Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה אנשים מקושריםמיש כאן אני רואה,אז אולי מישהו מכיר בכיר בחיל האוויר?:?

גם אני אובד עצות כמו פותח השירשור.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
במידה ושולחים לרמטכ"ל מכתב הבייתה?

מהם ההשלכות?

לא הייתי עושה זאת, בלי קשר להשלכות.

תהיה בן אדם ותפריד בין העבודה לחיים הפרטיים.

במקום להתנגד כל הזמן, הייתי חושב במקומך איך להפיק את המיטב מהמצב שאתה נמצא בו.

לא תאמין עד כמה רחוק שינוי קטן בגישה יכול להביא אותך בחיים.

פורסם

בתקופת דן חלוץ כרמטכ"ל,

הוא היה משיב לפניות אישיות(בשפת העם) של חיילים,

אני לא יודע אם זה עדיין קורה,

אבל אל תחשוש מכלא, אחרי הכל לא הוא עומד מאחורי המייל שלו, אלא מערכת שלמה של אנשים.

----

פורסם

אם אתה כשיר לתפקיד אליו אתה רוצה לעבור מבוקשך יינתן לך, בתנאי שהוא יותר קרבי ממה שאתה עושה כרגע.

הסירוב בטופס 55 מראה אולי שמפקדיך לא רואים עין בעין את יכולתך לבצע את האמור בבקשתך, מכאן אולי בא הסירוב.

כלא , ממש לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לי חבר בדיוק באותו בעיה,עתודאי,רק שהוא בחיל האוויר(מקשה על העניין עוד יותר),כחצי שנה עד שהסכימו בכלל לדבר איתו,

לבסוף אמרו לו שהוא יכול לצאת רק לסיירת מטכל,שלדג וכו במידה והוא מוכן לוותר על הפז"ם (כרגע שנה).

כיום נראה לי הוא כבר ויתר על הרעיון בגלל כל הסחבת והמריחות (עד שיעבור בפועל יכול לקחת גם עוד שנה,הבחור עתודאי ככה שהוא כבר לא בן 18-19).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
ישה,

לא רוצים להעביר אותי לתפקיד לחימה בגלל שאני עתודאי

נו שויין

בינך לבין הצבא נחתם הסכם, אפילו אם הוא לא בכתב בו צה"ל הסכים לדחות את גיוסך כדי שתרכוש מקצוע שהצבא חפץ בו, ואח"כ להינות משירותיך במקצוע הזה.

אתה הסכמת לכך.

כעת אתה רוצה להפר את ההסכם, ולעשות משהו אחר שאולי אף מועיל יותר מבחינת מבטך לצה"ל.

צה"ל מסרב ונימוקיו עימו אני מתאר.

אז המלצתי תרום כמיטב יכולתך בתפקיד בו אתה וצה"ל חשבתם פעם כי הוא התפקיד המצאים.

ועזוב את הרמטכ"ל. יש לו מספיק על הראש:-o

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה בעתודה אקדמאית?

יש לי חבר טוב שבמסלול עתודה מיוחד, התנדב לחובלים, ויהיה החובל מהנדס מכונות הראשון בצה"ל.

אחריו יש עוד מישהו.

משכנתא זה קל

פורסם
די לי לא נתנו שום אופציה בכלל,מי אמר לו שהוא יכול לצאת רק ליחידות מובחרות?

בשיחה עם מפקד הבסיס.

• תוכן חדש...