Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעבוד יומיים בהובלת דרך חברת כוח אדם. חברת ההובלות היא עמינח.כך שמדובר במקום מסודר.

אחרי יומיים עבודה. נתפס לי הגב, ולא יכולתי להמשיך לעבוד במשך כשבועיים. התפתרתי ומצאתי עבודה אחרת.

כאבי הגב חזרו, ולאחר בדיקה מעמיקה מול רופא משפחה ואורטופד אובחנה הבעיה כבליטת דיסק עם לחץ על עצב בגב התחתון.

בגלל הבעיה הזאת - אסור לי לעבוד בשום עבודה פיזית, מגוון רחב של פעולות יומיומיות אני לא יכול לבצע גם בגלל כאבים בהווה

וגם כדי למנוע כאבים בעתיד.

מה עלי לעשות? האם יש סיבה לפנות לביטוח לאומי? האם יש סיבה לפנות למעסיק?

בסופו של יום - איבדתי יכולת עבודה מסוימת. ואני רק בשנות ה20 לחיי.

מה הצעדים שהייתם ממליצים לי לנקות בשלב זה.[או עם מי כדי להתיעץ?]

נ.ב: אני מבקש מראש בלי תגובות כמו, לא היית צריך לעבוד בעבודה כזאת וכדומה. אני סטודנט עובד בתור טבח במסעדה מכובדת, שבסך הכל רצה לעשות עוד כמה שקלים בחופש. תודה.

פורסם

ראשית, אני מבין אותך. הייתי בדיוק במצב שלך לפני 7 שנים בערך... :-(

שנית, אין טעם לפנות לביטוח הלאומי. לא תקבל אחוזי נכות על בעיה רפואית "קלה שכזו (אתה נמצא רק בשלב ההתחלתי של פריצת דיסק. אני מוכן להתחלף איתך בכל רגע נתון).

אני הייתי ממליץ לך לפנות לאורטופד מומחה לבעיות גב שיאבחן מה בדיוק הנזק אצלך. מעבר לכך, תתחיל מיד לטפל בבעיה ע"י התעמלות בשיטת פלדנקרייז, שיאצו, דיקור סיני או כל סוג טיפול שמתאים לך (אני אישית מטופל בפלדנקיירז אבל לכל אחד מתאים טיפול אחר).

ככל שתשלים מוקדם יותר עם העובדה שיש הרבה דברים שלא תוכל לעשות יותר ותבין מה אתה כן יכול לעשות, ככה יהיה לך יותר טוב. אל תשקע בדיכאון וברחמים עצמיים. זה לא יעזור לך!

בהצלחה ובכל שאלה שתהיה לך, אתה יותר ממוזמן לשאול (גם בפרטי, אם יותר נוח לך).

• תוכן חדש...