Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Vento 1994 כמה שאלות,עזרה בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הנעתי את הרכב וקרה משהו מוזר,

הטורים החלו לרדת האוטו התחיל ''לפרפר'' ולהוציא קולות כאילו הוא נכבה,

כיביתי את האוטו והנעתי שוב,ואותו הדבר קרה רק שהפעם לא נתתי לו ''למות'' ונתתי קצת גז,

מה יכול לגרום לתקלה כזאת? חשוב לציין שהתחלתי נסיעה במצב הזה,בהילוך שני כשנתתי גז האוטו כאילו נחנק לרגע ואז תפס מהירות והמשיך לסוע רגיל ללא שום תגובות חריגות.

ועוד שאלה בנושא אחר,

כשאני עוצר לדוגמא ברמזור יש מן ציוץ כזה כל פעם שאני עוזב את דוושת הגז,

מן חריקה כזאת ,אני מבין שהאוטו ישן וזה הגיוני שיהיו חריקות פה ושם,אבל אולי יש דרך לסדר את זה?

ועם זה רק לשמן אז איפה בדיוק..?

תודה רבה

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם
לפני שאני הייתי מתחיל לחפש חיישנים וכדומה להחלפה הייתי מבצע ניקוי בית מצערת, אם זה לא עזר זה גם לא פגע בכלום.

אוקיי,אני לא יכול לומר שאני טכנאי מוסמך,לכן אגש למוסך ,כמה דבר כזה יכול לעלות?

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה שאתה מתאר במנוע הזה מדגם ABS

מגיעה בדרך כלל מזיוף של חיישן החמצן בדקות הפעולה הראשונות שלו ,

האם כאשר אתה בנסיעה בשיוט אתה מרגיש שעוצמת המנוע

מגיעה ב"גלים" כלומר אתה מרגיש שהרכב מושך יותר ופחות בצורה מחזורית ,

אם התשובה חיובית אז התקלה בטוח בחיישן החמצן (הלמבדה)

בכל מקרה גם אם הבעיה לא מורגשת בנסיעה מהירה זה עדיין מכוון לבעיה בחיישן החמצן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוקי אז לאחר יומיים של הנעות ונסיעה רגילה לחלוטין היום זה קרה שוב.

אני חייב לציין שהתקלה הזאת מופיעה אך ורק בזמן שאני מניע,הטורים נופיל והאוטו נשמע כאילו הוא נכבה אבל עדיין בגימגום הזה הוא מחזיק מעמד מונע עד שאני מתחיל לסוע ולאחר נסיעה של כמה דקות הכל חוזר לקדמותו.

לגבי הצריכת דלק,לא ..אין שינוי כלל,האוטו צורך דלק כרגיל תאמת..אולי אני הוזה אבל אפילו פחות לאחר החלפת רינגים וטיפול כללי שעשיתי לו.

לגבי השאלה של ה''גלים'',גם כאן התשובה שלילית,כמו שכתבתי מעל ^^^...התקלה מופיעה רק בהנעה,בנסיעה האוטו נוסע חלק.,אפקט ה''גלים'' מגיע אולי ב15 שניות הראשונות של הנסיעה לא יותר.

מה דעתכם,מה יכולה להיות הבעיה?

ניקוי לקרבורטור כבר עשו לי במוסך.

• תוכן חדש...