Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרוב הגרמניות יש בידוד טוב.

אבל אני לא הייתי קונה רכב שמיובא על ידי צ'מיפון. ורק בגלל המוסכים הנוראיים שלהם.

כי אחרי זה. זה לקלל את הרגע שקנית את הרכב.

בדקת את כל המוסכים "הנוראיים"?

איזו מן הכללה זאת?

אני למשל לקוח של גגג ברעננה כבר 12 שנה ואין לי מילה רעה לומר עליהם (או בניסוח חיובי: יש לי רק מילים טובות לומר עליהם)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני,

אנא שתף אותנו בעוד פרטים מהמבחן לגבי סעיפי הרעש, האם רק הלאנסר רועשת יחסית לקבוצתה? אם אני מבין נכון הכוונה היא למבחן המכוניות השחורות ואם זכרוני אינו מטעה אותי גם לגבי ה B3 טענתם שהיא סובלת מרעשים (אבל פחות), האם יהיה נכון אם כך לדרג את הסובארו כשקטה\רועשת\אמצע?.

אם היית צריך לדרג את 3 השקטות ביותר, את מי היית בוחר?

פומפה, כמו שציינת ללא בדיקות מדויקות עם מכשירי מדידה לא ניתן לבצע דירוג "מדעי" של כלל המכוניות מבחינת רמת שקט. גם בדיקה כזו, אגב, לא מספרת את כל הסיפור כי לעיתים יש רעשים שאינם חזקים אבסולוטית אך הם מציקים מאוד לאורך זמן.

לכן ברור לך שאין לי שום כוונה להתיימר ולדרג את המכוניות השקטות והרועשות בקבוצה. ציינתי את מקרה הלאנסר/B3 פשוט מכיוון שמדובר היה במבחן בו ההבדלים היו מאוד נוכחים, במידה אשר קל להבחין בה והיא מפריעה מספיק בשביל לציין אותה כחסרון משמעותי של הלאנסר.

לסובארו אמנם רעשי כביש, אבל באופן מקובל יחסית לקבוצה. בלאנסר הם משמעותית גדולים יותר וגם במהירות נמוכה. הרוח מציקה מעל 100 קמ"ש ורעש המנוע גם כן. בשתי המכוניות נבדקו הצמיגים היטב (כולל לחצי אוויר) לפני המבחן, וההתרשמות לגבי הרעש הייתה בנסיעה גב-אל-גב בשתי המכוניות, על אותו הכביש, כשהבוחנים נוסעים במכונית אחת ואז בשניה, כשאחד הבוחנים יושב מאחור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בידוד רעשים בפיג'ו 308 די זהה לזה של פוקוס.

ככלל סובארו יותר שקטות מכוניות באותו סגמנט בגלל מנוע שונה.

זה פשוט לא נכון,לפוקוס יש רעשי מנוע ודרך{צמיגים} גבוהים,ה308 שקטה מאד לא רק לעומת הפוקוס.

פורסם

ה308 שקטה יחסית. הפוקוס לדעתי אפילו שקטה ממנה. בשיוט של עד 120 קמ"ש הפוקוס מבודדת רעשים חיצוניים בצורה מצויינת, בעוד שרעש המנוע נוכח יותר ב308. בכל מקרה שתיהן נותנות תחושה שקטה ורגועה יותר מהB3.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
זה פשוט לא נכון,לפוקוס יש רעשי מנוע ודרך{צמיגים} גבוהים,ה308 שקטה מאד לא רק לעומת הפוקוס.

הסקת את זה מבעלות על 307 שנת 2001?

פורסם
הסקת את זה מבעלות על 307 שנת 2001?

לא,הסקתי את זה מנהיגה מרובה ב307,308,ו..פוקוס,ה307 מבודד ושקט מהפוקוס{לא קשה לשמוע},ה308 שקט ומבודד משניהם, והפוקוס למרות שהוא רכב טוב נשמע לעומת ה308 כמו רכב מעשור קודם!.

מה שאני לא מבין זה איך אתה יודע כמה ה308 שקטה כי לדבריך עשית בה רק נסיעת מבחן של 15 דקות..

פורסם
לא,הסקתי את זה מנהיגה מרובה ב307,308,ו..פוקוס,ה307 מבודד ושקט מהפוקוס{לא קשה לשמוע},ה308 שקט ומבודד משניהם, והפוקוס למרות שהוא רכב טוב נשמע לעומת ה308 כמו רכב מעשור קודם!.

מה שאני לא מבין זה איך אתה יודע כמה ה308 שקטה כי לדבריך עשית בה רק נסיעת מבחן של 15 דקות..

כנראה שאתה זוכר רק מה שאתה רוצה לזכור מדברי. יש לי בבית 308 ליסינג. בפריים ליס זה רק 308 או C4. היו גם פעם רנו מגאן, אבל היתה לי כבר מגאן.

פורסם

כנראה שאני לא עוקב אחרי ההודעות שלך כי רשמת בפורום לפני כמה חודשים שביצעת נסיעת מבחן 15דקות ב308 והחלטת ללכת על משהו אחר,עכשיו אתם רושם משהו אחר.

