Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי מתחלקת למעשה ל2 חלקים :

1. האם במהלך "אוברול" למנוע מחליפים חלקים לחלקים חדשים או שחורטים/משפצים/ממלאים את החלקים הקייימים ?

2. אם אכן מחליפים חלקים, אז איך אפשר להשיג חלקים למנועים שכבר לא מיוצרים כיום ? הרי החלקים יהיו גם הם ישנים ... וגם אם יש חדשים בחו"ל סביר שאין יבוא סדיר שלהם לארץ...

ואם זה מעניין מישהו , אני מדבר ספיציפית על מנוע בוקסר 1.7 קרבורטורים של אלפא (אני מתחיל לפעול לכיוון הגשמת חלום ישן) , ולא - אני לא רוצה להחליף למנוע עם הזרקה (אלא אם לא תהיה לי שום ברירה).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המנוע הזה לא כלכך ישן

יכול להיות שתמצא חלקים בארץ

ואם לא בטוח אפשר להביא מאיטליה

אנשים עם מכוניות יותר נדירות לפעמים נאלצים ממש לייצר חלקים שאינם יותר או לתחמן ולשים חלקים מרכבים אחרים שמהווים תחליף

וזה כבר קשה ויקר ולוקח הרבה זמן

עפר.

פורסם

זה שהמנוע ישן (יחסית), לא אומר שלא מייצרים לו חלפים עדיין, בין אם מקוריים (ע"י אלפא) ובין אם תחליפיים.

אני מאמין מאוד שחברות המתמחות בחלקי מנוע פנימיים, מייצרות בוכנות/רינגים/קראנקים זהים למקוריים או אפילו משופרים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...