Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה מעניינת שהציעו לי (החלפה יגואר S מול MR2)

אליאב קרייסלר
שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכם היום פרסמתי את הרכב שלי ביד2 (טויוטה MR2 2003)

וכבר התקשר איזה בחור ,

שמעוניין בהחלפה ראש בראש על יגואר S TYPE SE (שלפי מה שהבנתי ממנו זה הדגם המפואר) שנת 2004.

הסתכלתי במחירון וראיתי שהמחירון שלה הוא 155 אלף שקל , השאלה שלי היא האם שווה לי

בכלל לשקול להחליף איתו על מנת למכור ולהרוויח כי אני יודע שאפשר להירקב עם הרכב הזה ואין לו שוק בכלל.

יש דעות בנושא? אולי להחליף ואז למכור לאיזה סוכנות רכב? מגרש? סוחר?

yyyyy023bgrl.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את הרכב באופן אישי.

יחד עם זאת, 155K ש"ח לשנת 2004 נשמע לי יקר מדי. כך למשל, ראיתי ביד 2 מודעה לרכב (לא יודע אם דגם SE) משנת 2005 עם 87K ק"מ ב-124K (והוא עוד מציין שהוא "גמיש במחיר"). קח בחשבון שרכבי יוקרה, ודאי יגואר, מאבדים המון מערכם - אם זה לא שיקול בשבילך אז שיהיה בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשאל את עצמך אם אתה מעוניין ביגואר (במיוחד אחרי ירידה מ-MR2).

אם אתה בכלל לא בכיוון מבחינת צרכים ודרישות, למה לך לבצע עסקת חליפין?

אם אתה מחפש כיוון כללי וייעוץ, קודם תפרט את הדרישות שלך מרכבך הבא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש ב.מ.וו סדרה 3 קבריולט שנת 01-03 דגם 330-325 רצוי לא מעל יד 2 וקילומטרז' שהוא לא בעננים..רצוי מאוד גם קיט M או שזה כבר אני ישים :] (ביקשת ספציפיות)

הבחור עם היגואר הציע לי ואני "שוקל" את ההצעה רק בשביל למכור אותה לאיזה סוחר ולעשות כמה אלפים :]

yyyyy023bgrl.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחילה חשבתי שאתה אמור לשלם את ההפרש ועכשיו אני מבין שזה ללא תוספת כלשהי.

בעל היגואר אנו מודע לפער המחירים הנ"ל? מה האינטרס שלו? זה נשמע לי מאוד מוזר, כי בכל זאת יש פער של כמה עשרות אלפי ש"ח במחירון הרכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ההפרש בין המחירונים? האם זה מצדיק את כל ה"כאב ראש הזה"?

רכבי יוקרה קשה מאוד עד בלתי אפשרי למכור במחיר מחירון, קח את זה בחשבון...

כמה סוחרים יש שיהיו מוכנים לשלם לך 140K-150K?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקצרה...

יגואר זה רכב שאי אפשר למכור (כמעט כמו הטויוטה שלך).

ובמיוחד של ה S טייפ שנים מתקדמות כדוגמת שנת 04.

SE אכן דגם מפואר.

יגואר לא מתקרבת למחיר מחירון ואם היא נמכרת אז המון המון פחות.

עצה שלי?!.

לא כל הנוצץ זהב .

ואם בעליו של הג'אג רוצה להחליף , תאמין לי שלא סתם.

מכאן ולכאן את שעוריי הבית אני משאיר לך לעשות.

נ.ב

דבר אם יצחק לוי שלא יצחק עליך עוד חודש כשהוא ישתעל על השנה שחלפה לה.

ותבדוק אם זאת לא ה S טייפ שמפורסמת ב 105000 חלומיים במקום 143000 עוד יותר חלומיים =]

יד 4!!!! בעלת 110 ק"מ

אגב אתה מחולון?!.

הנדסאי רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי

תחשוב על זה כך:

אתה רוצה להרויח אבל אף אחד לא כזה פראייר.

הבעיה בMR2 שמבקשים עליהם מחירים מוגזמים,וכך רכישת אחת כבר לא משתלמת,אך אם תמכור אותה במחיר נורמלי למחירון ולשוק שהוא כ90000,אולי תצליח למכור אותה,אך רוב חובבי הרודסטרים לא ישלמו עליה 110000,ממש לא, זאת מכונית ספורטיבית 1800 שנת 2003 ,שבשוק יש הרבה אופציות אחרות,כאשר הם יכולים לרכוש מיאטה 2005 ספורטיבית ידנית בסביבות ה95K ויש מבחר עצום"תחפש אחת שמורה" הם פשוט ילכו על זה,או אפילו להוסיף 10 וכבר לקבל את המיאטה החדשה שנת 2006.

אני למשל מת שתהיה לי MR2,אך לא במחיר הזה,אם כבר אני מעדיף להוסיף 10 וללכת על מיאטה 2006.

בוא נעבור ליגואר:

היגואר הם מכוניות שילכו באנגליה לא פה,זה שהמחירון שלה 155000 לא אומר כלום,אתה יכול לבקש עליה 100 אך רק אלוהים יודע מתי יבוא הקונה שפשוט בא לו אחת בכל מחיר,כי אפילו במחיר של 100000 יש הרבה מכוניות יוקרה עדיפות על היגואר,לא חסר רכבים כמו ביימר סדרה5 מרצדס C אודי A6 במחירים כאלה אומנם שנה פחות אך יוקרה אמיתית על שוק הרבה יותר חזר מזה של היגואר.

מן הסתם,הוא מעדיף להחליף איתך,כי רק כך, אולי יצליח למכור את הMR2 ,אך את היגואר כמעט ולא יצליח למכור.

מסקנה:

להרויח כמה אלפים אתה לא תרויח,כי אין חיה פראיירית כזאת שתשלם לך מחיר כזה,לא על היגואר ולא על הMR שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...