Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברי מחפש רכב לו ולאישתו. הם מצפים לילד, כך שצריכה להיות גישה למושב האחורי וגם מקום לשים את העגלה המקופלת.

את רוב הנסיעות תסע אישתו בתוך העיר, לכן הרכב צריך להיות אוטומטי. אעפ"כ צריך להיות חסכוני ברמת האפשר.

התקציב הוא עד 25K, אך רצוי פחות.

מחיפוש שערכתי ביד2, חשכו עיניי, האופציה הטובה ביותר היא היורו-סוויפט :drinking:.

לא באים בחשבון רכב מהשכרה/ליסינג/בטיחות מזעזעת/גיר AL4.

בתודה גדולה מראש,

משכנתא זה קל

פורסם

יורו סוויפט זה לא בטיחות מזעזעת??

אולי רנו מגאן משנת 2000? אולי גם פוקוס משנת 2000 תכנס בדוחק בתקציב. בדקו גם את הסיטרואן קסארה סובארו אימפרזה וכמעט כל המשפחתיות מתחילת המילניום.

אם הם מעוניינים בסופר מיני אז כדיא לחפש פונטו ספייס משנת 2003 יונדאי אקסנט גם נכנסת בתקציב אבל אני לא יודע עד כמה היא בטוחה. ויש גם רנו קליאו קלאסיק אבל היא נכנסת ממש בדוחק, רכבים שהיו בליסינג והשכרה בעבר...

בהצלחה!

פורסם

אני לא ידוע מה חיפשת אבל יורוסוויפט זה אולי האופציה הגרועה ביותר שמצאת.

לאנטיס, פוקוס, איפרזה, מגאן וקסארה בהחלט ייכנסו לתקציב עם טיפה מאמץ אבל

אני לא הייתי מגדיר אותן כרכבים חסכוניים.

תראה, מכונית שתכיל עגלת תינוק צריכה להיות מינימום משפחתית קומפקטית סטייל אקסנט וזה במינימום!

תוסיף את הצרכים שהמכונית לא תהיה אוטומטית, בטיחותית ואמינה זה לא קל למצוא, בייחוד לא אחת חסכונית.

אין אפשרות להתגמש במשהו? בבטיחות גם אני לא הייתי ממליץ, אבל לדוגמא, אי אפשר להתגמש לתיבה ידנית?

רנו מגאן ידנית יכולה להיות אופציה מעולה, חיסכונית, בטיחות מהשורה הראשונה, אמינות באה עם אחזקה שותפת וטובה,

לדעתי זו האופציה המושלמת.

שלומי.

פורסם

קורדובה. בגאז' ענק, בטיחות טובה, אמינות של פולקסווגן פולו, מחיר שפוי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני לא ידוע מה חיפשת אבל יורוסוויפט זה אולי האופציה הגרועה ביותר שמצאת.

לאנטיס, פוקוס, איפרזה, מגאן וקסארה בהחלט ייכנסו לתקציב עם טיפה מאמץ אבל

אני לא הייתי מגדיר אותן כרכבים חסכוניים.

תראה, מכונית שתכיל עגלת תינוק צריכה להיות מינימום משפחתית קומפקטית סטייל אקסנט וזה במינימום!

תוסיף את הצרכים שהמכונית לא תהיה ידנית, המכונית צריכה להיות בטיחותית ואמינה זה לא קל למצוא,

בייחוד לא אחת חסכונית.

אין אפשרות להתגמש במשהו? בבטיחות גם אני לא הייתי ממליץ, אבל לדוגמא, אי אפשר להתגמש לתיבה ידנית?

רנו מגאן ידנית יכולה להיות אופציה מעולה, חיסכונית, בטיחות מהשורה הראשונה, אמינות באה עם אחזקה שותפת וטובה,

לדעתי זו האופציה המושלמת.

תיקנתי כמה טעויות... מצטער מראש.

שלומי.

פורסם

השיכור ליד היורו-סוויפט בא כדי להראות כמה האופציה הטובה היא גרועה. :)

קורדובה זו אופציה מצוינת, הייתה לנו גרסאת ספורט קופה, אך אינני מכיר את התיבה האוטומטית של VW באותן שנים (אני מאמין שמדובר על 2001+).

אוטו ידני לא בא בחשבון, ולדעתי קסארה/מגאן אוטומתיות זה לא הכיוון.

מה לגבי סיטרואן סקסו 1.4i אוטומטית?

תודה לעונים עד כה,

משכנתא זה קל

פורסם

הסקסו קטנה מידי בשביל משפחה עם ילד.

אם הם מחפשים משפחתית-קומפקטית בסיסית ללא יומרות, עם אמינות טובה ותצרוכת דלק סבירה אז הלאנטיס והאלמרה עדיפות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לבני על ההמלצה על קורדובה. רכב מצויין ודי בטיחותי (מנסיון:roll:). לגבי הגיר- איני יודע (נסיון על ידני בלבד).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אופציה טובה ומתאימה לכל הדרישות היא יונדאי אקסנט אוטומטית. מספיק מרווחת ובגאז' באמת גדול שמכיל עגלה ועוד הרבה דברים. אמינה ועלות אחזקה סבירה, בנוסף 2 כריות אוויר ו- ABS.

פורסם

לאנטיס/אלמרה אנחנו כבר יורדים לשנתון 97-99, שזה קצת ישן נראה לי.

מאיזו שנה/באיזה דגם האקסנט היא עם 2 כריות אוויר? האסטים שבתקציב היא עם כרית לנהג בלבד.

בחיפוש אחרי מידע על הגיר האוטומטי של VW, מצאתי המלצה לגראנד-מוב של דייהטסו. שנתון 97-98 עולה כ-15K וזה נראה לי "שרייד פיקאסו" שכזו. כך שאוטומטית, אמינה, ומרווחת - יש. זללנית? כוכב בטיחות וחצי?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...