בכל מקרה מה שרשמתי מבוסס על נהיגה יומיומית ב307,פוקוס,ו308,ולא רק בהן.

פורסם
בדקת את כל המוסכים "הנוראיים"?

איזו מן הכללה זאת?

אני למשל לקוח של גגג ברעננה כבר 12 שנה ואין לי מילה רעה לומר עליהם (או בניסוח חיובי: יש לי רק מילים טובות לומר עליהם)

כנ"ל, על מוסך מורשה יבואן הנרי גורג' בנצרת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קודם כל שה308 תהיה מוצקה ואיכותית כמו הפוקוס, אח"כ תדבר על רעשים מבחוץ. קודם כל שיטפלו בקרקושים ובאיכות החומרים שנעה בין טובה מאוד לבושה ב308 אחר כך יעניין בידוד רעשים. אולי נסעת על פוקוס 2006 - 2008, שהן באמת (כמו שיש לי) יותר ספרטניות. אמנם איכות הבניה והמוצקות גבוהות מאד, אך הרכב יותר מרעיש בשיוט. ב2009 (הצורה החדשה), הרכב יותר רך והרבה הרבה יותר שקט ומבודד מהקודמת.

308 טובה ונעימה מאד. אני בניגוד לאוהבי פיזו' שפשוט לא מסוגלים להגיד מילה טובה, כן יכול לפרגן. אך הפלסטיקה המקרקשת ממסגרת ידית ההילוכים, מידית האחיזה בדלת ומעוד מקומות, פשוט לא לעניין (זה עוד לפני המכות מהגיר בהחלפות ההילוכים).

רכב מדור קודם? הצחקת אותי.

אגב, בניגוד לאחרים כאן שאוהבים לנפנף בנסיון אישי(כמובן שכשזה מתאים להם), אני חורש לכל הכיוונים ובכל התנאים, הן בפוקוס והן ב308, ככה שישי לי מושגונצ'יק על מה אני מדבר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
בידוד רעשים בפיג'ו 308 די זהה לזה של פוקוס.

.

אז אם כך הפיג'ו ממש רועשת. יצא לי לנסוע על הדור השני של הפוקוס והדבר האחרון שניתן להגדיר אותה זה כשקטה. רעשי הרווח ובעיקר הרעשים מהצמיגים ממש לא מתקרבים לטובות שבקטגוריה.

אם ה 308 שקטה כמו הפוקוס מצבה ממש רע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כנראה שפוקוס שלך נעלה צמיגים זולים במיוחד.

ברידג'סטון מקורי בסדר גמור. למרות שאני לא אוהב אותם מבחינת אחיזה ושרידות.

עכשיו גם שמתי לב לדורות. לדור שני יש תת דור. זה האחרון שהתחיל ב2008 שופר רבות מבחינת תחושה ושקט.

פורסם
קודם כל שה308 תהיה מוצקה ואיכותית כמו הפוקוס, אח"כ תדבר על רעשים מבחוץ. קודם כל שיטפלו בקרקושים ובאיכות החומרים שנעה בין טובה מאוד לבושה ב308 אחר כך יעניין בידוד רעשים. אולי נסעת על פוקוס 2006 - 2008, שהן באמת (כמו שיש לי) יותר ספרטניות. אמנם איכות הבניה והמוצקות גבוהות מאד, אך הרכב יותר מרעיש בשיוט. ב2009 (הצורה החדשה), הרכב יותר רך והרבה הרבה יותר שקט ומבודד מהקודמת.

308 טובה ונעימה מאד. אני בניגוד לאוהבי פיזו' שפשוט לא מסוגלים להגיד מילה טובה, כן יכול לפרגן. אך הפלסטיקה המקרקשת ממסגרת ידית ההילוכים, מידית האחיזה בדלת ומעוד מקומות, פשוט לא לעניין (זה עוד לפני המכות מהגיר בהחלפות ההילוכים).

רכב מדור קודם? הצחקת אותי.

אגב, בניגוד לאחרים כאן שאוהבים לנפנף בנסיון אישי(כמובן שכשזה מתאים להם), אני חורש לכל הכיוונים ובכל התנאים, הן בפוקוס והן ב308, ככה שישי לי מושגונצ'יק על מה אני מדבר.

אני באמת נוהג הרבה על דגמים שונים של רכבים במסגרת תפקידי,גם על 308 ועוד יותר על פוקוס חדשות ןישנות יותר.דרך אגב לא פעם שיבחתי אותה,אבל בתחום בידוד הרעשים היא אחת הרועשות ביותר {מנוע,רוח,רעשי דרך}מבין כל המשפחתיות,לעומת זאת ה308 שקטה מאד וזאת עובדה!.לא רק אני רשמתי את זה.לגבי רמת הרעשים החזקה בפוקוס,אתה יכול פשוט להסתכל בתגובות הקודמות וגם בשירשורים אחרים,אין ספק שה308 ליגה אחרת מהפוקוס,את זה מספיק אנשי מקצוע כתבו במבחני רכב לא רק אני.

• תוכן חדש...