Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שכתבתי - לא שולחים לרמטכ"ל זוטות.

לפני ששולחים מייל לרמטכ"ל צריך לשאול את עצמך האם אין לרמטכ"ל דברים חשובים יותר לעסוק בהם מאשר הענין הפרטי שלך.

אכלו לי, שתו לי, זאת לא סיבה לפנות לרמטכ"ל והוא אפילו לא ידע ששלחת מייל.

מה שכן יהיה, זה שהפקידות דואר שלו יעבירו את הפניה למפקד שלך כדי שיטפל בענין.

יש עוד סיבות לפחות טכניות, שעדיף לפנות לדרגים נוספים לפני רמטכ"ל, כי החלטת רמטכ"ל קצת קשה לשנות.

האם מילאת את הטפסים הנדרשים לצורך בקשתך, או שרק דיברת עם המפקדים ונענת בסירוב? כי מה שקובע זה לא מה אמרו לך המפקדים, אלא מה כתבו בטופס הרשמי לבקשתך.

אני רואה שקיבלת את ההצעה שלי מכאן (תגובה 2) - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289536

אני רק מקווה שאתה יודע להבדיל בין עיקר לטפל ולפני שפנית, מיצית את כל האפשרויות ההגיוניות והמתבקשות.

נניח שמפקד היחידה שלך לא מעוניין לקבל את בקשתך, עדיין יש מעליו מפקדים נוספים, יש אפשרות להגיש עירעור.

מדוע לא פנית למפקד החייל שלך ?

מדוע לא פנית למפקד מז"י ?

מדוע לא פנית לנציב קבילות החיילים ?

והרשימה ארוכה...

אגב, זכור לי מקרה דומה לשלך, שבו חייל זומן לראיון והסכימו לקבל את בקשתו בתנאי שהוא יסכים לשרת 3 שנים מרגע שבקשתו תאושר. הוא כבר היה שנה בצבא והיה צריך לחזור למסלול טירונות כטירון חדש - בנקודה הזאת היא ויתר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מז"י דחו את הטופס 55 שלי -פעמיים כאשר הגשתי+]פעמיים מכתב ערעור.

מפקד היחידה אמר לי שאינו יכול לעשות דבר.

אחד מקציניהחיל,אמר שיטפל בזה,ובסוףעזב את זה ולא החזיר תשובה.

פורסם

עדיין לא הסברת לעצמך מדוע לפנות לרב-אלוף כשבדרך אפשר לפנות לאל"מ, תא"ל, אלוף, קפ"ץ, נקח"ל.

אל תצפה לתשובה תוך יומיים, כל אחד מהדרגים האלה צריך לפחות את השבועיים לבדוק ולענות וכל אחד מהם הוא שלב שלא תמיד נכון לדלג עליו לפני שעוברים לסמכות הבאה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חשבת על ההמצאה הגאונית של לשלוח מייל אל דרגי הביניים האלה ?

וגם אם מנעו ממך, אין שום דרך למנוע ממך לפנות לנקח"ל.

.

פורסם

היה אצלי בבסיס מישהו שהחליט לעשות את זה. 14 יום מעצר הוא קיבל. כמובן שהמייל לא מגיע לרמטכ"ל אלא נעצר אצל הפקידות שלו.

פורסם

בדרך כלל החלטת נקח"ל היא סופית ומחייבת את כל דרגי הצבא.

אם נקח"ל קבע שהכל בסדר, אין לגורמי הצבא משהו יותר חזק להאחז בו מאשר בקביעה הזאת.

שינוי בהחלטה הוא כבר לא ענין של מה חייבים, אלא לפנים משורת הדין, רצון טוב ומחווה.

אומנם רמטכ"ל יכול לשנות החלטת נקח"ל, אבל אאל"ט בכל תולדות צה"ל זה קרה פעם או פעמיים בלבד וכמובן בענינים שהיו ברומו של עולם.

.

פורסם

ממיטב היכרותי עם המערכת הצבאית,

אם המכתב לא מנוסח בחוצפנות או בתור טענה על אחד המפקדים ביחידה.

מקסימום הוא יגיע לזבל, אם אתה מתלונן על מפקד מהיחידה או מדבר בגסות,

יש סיכוי שתקבל משפט על "עקיפת סמכות" או משהו בסגנון.

נ.ב.

שמעתי שהרמטכל הבטיח פעם, שכל מי שיבקש להיות לוחם יטופל אישית

במסגרת הפיקוד הבכיר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרמטכ"ל הוא עדיין בן אדם, וככזה הוא גר בבית נורמלי בעיר נורמלית, ולביתו יש כתובת.

אם תשלח לו מכתב הביתה לא תיענש (זה בטוח), וסביר להניח שהמכתב יעבור בדיקה עד שיגיע אליו.

האמת שיש לי חבר שגר לא רחוק ממנו, ויודע לספר שמאבטחים מפטרלים לאורך הרחוב בכל שעות היממה. אם ממש תרצה, נארגן כתובת :-P

או שתנסה לתפוס אותו בבוקר, כשהוא אוכל לאפה בדוכן החביב עליו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סמי תורג'מן אלוף מזי הוא קרוב משפחה שלי , דבר איתי בפרטי נראה איך אפשר לעזור לך .

ד"א - לי הוא לא רצה לעזור אבל זה רק בגלל שרציתי להיות ג'ובניק אתה רוצה קרבי אז אולי הוא כן יסכים :-)

• תוכן חדש...