Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוריי רוצים להשקיע בנכס לשם מגורים בו והשכרה חלק ממנו כיחידות דיור.

על המקום כבר די סגורים, באריאל.

השאלה היא במידה וקונים וילה גדולה, לכמה יחידות דיור על פי חוק ניתן לחלק אותה?

כלומר השאיפה היא לקנות נכס בן-7-10 חדרים בעלות של 1.6 מיליון לערך, להשאיר 3-4 חדרים למגורים של ההורים והשאר לחלק ליחידות דיור.

למישהו יש נסיון \ יודע כמה יחידות דיור אני יכול לעשות בנכס כזה? האם יש הגבלה? האם יש מס מיוחד שעלי לשלם עקב כך?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

תלוי בעיריה\מועצה.

יש מקומות שאוסרים על דבר מהסוג הזה ויש מקומות שמסכימים לזה עם תנאים כאלה ואחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם לחדד את דבריו של תומר, אז לעיתים הדבר כרוך גם בתשלום מס.

התופעה נפוצה באזורים עם הרבה סטונדטים. אני יודע שבאריאל יש מכללה גדולה, שווה לבדוק אם יש ביקוש מצד הסטונדטים למגורים כאלו ואם כן לרכוש את הבית במרחק סביר מהמכללה.

חוץ מזה, חשוב לתכנן את יחידות הדיור בצורה שתיהיה נוחה יחסית לכולם - כניסה נפרדת ליחידות שאינה דרך הכניסה הראשית לבית, חניה במידת הצורך, מטבחונים, שירותים וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באופן חוקי זה לא בר ביצוע , או שכן אבל זה יהיה מאוד בעייתי,

בצד הטכני והמעשי של הסיפור, תלוי איך הבית בנוי, אם יש כניסה חיצונית למרתף , אז אפשר לחלק אותו

אם יש כניסה נוספת לבית אםשר לסגור חלק עם גבס ופשוט לעשות שם דירה עם שירותים אמבטיה מטבח .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני אתן לך דוגמה מבית שאני מכיר בראשון לציון.

בית פרטי עם 3 קומות מעל האדמה פלוס מרתף.

את הקומה של המרתף והקומה הראשונה השאירו לבעלת הבית, את המדרגות לקומות העליונות סגרו, עשו מדרגות חיצוניות לקומת הביניים והשכירו אותה ואת הקומה שמעל.

מה גם שאם סוגרים מפלס שלם, לא חובה לחלק אותו ליחידות אלא להציע את זה לסטודנטים בשותפות כמו בת"א שלוקחים בשותפות דירה שלמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...