Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני לקראת החלפת ברקסים ודראמים קדמיים לסיוויק 2006 (הדגם היוצא)

לאחר בירור במוסך המורשה המחיר הוא 1200 שקל לכל הסט כולל עבודה.

במקום אחר שביררתי (מוסך לא מורשה) הוא מציע לי את אותה החבילה רק עם חלקים חילופיים במחיר של 200 שקל.

השאלה שלי עד כמה זה כדאי ללכת על דבר כזה? האם ישנו הבדל כל כל גדול בחלקים תחליפיים או מקוריים?

ועוד שאלה, המוסכניק שמוסך המורשה אמר לי שזה יותר משעה עבודה על הרכב, האם נכון הדבר? כמה זמן באמת לוקח להחליף ברקסים ודראמים?

אני אישית ראיתי שלוקח בדיוק 3 4 דק' לפרק את הגלגל + לפרק את הרפידות והדראמים.

תודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

מחיר של 200 ש"ח לכל החבילה פלוס עבודה נשמע לי מופרך לכיוון השני. רק עבודה כזו (החלפת רפידות + צלחות) יכולה לעלות מחיר כזה, ויותר. ומה עם החלפים, הם עשויים מאוויר?

אין ספק שהפרש המחיר על החומר הוא בשל איכותו ומרכיביו. לא שהם עשוים מזהב, אבל בכל זאת.

רפידות שעשויות מחומר זול יכולות להישחק מהר יותר, להשחק בצורה לא אחידה, מה שגם יכול לגרום לחירוץ של הצלחות.

במקרה שלי שניסיתי לחסוך פעם, בכל עצירה היו שריקות וחריקות שגרמו לאנשים ברחוב לסובב את הראש.

ההפרש נשמע גדול ביותר (1,000 ש"ח!), בד"כ מדובר בהפרש קטן, שלא שווה את ההתלבטות.

פורסם

מאז לא עשית שום דבר עם הבלמים?

ברקסים ודראמים קדמיים לסיוויק 2006....במחיר של 200 שקל.

התכוונת לדארמים אחוריים אני מאמין ובכל מקרה, ב-200 שקל לסט בלמים קומפלט כולל הקדמיים והדראמים מאחורה אפשר אולי לרכוש מאיביי חיקוי של זבל סיני שהוא בעצמו חיקוי.

אפילו לחלפים בלבד ללא עבודה זה מנותק מהמציאות.

תחפש את הפשרה בין המורשה (הרכב באחריות?) לבין מוסך מוכר וטוב.

נ.ב

פורסם

תדאג שזה לא יהיה סיני.

אצלי שמו בטיפול האחרון ברקסים קדימיים סינים והם שורקים קצת בכל ברקס ובברקס חזק שותקים.

אני בכוונה לוחץ חזק על הברקסים שישחקו כבר ואז אני יחליף לחליפי נאמן למקור(תוצרת קוריאה לקיה ויונדאי) באותו מחיר שלקחו לי על הסיני.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא.

זה מה שרצו ממני במורשה קיה והעלות של החלקים OEM זה 200 שקל לרפידות קדמיות. וצלחות עוד200 שקל OEM(אצל מישהו שמוכר חלפים לקיה)

אז על מה 1000 שקל?!

הברקסים הסינים עלו לי 120 שקל והם זבל שבזבלים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

תלך על OEM- במרמבו,בקרו,לוקס,טקסטר,וATE

אלה חלקים ששווי ערך למקוריים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא יודע חלקים מקוריים או לא,אבל לגולף שמתי ברקסים של ICER שעלו 220 ש"ח(אחרי הנחה שלי..)קדימה ואחורה,רק הרפידות.

הרפידות מקדימה הגיעו עם החיישן שמודיע מתי נגמר הברקס ונראו באמת באיכות מעולה.

לצלחות היה קנט,עשיתי פאזה לרפידות ועוצר לא פחות טוב מזוג מקורי.

אגב אם מרכיבים רפידות חדשות על דיסקים שכבר קיבלו קנט בלי לעשות לרפידות פאזה הן תמיד ישרקו.

• תוכן חדש...