Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיכויים שזה יצא לפועל די גבוהים...

עצם העובדה שהבחירות יתרחשו ב-2007 ולא ב-2006 גם תורמות לעניין, שכן חילופי ממשלות בדר"כ גורם לתוהו ובוהו בהצעות חוק.

כמה זמן ייקח?

אני מציע שנלך מאחורה קדימה.

בניית המסלול תיקח לפחות שנתיים וחצי, המכרז להקמת המסלול וההכנות להקמה כשנה(כבר יש מכרז, ההצעות כבר הוגשו והזוכה אמור להיות מוכרז מתישהו, לא צויין מתי).

צריכים להמתין שהצעת החוק תאושר...

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

זה יוצא לי בדיוק אחרי היציאה מהצבא..

עוד משהו

אני יוכל להעלות את הרכב הפרטי שלי על המסלול?

איך בדיוק יתנהלו שם העיניינים?

בתודה

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

האפשרויות בלתי מוגבלות מתן.

כל מה שציינת או כל דבר אחר, יהיה על-פי דעתו של בעל המסלול.

ברוב המסלולים באירופה ישנם ימים פתוחים המאפשרים לבעלי מכוניות לקחת את מכוניותם למסלול...סביר להניח שגם בארץ זה יעבוד...

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
איזה מסלול בערד?

המסלול המראה?

כן..

לא חשבו לעשות ממנו מסלול מירוצים?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הוא משומש כמסלול קארטינג מדי פעם...

זה חוק מרוצים, מה שיעשו בערד זה על דעת בעלי מסלול ההמראה.

פורסם

אני לא הייתי מתלהב... בטוח שמי שישלוט בענף הם עסקנים אינטרסנטים, והם יתנו את המונופול על המסלולים למקורבים ולא למי שבאמת מבין ואוהב את הספורט המוטורי...

יקח עוד ה ר ב ה שנים עד שיהיו פה מסלולים וניהול ברמה של אירופה... :?

מגאן 265

• תוכן חדש...