Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צעיר ומעוניין ללמוד מכונאות ופחחות מגרוטאה שאני רוצה לקנות. עכשיו נגיד ואני קונה עם טסט אני לא ורצה לשלם ביטוח כי עדיין אני לא מתכוון לנהוג בה אז מה אני אמור לעשות? ונגיד ובלי טסט זה אפשרי להחזיק אותה הרבה זמן בלי כלום אצלי רק למטרות שיפור?

פורסם

ההודעה שלך קצת לא ברורה...

ננסה לעשות סדר:

אני צעיר ומעוניין ללמוד מכונאות ופחחות מגרוטאה שאני רוצה לקנות.

איך אתה מתכוון ללמוד? ספר? חברים? מוסד אקדמי?

עכשיו נגיד ואני קונה עם טסט אני לא ורצה לשלם ביטוח כי עדיין אני לא מתכוון לנהוג בה אז מה אני אמור לעשות?

אם הרכב לא יסע אין לך צורך בביטוח, כדאי לך להפקיד את הרשיונות במשרד הרישוי כך שבבוא היום לא תצטרך לשלם את אגרות הרישוי של כל השנים שבהן הרכב עמד, אם הרכב יעמוד פחות משנה אין טעם להפקיד את הרשיונות.

ונגיד ובלי טסט זה אפשרי להחזיק אותה הרבה זמן בלי כלום אצלי רק למטרות שיפור?

אין בעיה עם זה, ראה את התשובה לסעיף הקודם, אבל לא סביר שתרצה לעשות שיפור / שיפוץ בלי לנסוע ולראות מה יצא / לעשות הרצה וכו'.

בהצלחה,

אלעד.

פורסם

אני מתכוון לקנות אוטו בדיוק כמו שבתמונה שלך הסיטרואן BX. אני רוצה ללמוד על מכונאות ודברים דרכו, פירוק וכ'ו. האוטו נמצא בלי טסט רק חודש אבל מסוגל לנסוע. אני רוצה לגרור אותו לבית שלי ושם ללמוד ולעשות כל מיני ניסויים.

מותר לי נגיד בתוך הגינה שלי להתניע או להזיז אותו קדימה ואחורה לצורך בדיקות. אין בעיה אם איכשהו יראו את זה?

בנוסף, בדגם הספציפי הזה, המערכת ההידראולית היא על אותו עיקרון של הדברים האלה שמתלהבים מהם בחו"ל שהאוטו קופץ= (היי..משו )?

פורסם

1.אני בספק ששוטר תנועה יעצור אותך לבדיקת רישיונות בחצר האחורית שלך

2.לא, מה שגורם לאמריקאיות לקפוץ זה לא מה שיש בBX, היא לא הולכת לקפוץ, גם אם תנסה.

3.בחרת אוטו מסובך למדי, אם התכנון הצרפתי לא יגרום לך לוותר אז המערכת ההידראולית תצליח.

ממליץ לך לבחור רכב יותר פשוט

כבר חתמתי...

פורסם

גם אם החלטת לקנות ולהתנסות, חשוב לשים לב שאתה לא הופך את הרכב לגרוטאה שתשב בחניה ברחוב שלך ויהפוך למטרד לשכנים, כי אם הם יתלוננו עליו אז אפשר לקנוס אותך.

תשאיר אותו בחצר שלך ותדאג לנקות ולכסות אותו שלא יפריע לאף אחד.

בהצלחה.

צח.

פורסם

אני מחפש עכשיו מכוניות לפירוק שהמנוע וחלקים חשובים תקינים, איזה לדעתכם האוטו הכי כדאי לקנות שאפשר ללמוד ממנוע הכי טוב על כל קטע המכונאות?

פורסם

אם משעמם לשוטר הוא יכול לקנוס אותך. בחוק נכתב במפורש כי "הנעת רכב בכח הגוף כמוה כנהיגה בו..." אבל אם יבוא היום שזה הדבר היחיד שיש לשוטרים לעשות כולנו נשמח...

ובקשר לגרוטאה אתה צריך להבין שיש הבדל בין מערכות הדלק כי במהלך השנים השתנו הרבה דברים, כך שתמיד יוותר לך הרבה ללמוד ואין רכב שיכול להקנות לך את כל הידע הדרוש. לדוגמא אם תיקח DL סובארו (שיש לה הרבה חלקים בשוק ובזול) אתה מתעסק עם קרבורטור ותמשיך לפיז'ו 205 שנת 96-98 שם כבר יש לך הזרקה חד נקודתית ובפיזו 306 98 יש כבר רב נקודתית כמו ברוב הרכבים.

בהצלחה

פורסם

אים אתה מחפש אוטו קל ללמוד עליו יש לי פיאט אונו 93 ללא טסט נוסעת מזגן הכל ב1000 שקל

אי כן רוצה עוד פרטים באימייל שלי [email protected] אים כן שלח לי פרטים שלך אני יחזור אלייך

פורסם

זהו, אז אני מחפש אוטו שהוא די סדנדרטי שיש בו מערכות שיש ברוב הרכבים למרות שהבנתי שאני לא יכול מאוטו אחד ללמוד הכל..

ופיאט אונו או דיהטסו שרייד כדאיות בקטע הזה? או תנו לי דוגמות טובות בבקשה.

• תוכן חדש...