Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש והמשפחה שלי רכשה לפני כשבוע פורד פוקוס טרנד שנת 2007 משלמה SIXT סוכנויות רכב (הרכב עשה 90000 ק"מ)

ואני חושב שיש איזו תקלה , דבר ראשון כל פעם שאני מדליק את האוטו הנורת חיווי האדומה שליד החום מנוע מהבהבת בטירוף למשך בערך 5 דקות ( אני חושב שזה קשור לחום מנוע מכיוון שהמנוע קר בהתחלה) ובקשר לצריכת דלק אני חושש שיש בעיה חמורה!

איפסתי את המונה קילומטר מהרגע שתדלקתי פול טנק וקצת לפני החצי טנק הרכב הגיע ל120 ק"מ ב-ל-ב-ד! הלכתי לתדלק ונכנסו 19 ליטר דלק מה שאומר לפי חישובים שלי שהרכב עושה כ 1 ל 6 !!! זה מטורף.

בבקשה כל משהו שעולה לכם לראש שיכולה להיות הבעיה תכתבו אותה ואני יבדוק אם זה אפשרי .

בתודה מראש

רועי 

פורסם

פורד פוקוס ידועה בהיותה אלכוהליסטית, אם נסעת בעיר בעיקר או עמדת הרבה בפקקים אני מניח שזו צריכה סבירה לפוקוס.

אם נסעת על בינעירוני בעיקר זו כבר קצת בעיה ויכול להיות קשר למנורה.

כמו כן כיצד נראית המנורה שנדלקת נשמח אם תשלח לנו תמונה?

פורסם

ההבהוב של הנורה האדומה הוא כנראה מהסיבה שאמרתי, שהמנוע היה קר מכיוון שההבהוב מפסיק ברגע שהחום מנוע מגיע לאמצע ,

ובקשר לצריכת דלק הבעיה נפתרה!

הלכתי לתחנת דלק ובדקתי לחץ אוויר בצמיגים וכנראה שהאוטו עמד מספיק זמן במגרש מכוניות לפני שהוא הגיע אלינו וירד הלחץ אוויר בצמיגים ל 20 במקום 35 בכל הגלגלים.... :?

בקיצור האוטו שותה עכשיו 1 ל 10 בתוך העיר ומחוץ לעיר 1 ל 13

תודה

פורסם

אתה אמור לקבל אחריות לשנה אם אינני טועה.

כדאי לך לברר וגם אם לא ככל שתמהר ותפנה

לשירות של ניו-קופל כך ייטב.

אהההההההה אהההההה.

• תוכן חדש...