לא יסרב"

ואז השופט מוסיף :

"שמעתם אותו לפני כן"

"הוא מוכן שתבטלו את כתב האישום והוא לא יתבע הוצאות , בנסיבות העניין נראה לי שזה מציאותי ואני רק רומז..."

ואז אני שומע את התובע :

"אנחנו מוכנים לקבל את העסקה ונבטל את כתב האישום במידה והנאשם יחזור בו מכפירתו"

פורסם

אני קורא את כל זה ומדמיין קירקס (בגלל מנופים, ספינות ועוד..)

אבל יש לי שאלה - כמה זמן עבר מתאריך האירוע ועד לדיון?

למה אני שואל - שוטר (לא מתנדב) רושם כל משמרת בסביבות 10 דוחות.

מה הוא יכול לזכור אחרי כמה חודשים?

כמה נתיבים היו?

באיזה מקום בדיוק (עד למטרים ספורים) הוא היה ביחס לרכב שביצע עבירה?

הוא לא צריך לזכור,הוא צריך לרשום את כל הפרטים במקום האירוע בצורה ברורה ומדוייקת (גם בשבילו , למיקרה של דיון כזה, כדי לא להראות כליצן מול השופט).

מי שרשם לך דוח, ואחר כך הסתבך בדיון - פשוט לא יודע לרשום, ולא יודע איך להתנהג בבית משפט.

ועוד משהו :

דו"ח אור אדום- זה אחד הדברים הקשים להוכחה בבית משפט בשביל השוטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני קורא את כל זה ומדמיין קירקס (בגלל מנופים, ספינות ועוד..)

אבל יש לי שאלה - כמה זמן עבר מתאריך האירוע ועד לדיון?

למה אני שואל - שוטר (לא מתנדב) רושם כל משמרת בסביבות 10 דוחות.

מה הוא יכול לזכור אחרי כמה חודשים?

כמה נתיבים היו?

באיזה מקום בדיוק (עד למטרים ספורים) הוא היה ביחס לרכב שביצע עבירה?

הוא לא צריך לזכור,הוא צריך לרשום את כל הפרטים במקום האירוע בצורה ברורה ומדוייקת (גם בשבילו , למיקרה של דיון כזה, כדי לא להראות כליצן מול השופט).

מי שרשם לך דוח, ואחר כך הסתבך בדיון - פשוט לא יודע לרשום, ולא יודע איך להתנהג בבית משפט.

ועוד משהו :

דו"ח אור אדום- זה אחד הדברים הקשים להוכחה בבית משפט בשביל השוטר.

אתה צודק במאה אחוז .

השוטר לא יכול לזכור מה היה וכל מה שיש לו להגיד זה מתוך הכתוב.

מכיוון שיש לו 10 כאלה במשמרת הוא רושם את הדוחות על מצב אוטומטי ולפעמים במקומים שונים השוטר רושם את אותו הניסוח.

הארוע היה באפריל השנה ודיי ברור שהם לא זוכרים כלום

עד כדי כך שגם אותי הם לא זכרו מכיוון שבאתי לבוש בהתאם חשבו שאני עורך הדין של הנאשם.

ההנחה הרווחת היא שלשוטר יש עדיפות בבית משפט . מה שפחות ברור לרוב האנשים שלנאשם יש עליונות כמעט מוחלטת על השוטר ולא ברמה הפסיכולוגית .

כשאני שאלתי את השוטר אם הוא חיפאי הוא ענה לי בשאלה "למה אתה שואל" בלי להתבייש קטעתי אותו ואמרתי לו ש"עכשיו אני שואל שאלות ואתה תענה"

מטרת השאלה שלי לא היתה כדי להציק לו אלה כדי להביא הודאה שזהו ציר תנועה עמוס כדי לערער את הטענה שהיתי לבד על ציר תנועה כזה.

פורסם

חשבתי לתומי כדי לא לתת דגש לעדות שלו לא לחקור אותו אבל אז השופט אומר לי

"אתה לא רוצה לחקור אותו בעניין הנתיב האמצעי"

זאת אומרת, השופט עוזר לך להפיל את הדוח?!

:?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל הכבוד על האזרחות הטובה. אילו רבים לא היו מוותרים ומגינים על עצמם עם כזאת מקצעויות ונחישות, אזי גם האכיפה הייתה מתבצעת ברמה אחרת.

ואם כבר בבתי המשפט לתעבורה עסקינן, בשבוע האחרון היו כמה דראמות בירושלים. לפנכם הדוגמאות:

http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamHTML5.nsf/A102138FA31F77DA422576730051A86B/$FILE/C1CD3D90F1AC8475422576730033F2FA.html?OpenElement

http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamHTML5.nsf/042A845B79E99EFD42257679005142B9/$FILE/DCD4ADF514BC28B842257679002A5E90.html?OpenElement

פורסם

לפותח השרשור, אתה ממש היית העו"ד של עצמך, כל הכבוד!

אני בטוח שתוכל לעזור להמון אנשים אם תגיד איך בדיוק הכל מתנהל בבית המשפט, כלומר מה השוטר עולה לדוכן ואז הנאשם\פרקליט יכול לתחקר אותו?

אשמח אם תסביר איך הכל מתנהל, מעבר למה שכבר הסברת בסיפור המדהים הזה!

פורסם

יש גם שופטים הוגנים בארץ, ובמיוחד בעלי שכל שכבר קולטים מי אשם באמת ומי לא כבר באמצע... כמו זה ששפט את חברנו לפורום :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...