Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות רמקולים של מורל

שמעתי שמורל הכי זולים אצל ציון בתחנה מרכזית הישנה ,למישהו יש את המספר טלפון שלו שנוכל לברר פרטים?

מישהו שמע על עוד מקום זול?

תודה לעוזרים

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

תשלח לי הודעה פרטית אני יתן לך טלפון של מישהו באותו סדר גודל של המחירים של ציון אבל על דברים חדשים עם אחריות.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

למה אתה חושב שלציון אין רכיבים חדשים ושהוא לא נותן אחריות?

כמה פעמים בתחילת דרכי נשרפו לי הטוויטרים - הוא לקח את השרופים ותוך שבוע הביא לי טוויטר חדש באריזה.

אז אל תגיד דברים שאין להם ביסוס.

אולי באמת יש לציון דברים משומשים אבל הוא יגיד לך שזה משומש.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

בעיניים עצומות.

הם שני אחים שלאח השני קוראים יעקב.

אני יותר מכיר את יעקב אבל שנייהם סבבה.

את המספר שלהם איבדתי במעבר טלפון.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

כנראה שאתה לא יודע לקרוא.

תראה לי איפה רשמתי שהוא מוכר יד שניה או משהו בסגנון הזה!!

רשמתי שיש לי מישהו שמוכר הכל חדש הכוונה זה שהכל אצלו חדש ולא חלק משומש או שומש או תצוגה וכו'

קפיש?

שבוע דבש שיהיה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם
כנראה שאתה לא יודע לקרוא.

תראה לי איפה רשמתי שהוא מוכר יד שניה או משהו בסגנון הזה!!

רשמתי שיש לי מישהו שמוכר הכל חדש הכוונה זה שהכל אצלו חדש ולא חלק משומש או שומש או תצוגה וכו'

קפיש?

שבוע דבש שיהיה.

חבר, בשנייה שאתה אומר שיש מישהו שמוכר את אותו הציוד באותו מחיר אבל רק חדש זה אומר שאתה אומר

שהוא מוכר ציוד משומש במחירים הללו.

או שלא תכננת להגיד את זה כך או שלזה התכוונת.

בכל מקום תמצא ציוד משומש או מתצוגה והמחיר בהתאם לזה.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...