Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי חיפושים רבים של פיאט פונטו הגעתי היום לחברת באדג'ט ובה הוצע לי פיאט פונטו,

מודל 2006 ידנית, דגם אקטואל (הדגם הפחות מפואר) במחיר של 28,000 ש"ח.

הרכב מהשכרה, עבר 75K ק"מ אך נראה טוב ויש ספר טיפולים מסודר.

השאלה היא מה אתם אומרים על העסקה הזו? האם הרכב שווה אתת המחיר הזה או שמא כדאי לחכות ולחפש רכב

שנסע מעט יותר? והכי חשוב, איך צרכת הדלק של הרכב הזה תהיה בתוך העיר?

כמו כן, מדובר בדגם הפחות מאובזר אך זה פחות מזיז לי כי אני לא חייב מראות חשמליות או כל מיני תוספות כאלה.

אודה לכם על תשובותיכם / הערותיכם / המלצותיכם!

פורסם

טוב, אז בינתיים הרכב מלמעלה נמכר וכרגע מדובר בפונטו אקטואל, ידנית 150K ק"מ, 2006 במחיר של 30K ש"ח.

הרכב מהשכרה, נראה טוב, צבע כסוף. גם נוסע טוב, ללא בעיות מיוחדות, קיים ספר טיפולים.

הבעייה שזה מחיר גבוהה לרכב שנסע 150K ק"מ וזו ההתלבטות שלי, כי מצד אחד הרכב מטופל ומסודר אך מצד שני הק"מ גבוהה מאוד. מחכה לתגובות..

פורסם

טוב, החלטתי לא לקנות את הרכב. פונטו 2006 עם 150K ק"מ זה מטורף...

מה גם שהמחיר שנדרש בבאדג'ט הוא יותר מהמחירון (מחירון 25K, הם דורשים 30K).

נחכה למציאה הבאה:)...

פורסם

כן, פונטו שנת 2006, שנמכרת מחברת השכרה ועברה 150K ק"מ זה המחירון שלה.

תכניס את הנתונים הללו בכל מחירון באינטרנט (יד 2, יצחק לוי) ותראה שזה המחיר המשוקלל של הרכב.

פורסם

שאלה טובה, והם השקיעו הרבה בפרסום הזה, כלומר אתה מבין מה עצוב פה? שאנשים שיקנו את הרכבים הללו ב - 30K ש"ח יחשבו שהם קיבלו אוטו במחיר מציאה, אבל הם שילמו 4K -5K ש"ח יותר מהמחירון (ובינינו מי משלם היום מחירון).

אז אני אמשיך לחפש בסבלנות פונטו בתקווה למצוא אחת קצת יותר שמורה ובמחיר יותר הגיוני.

פורסם

אתה צודק, על רכב טוב משלמים יותר, ועל רכב פחות טוב משלמים פחות. אז מה שקורה פה בפועל ב"מבצע" הזה של באדג'ט זה מכירת פונטו 2006 עם 150K ק"מ מהשכרה המחיר של 4K מעל המחירון.

כלומר זהו "מבצע" לפראיירים בלבד... חבל, אני מאוכזב מבאדג'ט ואני כבר עסקים עם החברה הזו לא יעשה כנראה.

• תוכן חדש...