Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב (ורטוב) חברים.

יש לי איזה בעיה קטנה עם דרייבר של קרטיס הקול בווין 7 והיא: מותקן אצלי כרטיס קול חיצוני, הבעיה היא שאני לא מצליח להורית את הדרייברים של הקרטיס קול המובנה על הלוח - כל פעם שאני עושה UNINSTALL הווינדוס מתקין אותו שוב אוטומטית בהפעלה הבאה - איך אני יכול למנוע את ההתקנה האוטומטית הזאת?

תודה. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אם כרטיס הקול המובנה מיותר לך יש לך כמה דרכים:

1) לבטל את כרטיס הקול המובנה ב Bios

2) לעשות לו Disable ב Device Manager שבחלונות

3) להשאיר אותו מותקן: להכנס ללוח הבקרה, Sound - ולבחור את כרטיס הקול החיצוני ככרטיס ברירת המחדל

פורסם

תודה.

אם אני שם אותו ב DISABLE הווינדוס לא יתייחס אליו כלל?

אני כרגע במצב (3) אבל יש לי הרבה בעיות עם התוכנת קיובייס - אני חושב שהבעיה היא "התנגשות" עם הדרייבר השני ולכן אני צריך להוריד אותו לצמיתות!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...