Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יד ראשונה פרטי מאישה,עבר רק 88k ק"מ,נמצא כעת אצל טרייד מוביל כי הגברת קנתה פונטו גרנדה חדשה(ראיתי את ההזמנה),ולא רצתה להתעסק עם מכירת רכב,לכן עשתה טרייד אין(הצלחתי לדבר איתה)

הרכב טופל במוסך פיאט כל השנים,אני אעלה את ההיסטוריית טיפולים וגם את הבדיקה,שאגב התבצעה במכון אלן חולון.

הרכב עשה לפני חודשיים וחצי את הטיפול הבא:

החלפת משאבת מים,מכסה לרדיאטור,החלפת רצועות תזמון וכל החלקים הנלווים לה,החלפת בלמים קדמיים,מתג חשמלי והחלפת מנורות.

אבקש מהמבינים לעבור על ההיסטוריית טיפולים ועל הבדיקה ולהמליץ לי על רמת הכדאיות של הרכב.

המחירון המשוקלל של הרכב הוא 17,300 והמחיר שסיכמנו עליו הוא 18,000 והם מתקנים את כל הדרוש תיקון,לפי הטופס.

התכנון המקורי היהי לקנות את הelx אבל מייאש למצוא כזו במצב טוב,ובמקרה מצאתי את הרכב הזה שהוא נראה שמור ועם ק"מ נמוך בצורה יוצאת דופן.

מה דעתכם?

http://eliad.org/viewer.php?id=1258739096.jpg

http://eliad.org/viewer.php?id=1258763223.jpg

http://eliad.org/viewer.php?id=1258821890.jpg

פורסם

שנתיים ראשונות הרכב בכלל לא ראה מוסך ?

כמה פעמים החליפו לרכב הזה שמן מנוע בכלל ? ההיסטוריה לא ממש מפורטת.

ובעיקר - מה קורה עם מערכת הקירור בפונטו הזו?. פעמיים משאבת מים. רדיאטור. ראש מנוע. וכל זה בסך הכל ב- 86 אלף בערך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שנה וחצי..רכב חדש זה הגיוני שלא נכנס למוסך.

היתה פעם אחת שהם החליפו טרמוסטט כי הרכב התחמם,וזה לא היה במורשה.

החלפת שמנים ומי קירור לא כתוב פה,אבל מן הסתם כשהרכב נכנס לטיפולים בפיאט מורשה החליפו,לא?

איך טופס הבדיקה?

פורסם
שנתיים ראשונות הרכב בכלל לא ראה מוסך ?

כן טעיתי זה לא שנתיים. ובזמנו פיאט המליצו על טיפול כל שנה וחצי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שלום.

כנראה שמצאת את הרכב שמתאים למצבך הכספי, עם נתונים טובים (יחסית לשנתון) ובדיקה לא רעה.

הדבר היחיד שראיתי מרשימת הטיפולים\ תיקונים - "תיקון ראש מנוע". מה אמר הבוחן על מצב המנוע?

מה שצריך לתקן (טרייד מוביל, כמובן) - זה נזילון שמן, מערכת קירור, צמיגים. האם עושים משהו בעניין תושבות?

מערכת פליטה בסימן שאלה - האם ממיר קטליטי תקין?

ראית את החלודה בתא מטען? זה משהו רציני?

מה תיקנו בגג?

נ.ב:

חשוב מאוד - לא תצטרך יותר לקחת רכבים לבדיקות:-D

תתחדש ותהנה מהרכב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי מערכת הפליטה,לפי מה שהבנתי היא בסדר מלבד זה שהיא ממש נפולה וצריך לחבר אותה טוב.

לגבי המנוע,יכול להיות ששכחתי לשאול,וגם שכחתי לבקש שיראו לי איפה החלודה בתא המטען,ולברר אם זה קריטי.

אבל בכללי,הבוחן אמר שמלבד הבעיות שנמצאו ושניתנות לתיקון,הרכב במצב כללי טוב.

בטרייד מוביל אמרו לי שיתקנו כל מה שמסומן במרקר,וגם התושבות מנוע מסומנות.

בכל מקרה,לאחר התיקונים אני אלך שוב למכון בדיקה לוודא שתיקנו הכל.

