Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאית התהפכה ב-431.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, היום בשעה 9 בערך, יצאתי עם הטנדר של העבודה לכיוון ירושלים, איך שאני מתקרב לסיבוב ימינה לירידה במחלף, אני מזהה משאית הפוכה על צידה

שהגלגלים עוד מסתובבים, מה שאומר שהתרחשה ממש כמה שניות לפני שהגעתי!

אני הייתי הראשון או השני באירוע, המראות היו קשים מאוד, המשאית התהפכה על המעקה הפרדה בצד של הנהג ומעכה את כל הקבינה על המעקה שלא התפרק כמו שצריך ובעצם יצר מלכודת מוות. בחור שעמד לידי ישר הזמין אמבולנס ועוד כמה אנשים התקשרו גם כן למכבי אש, מכיוון שהנהג נלכד בתוך הקבינה המעוכה היה נראה כי אין יותר מדי איך לעזור. המנוע עוד עבד ושמן ודלק נזלו על הכביש, אני ועוד 3 בחורים שגם כן עצרו להגיש עזרה, תלשנו את הגגון פיברגלס בשביל לנסות להגיע לנהג, זה מעט עזר לגישה למשאית אבל לא היה שום סיכוי להגיע לנהג.

זחלתי לתוך המשאית ניסיתי לדבר איתו ולהעיר אותו כדי שלא יאבד את ההכרה, כמה אנשים חששו שהמשאית תתלקח בגגלל שמנוע עוד עבד, זחלתי קצת יותר פנימה והצלחתי להגיע למפתח וכיביתי את המנוע, בשניה שכיביתי את המנוע גם נדם קולו של הנהג והוא כנראה איבד את ההכרה או שכבר נפטר.

ראוי לציין שאופנוע עם פראמדיק הגיע תוך ממש כמה דקות למרות שכבר לא היה מה לעשות. בקיצור היה אירוע קשה מאוד שעד עכשיו כואב לי עליו. חברים סעו בזהירות, אין לכם מושג באיזה קלות אובדים חיים של בן אדם...

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הפקק ליד גדרה היה עצום, היתי באוטובוס 40 דקות בפקק, סה"כ קטע של 3 ק"מ בערך~

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

זאת ממש לא בעיה להתהפך עם משאית - מרכז כובד גבוה מאוד עושה את זה לעניין פשוט ביותר.

לאבא שלי,נהג פול-טריילר במקצועו,יש מדי יום סיפורים של "כמעט ו...".

אחד טרי מהשבוע שעבר:

הוא נוסע בנתיב הימני ב431,מאחוריו עוד משאית מהחברה בה הוא עובד. על השוליים בצד ימין עומד רכב וכאשר אבא שלי מתקרב אליו הרכב מתחיל בנסיעה ללא איתות תוך שהוא חותך את כל הנתיבים עד השמאלי ביותר.

לעצור פול-טריילר עמוס זה לא פשוט בכלל,מרוב הבלימה המשאית והעגלה החלו להתקפל אחת לקראת השניה ובגלל תמרון עם ההגה על מנת להתחמק מהרכב המשאית כמעט והתהפכה. מזל שהמשאית השניה שמרה מרחק ממנו.

בסוף התברר שברכב שעמד בשוליים נמצאים אמא עם שלושה ילדים :evil:.

חס וחלילה הם היו נדרסים כל המדינה היתה קוראת לאבא שלי רוצח.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אכן תאונה מאוד מצערת וקשה שהיה לה פוטנציאל לגביית חיים רבים.

UNO TURBO, אמנם אני אדם פשוט אבל אני מוריד בפנייך את הכובע על מה שעשית היום, יישר כוח והלוואי והיו לנו עוד אנשים כמוך.

פורסם

אכן כל הכבוד לפותח השרשור.

ובהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לכל הנהגים לרכוש ידע בעזרה ראשונה , כי לוקח בממוצע 10 דקות עד שמגיע אמבולנס , ובכבישים בין עירוניים זה לוקח יותר , ומספר פעולות פשוטות יכולות להציל חיים של אדם.

אפילו פעולות שנראות בעגת מד"א SAFETY . לדוגמא , כיבוי המנוע שנעשה במקרה הנ"ל.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

מזל גדול שהוא התהפך על מעקה ולא לצד השני על איזה רכב נוסע.

כל פעם שאני נוסע ליד משאית בכביש אני נתקף פחד קל שמא הנהג הישנוני שכבר נוסע 24 שעות רצוף לא יחליט לעבור לנתיב שלי בטעות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כמה אנשים חששו שהמשאית תתלקח בגגלל שמנוע עוד עבד

יהיה זכרו ברוך!

לידע כללי: יש לזכור שמשאית לא יכולה להתלקח,מכיוון שסולר אינו דליק(אלא אם מופעל עליו לחץ אדיר)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

כל הכבוד לך ולבחור שעשיתם כל מה שביכולתכם, ולא כמו רוב המפגרים מוציאים את הפלא' שלהם

ומתחילים לצלם כאילו זה איזה סרט אקשן והנהג עוד שנייה יוצא ויחייך אליהם. :evil:

יהיה זיכרו ברוך!

• תוכן חדש...