Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם מדובר בעקיפה של דרגים בדרך, אבל מה שקובע אם תקבל עונש או לא, זאת מהות הפניה ודרך ההתבטאות.

לא מעסיקים רמטכ"ל בזוטות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה,אבל התכוונתי למייל מכובד ולא מטומטם,מייל שנוגע לעניין מסוים,ששאר רשויות הצבא לא יכלו לעזור

פורסם
לא שלחתי אנונימי,שלחתי ממיל של מישהו,וכתבתי את הפרטים שלי

מאיפה הביצים לשלוח מייל לרמטכל?

באמת מעניין אותי איזו סוגיה העלית מולו, ולמה מולו?

תקצר ותשלח לאהוד ברק

פורסם
מאיפה הביצים לשלוח מייל לרמטכל?

באמת מעניין אותי איזו סוגיה העלית מולו, ולמה מולו?

תקצר ותשלח לאהוד ברק

למה לא לשלוח כבר לביבי? לפקידים ברה"מ יש גם ככה יותר מדי זמן פנוי. :-P

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני מבקש בלי תגובות כאלה..זה סתם מעצבן

אני יודע להגיד לך שאצלנו חייל שלח מייל למפקד היחידה (תא"ל), על בקשה לעבור תפקיד ושאף אחד לא עוזר לו וכל מיני כאלה - והמפקד ענה לו ואמר שהוא מצטער ושזה צריך להיסגר בדרגים פיקודיים נמוכים יותר, והמפקדים הישירים של החייל הכניסו אותו ל21 יום ריתוק על זה שהוא שלח לו.

מצד שני, גם אני שלחתי מייל למפקד היחידה על משהו, והוא ענה לי עם חיוך והכל נגמר בטוב ואף אחד לא כעס. מה שכן לא ביקשתי ממנו עזרה - אלא הצבתי בפניו עובדה קיימת... במקרה שלך?

אני מאמין שזה יגיע לפקידות שלו, והן לא יעבירו את זה אליו - ויקרה אחד מהשניים:

או שיחזור מייל זועם למפקדים שלך ואתה תוענש על ידם, או שפשוט המייל ישופדל מהלשכה ואף אחד לא יתייחס אליו.

פורסם

שמתם לב לטוקבוק האחרון ברשימת הטוקבקים של הכתבה ?

זהו טוקבק שכנראה נכתב על ידי החייל שישב במחבוש:

ישבתי בסוף 14...החייל ק'

קובי טרקאי, מרכז (14.11.08):

שלום אנשים.. קודם כל כל העניין של המייל היה מעשה שמבחינתי ומבחינת חבריי היה קטנטן ורק בשביל הצחוק,הייתי בטוח שהמייל לא יגיע לעוינו וכך היה. הוא הגיע למטכ"ל ושם "הן" לא הבינו את ההומור שבדבר. יש להבהיר שבמייל נכתבו מספר דברים נכונים ומשום מה, הם לא צויינו בכתבות השונות!..בחרו לכתוב "גיבור"..המילה הזו לא הייתה במייל ועם כל הכבוד גבי אשכנזי אינו גיבור מבחינתי!..הגיבורים שלי הם הלוחמים שנמצאים "שם" ומדי יום ולילה מפרפרים וקורעים את עצמם למען שלום המולדת ואזרחיה. בקשר למשפט- ככה.. היו שחשבו שהוא מוצדק וכאלה שאמרו שהוא מופרז אני חושב שהוא ככה ככה! (אני ימעיט בדברים...-הצנזורה הצבאית!...המבין יבין!" בגלל שהייתי בכלא שמעתי וראיתי חיילים שיושבים קטנה על גדולה וכאלה שגדולה על קטנה!.ולכן הגעתי למסכנה שמערכת המשפט בצה"ל הוא מביש ומבזה. יש יותר מידיי "למען יראו ויראו" ו"שעירי לעזאזל" לצערי! ולא פלא שאין מקום ב6 וב4! הגיע הזמן שמשהו יעשה משהו עםהעניין הזה ויגביל את השופטים והחוקים. בקיצור מבחינתי כל הבאלגן היה "סערה בפחית בירה!" ולא יותר מזה! אך עם כל הצער שבדבר אני גאה לשרת את המדינה (גם בתור משק' לוג'!) וצה"ל עושה את עבודתו נאמנה על הצד הטוב ביותר. שבת שלום קובי טרקאי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה אתה נורמאלי ?

תתכונן לשבת קצת (הרבה ) או בריתוק או בכלא.

ומה הבעיה שלך במז"י, אני משרת שם. פנה אלי בפרטי אולי אוכל לעזור לך.

פורסם

לא הייתי מתרגש יותר מדי מהאפשרות שתיענש. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, אבל לאור התוכן של המכתב, אני מאמין שכל שופט יגלה התחשבות מסויימת.

לפעמים הישיבה שלך בריתוק או במאסר שווה את זה, לפעמים הרושם שאתה משאיר בעקיפין עושה הבדל גדול יותר מהפעולות שאתה עושה במישרין. אל תחשוב על זה כעל חרב שתלויה מעל הראש, אלא כעל עוד צעד בכיוון הנכון, ויהיה מה שיהיה. המטרה שלך נעלה ושווה הקרבה. באופן אישי, לא הייתי נלחם על מטרה כזאת, אבל אם אתה מוכן להילחם, אז אין סיבה שמפקד זה או אחר עם סמכויות שיפוט יהיה זה שישבור אותך. תחשוב שנה קדימה, ליום שבו כן תהיה קרבי. תן למחשבה הזאת להוביל אותך ביומיום, גם אם המסלול יעבור דרך לשכת הסא"ל או תא המעצר. והעיקר: תזכור שלוחמים אמיתיים לא נכנעים, ומה שעושה אדם ללוחם זה לא חתיכת בד אדומה על הכומתה או צבע הנעליים שלו, אלא הרוח והגישה שלו לחיים. משום מה, נראה לי שבתחום הזה אתה כבר בכיוון הנכון. :mm_yeah:

• תוכן חדש...