לדעתך,כדאי להרים טלפון לבודק מהמכון ולוודא שהממיר קטליטי תקין,ושהמנוע במצב טוב?הוא בטח יזכור אותי

אולי גם אשאל אותו איפה בדיוק החלודה בתא מטען ואנסה לדאוג שטרייד מוביל יתקנו גם את זה,אם אפשר בכלל..(?)

תודה לך על העזרה לכל אורך הדרך:-)

פורסם

חלודה כדאי ורצוי לתקן כדי שלא תתפשט ותאכל את הפח.

לגבי התושבות מערכת הפליטה ויתר הדברים, כדאי לך להתעקש על תיקון במוסכי הרשת, ובנוסף לראות חשבונית עם פירוט החלפים והעבודות, כי יש אחריות על כל תיקון לפחות ל 3 חודשים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אגב,שאלה שהטרידה אותי:

ברישיון של הרכב כתוב שנת 2001 רמת גימור young,קבוצה 1,קוד 0373-1510

אבל בפועל הרכב עלה על הכביש באוגוסט 2000.

על הרכב מאחור כתוב sx

זה פונטו דור שני,ספייס,רמת אבזור sx ולא s נכון?

אז למה כתוב ברישיון יאנג,שזה מקביל לs?

פורסם

נתחיל מהסוף - יש הרבה בלאגן בכל הנושא של דגם הרכב ברישיון, במיוחד בשנתונים האלו. לא צריך להיבהל מזה שמופיעה ברישיון רמת אבזור אחרת, מה גם שבשנת 2001 לא היה דגם young. קל להבדיל בין הדגמים במבט זריז אל פנים הרכב - לדגם הS היו מושבים פשוטים יותר ולוח שעונים מפורט פחות.

אתה לא צריך לקחת את הרכב לבדיקה נוספת אחרי התיקונים שיעשו טרייד-מוביל. חבל על הכסף שלך. לדעתי אפשר להסתפק בכרטיס עבודה או קבלה מהמוסך שטיפל ברכב.

חשוב שתבדוק את נושא החלודה בתא המטען. יכול מאוד להיות שמדובר בהגזמה של הבוחן ולא מדובר במשהו רציני אבל אם מדובר באיכול של ממש במתכת - זאת בעיה רצינית וכדאי לתת עליה את הדעת אצל פחח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום צביקה,

בדיקה חוזרת היא חינם,אז לגמרי משתלם לי לעשות אותה ולהיות רגוע.באותה הזדמנות גם אבקש מהבוחן להראות איפה החלודה,ולשאול אותו עד כמה זה רציני.

בטרייד מוביל אמרו נשים ספריי חלודה ויהיה בסדר,אבל זה לא מרגיע אותי.

ברכב יש הגה סיטי,2 חלונות חשמל,נעילה מרכזית,יש משענות ראש מקדימה אך לא שלמות,כלומר עם רווח כזה.בלוח שעונים יש מד חום,אז אני מבין שזה בהכרח דור שני sx

תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

סך הכל,הבדיקה והיסטורייה סבירה עד טובה?

אפשר לקחת את הרכב ולהיות רגוע?

פורסם

היות ובבדיקה מצויין שהוחלפה שמשה קידמית ימנית ולא מצויינת החלפה של דלת או תיקון לאחד העמודים - לדעתי רוב הסיכויים שמדובר בנזק מפריצה לרכב.

אבי,

ככה נראה תא נוסעים של דגם הSX:

attachment.php?attachmentid=179736&stc=1&d=1258905040

וככה נראה תא נוסעים של S:

attachment.php?attachmentid=179737&stc=1&d=1258905040

שים לב ללוח השעונים של שני הרכבים. לדעתי זה ההבדל הכי בולט שיש.

לגבי החלודה - ספריי חלודה לא מעלים חלודה. תבדוק בעצמך במה מדובר, ואם יש ספק תעלה תמונות לפורום כדי שנוכל להתרשם גם אנחנו.

Image1.jpg

Image2.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה על ההשקעה,

לפי התמונות זה אכן דגם ה sx

אבדוק את עניין החלודה ושאר הדברים דורשי התיקון ונראה אם,מה ואיך תיקנו יחד עם הבוחן.

אם יהיה עוד צורך,אמשיך להתייעץ באשכול זה

תודה לכולם על העזרה הרבה

• תוכן חדש...