Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

שלשום בדרך לעבודה יצא לי לראות באיילון פורשה קררה S אם זכרוני אינו מטעה אותי זוחלת לה בימני. יצאתי לעקוף אותה ותוך כדי העקיפה שמתי לב שאין נהג :shock: לאחר מבט נוסף גיליתי שהבחור יושב בצד הלא נכון, וההגה בחר לעבור איתו לצד השני.. בכל אופן לפי מיטב ידיעתי אין אפשרות להכניס רכב עם הגה ימני לארץ, בוודאי שלא רכב חדש. לרכב גם לא היה מספר דיפלומטי אלא לוחית רישוי צהובה רגילה. מהיכן צץ השיקוץ הנ"ל?

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

אבל יש בארץ רכבים עם הגה ימיני, לא מזמן ראיתי וולוו S80 עם הגה ימיני.

הם היו בעלי לוחות זיהוי של חו"ל, אבל מה ההגדרה שלהם פה בארץ? עד מתי הם פה?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ככל הנראה מדובר ברכב שיובא לביקור ע"י תושב זר.

במקרה כזה הרכב יכול לשהות בארץ עד 4 חודשים ובעל הרכב משלם כפיקדון את שווי המיסוי של הרכב,אותו הוא מקבל חזרה בעת הוצאת הרכב עד 4 חודשים מכניסתו לארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז למה אנשים עושים את זה? למה זה שווה? בחו"ל עוברים ממדינה למדינה עם הרכבים ואפילו עם מעבורות, אבל אצלינו זה רק דרך הים אז למה שווה להם להגיע עם זה לארץ?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני ראיתי בירושלים ווקסהל אומגה סטיישן עם לוחיות בריטיות, לדעתי הם עושים את זה כי אם הם פה לתקופה של 3 חודשים עדיין יותר משתלם לשאת בעלויות של המשלוח מאשר להשכיר אוטו לתקופה הנ"ל(אני בטוח שהם עשו את החשבון שלהם).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה עושים את זה ?

כי אם יש לך כסף ואתה מחזיק בחו"ל רכב מעניין ולא בא לך להתנייד בארץ באיזו מאזדה 3 מושכרת אתה שולח את הרכב שלך לארץ מראש,נהנה ממנו בחופשה,עושה "פוזה" על כל העולם ואישתו עם הרכב המיוחד שלך ולאחר מכן שולח אותו חזרה הביתה.

סה"כ שילמת את עלות המשלוח שלו הלוך וחזור,לא ביג דיל.

פורסם
למה עושים את זה ?

כי אם יש לך כסף ואתה מחזיק בחו"ל רכב מעניין ולא בא לך להתנייד בארץ באיזו מאזדה 3 מושכרת אתה שולח את הרכב שלך לארץ מראש,נהנה ממנו בחופשה,עושה "פוזה" על כל העולם ואישתו עם הרכב המיוחד שלך ולאחר מכן שולח אותו חזרה הביתה.

סה"כ שילמת את עלות המשלוח שלו הלוך וחזור,לא ביג דיל.

לא מדויק, כי אם יש לך כסף אתה יכול לסכור מכוניות קצת יותר טובות ממזדה 3, חוץ מזה אתה צריך לשלוח את האוטו תקופה לפני שאתה מגיע לפה, לוקח לו זמן להגיע זה בא דרך הים.

מענין לדעת אם באמת זה סתם פוזה או שיש להם עוד "חשבונות".

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ואם אתה מחזיק בחו"ל פורשה ? או אודי S5 או משהו אפילו יותר אקזוטי, אתה עדיין יכול לשכור בארץ ?

לא ממש.

לגבי העניין שצריך לשלוח את הרכב תקופה לפני הביקור בארץ,זה נכון,אבל אם יש לך כמה רכבים זה פחות בעייתי.

בקיצור, כל אחד והשיקולים שלו,לרוב מי שמביא רכבים לארץ לביקור זה אנשים מאוד אמידים שמביאים לארץ רכב מיוחד\יוקרתי שלא ניתן לשכור כמותו בארץ.

פורסם

ברור שכל אחד יעשה את החשבון שלו, אבל זה לא מדויק בכלל, אני לא חושב שיש בעיה לשכור וולוו S80 כמו שאני ראיתי או את הפורשה שהוא ראה.

מה שעוד צריך לזכור שאנשים שנוהגים בחו"ל על כאלה רכבים זה לא אומר שהם כ"כ אמידים בכל זאת שם המחירים חצי אם לא יותר.

מה שאני חושב אולי סתם לא נוח להם לנהוג בהגה בצד שמאל.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

נפטלי,

אם לא נוח לך לנהוג בהגה שמאלי אז אתה נוסע במוניות בביקור,אתה לא מייבא בשביל זה רכב.

אתה יודע,גם לנהוג ברכב עם הגה ימני בכביש בו כולם נוהגים עם הגה שמאלי ותנועה הפוכה זה לא ממש כיף גדול,בייחוד גם שזה מסוכן.

לדוגמא:

אותו אדם עם פורשה עם הגה ימני החליט לרדת לאילת,כביש ב"ש דימונה (או לחילופין,כביש הערבה) הוא מחליט לעקוף את הרכב המזדחל לפניו.

יהיה לו מאוד מאוד קשה לראות מה קורה לפני העקיפה עם רכבים שבאים מהנתיב הנגדי,הוא לא יכול לעשות את מה שנהג עם הגה שמאלי עושה,לסטות טיפה שמאלה כדי לתת הצצה,אם הוא סוטה שמאלה כדי לתת הצצה זה אומר שהרכב שלו כבר 80% בתוך הנתיב הנגדי ולגנוב הצצה מצד ימין (השוליים) בלתי אפשרי כי הוא צריך לצאת איזה נתיב וחצי ימינה כדי לפתוח זוית להצצה.

בקיצור,זה לא אטרקציה גדולה.

יש לי פה הרבה חברים שמחזיקים רכבים מאוד מאוד יקרים (פרארי 612,בנטלי קופה וכו'),הם לא מביאים את הרכבים לארץ כי זה סתם מסורבל.

מי שמביא את הרכב לארץ זה נטו כי בא לו להתפנק ועם הרכב שלו,לא רכב מהשכרה.

• תוכן חדש...