Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחר אני לוקח פולו 2003 אוטומט לבדיקה,ואשמח להתייעץ איתכם לפני.

הנתונים של האוטו- יד 3 , טסט לעוד חצי שנה, 78000 ק"מ (ונראה לי אמין לאחר שעשיתי כמה בדיקות), מטופלת בצמפיון,

דיי שמורה מבפנים ומבחוץ למעט צבע מתקלף( אגיע לזה בהמשך) , עשיתי נסיעת מבחן ואין רעשים מוזרים ובסך הכול נוסעת חלק ושקט.

עכשיו לבעיות-צבע מתקלף בגג ובמכסה מנוע, טיימינג נעשה ב2007 ב54000 ק"מ, והומלץ על ידי המוסך להחליף חיישן למדא ומאוור מנוע. סך עלות כל התיקונים מברור עם צמפיון בערך 6000 ש"ח.

מחירון 44200 ש"ח כולל שקלול הק"מ והצבע מטלי, ירדנו ל37000 ש"ח, ולא מוכן לרדת שקל יותר.

1-מה דעתכם על העסקה מהנתונים שרשמתי?

2- מה ההשלכות על האוטו במידה ואני לא מחליף את החיישן למדא? נאמר לי כבר שבשלב כלשהוא האוטו יתחיל להתכבות באמצע הנסיעה, השאלה היא למה לא להמתין עד שזה יקרה( במידה ואין השלכות לעניין, כמובן)?

3-עד כמה צמפיון יקרנים, כלומר כמה יכול לעלות לי כל התיקונים הנ"ל במוסך רגיל?

4- אשמח לשמוע עוד חידודים מכם, לפני הבדיקה.

פורסם

1. נשמע סביר. אני מניח שהכוונה בקילופי צבע היא לא לקילופים בצבע עצמו אלא בשכבת הלכה, כך שמדובר בפגם שהוא בעיקר אסטטי. טיימינג הוחלף ב2007 כך שזאת לא תקלה ולא סיבה להוריד במחיר.

2. קשה לקבוע על סמך הנתונים שציינת. כל דבר מכישלון בבדיקת זיהום בטסט, דרך תצרוכת דלק מוגברת ועד הרס מחשב מנוע במקרים קיצוניים במיוחד.

3. יקרים. אני לא מכיר את הפולו ספציפית, אבל חיישני חמצן תחליפיים לא עולים יותר מכמה מאות שקלים לכל היותר.

4. אם אתה מאזור המרכז, נסה ליצור קשר עם מוסך רון מרחוב המסגר. זה מוסך פרטי שמתמחה בVW ורון (הבעלים וחבר פורום) בחור טוב ומקצועי שתמיד שמח לעזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק היסטוריית תאונות ,יתכן שתיקון שבוצע ע"י חאפרים מראה את אותותיו.

בבעלות אחותי פולו 2003 שחונה כל היום בשמש היוקדת ואין שום שמץ של קילוף צבע.

איכות הצבע ברכבים הללו היא מצויינת.

בקשר למחירי התיקונים : החלפתי ברכב הזה מאוורר מנוע בצ'מפיון, העלות היתה 1200 ש"ח

בנושא חיישן למדה : בדוק את זה היטב, כי הם ממליצים להחליף אותו אוטומטית על כל נורת CHECK ENGINE שנדלקת.

כשאמרו לאחותי שיש צורך להחליף, ביקשתי ממנה שתעזוב את המקום ותביא את הרכב אליי, לאחר התייעצות עם מוסך רון ביצעתי ניקוי מצערת ונכבתה נורת ה CHECK ENGINE שכביכול יכולה להצביע על בעיית זיהום אוויר.

בכל מקרה, לפי מיטב ידעתי המחיר של החיישן יותר באיזור 2000 ש"ח ככה ש6K זה מוגזם.

לדעתי כדאי לך לקנות את הרכב במחיר הזה במידה ולא עבר תאונות משמעותיות ולתקן אותו במוסך מתמחה בחלקים מקוריים ובעלות נמוכה משמעותית מאשר בחברה.

נ.ב. בעיות נפוצות ברכב הזה, סתם שתדע:

חלונות חשמל - החלפתי לה מנגנונים בשני הצדדים כבר

קויילים - הוחלפו אצלנו 2 או 3 מתוך 4 (משהו כמו 500-600 ש"ח ליחידה)

מאוורר מנוע

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה!!!

קניתי את האוטו היום ורק עכשיו אני קורא את התגובות שלכם.

מכל מיני ברורים שעשיתי היום תוך כדי תהליך הקניה( במכון , חברים ,צמפיון ובבדיקת גיר שהלכתי לבדוק) זה בדיוק מה שאמרו לי.

הקילוף בגג הוא רק של הלכה, ההצעות מחיר לחיישן למדא שקיבלתי היו-קרוב לאלפיים בצמפיון וכמה מאות במוסך רגיל,ובכל מקרה כמו שאייל ציין, נאמר לי שיש אולי אפשרות רק לנקות אותו.

אני אאמץ את עצתך צביקה והקפוץ לרון, לגבי ישור קו על האוטו.

תודה

• תוכן חדש...