Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מישהו יודע האם אני יכול להתקין בכוחות עצמי אזעקה לרכב + מרים חלונות חשמליים .

אני לא מומחה או משהו אבל יש לי ניסיון אם דברים שקשורים לאלקטרוניקה .

כמה שאלות :

1. האם למישהו יש אתר שמראה את ההתקנה או סרטון אני ישמח .

2 .כמה אזעקה + מרים חלונות יעלה ואיפה הוכל לרכוש זאת באזור הקריות ?. [יש לי חלונות חשמלים ונעילה מרכזית ]

3. האם צריך לפרק הרבה דברים בכדי להרכיב את זה ?

תודה רבה על ההקשבה KOMKOM.

* סליחה למנהלי הפורום לא מצאתי שרשור שעונה לי על הבקשה .

פורסם

אם אתה לא יודע להרכיב אזעקות רד מהעניין זריז אני ממליץ. יש בקריות הרבה מתקיני אזעקות שישמחו לעשות תעבודה הקשה במקומך

Volkswagen POLO 1.4 16v

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

+1

אני גם מצטרף לבקשה כמו של הבחור שמעליי,

אני גם מחפש ערכה של נעילה מרכזית+מרים חלונות אבל באיזור חדרה.

מישהו יכול לעזור ?

Rover 620 140BHP

פורסם

קפוץ לאזה"ת עכו. זה ישתלם לך:

http://www.automeital.co.il/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=50&Itemid=26&vmcchk=1&Itemid=26

*לדעתי אם יש לבחור ידע באלקטרוניקה וחוש טכני מפותח, הוא יוכל להתגבר על ההתקנה הזו. (זאת למרות שאזעקה היא התקנה מסובכת)

זה הרכב שלו. אם יגרם נזק הוא ישא בתוצאות. הוא לא מתקין בתשלום,ללא כל הכשרה מסודרת עבור אנשים שבמקרה העלו שאלה לפורום.

עריכה:

אני לא מכיר אתרים/סרטונים עם הסברים אולם אני יכול לתת לך כמה טיפים:

1. עיקר ההתעסקות עם מערכת החשמל של הרכב היא:

יצירת קו מתח חדש לפני סוויץ' ,כולל נתיך הגנה מתאים (מגיע בערכה כולל בית נתיך)

התחברות לקו בונטים דלתות קיים (הלחצנים שמדליקים את האור בסלון הרכב כשפותחים דלת)

התחברות לקווי מנועי החלונות לצורך מרים השמשות

התחברות לכל אחת מנורות האיתות (הייתי בוחר את אלו שבכנפיים) ימין+שמאל כדי שכל הנורות יהבהבו בפתיחה ונעילה

חיבור ניתוקי שולל התנועה (לא חייבים לחבר אם כבר קיים אימובילייזר, מאחר וכאן טמון פוטנציאל הנזק הגדול ביותר לרכב) אתה יכול לנתק כל רכיב לפי מגבלת

האמפראז' המצויינת ע"ג האזעקה, כגון סוויץ' סולנואיד מתנע, משאבת דלק וכו' לפי יד הדמיון הטובה.

2. כל השאר הוא העברת קווים מרתמת האזעקה: גלאי נפח, בונטים חדשים למכסה המנוע ולמכסה תא המטען ,קו לצופר (וקיבועו בתא המנוע) וכו'.

לצורך כך תצטרך לפרק פלסטיקה ולהרים שטיחים

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לפי דעתי נתקו צודק אני לא מבין למה אתם כל כך נגד? אני בעצמי התקנתי נעילה מרכזית, אזעקה וחלונות חשמל ועשיתי הכל חדש כולל העברת חיווט בכל הרכב וקביעת המנועים בדלתות וזאת פעם ראשונה שעשיתי את זה, אם יש לו ידע טכני הוא יצליח.

אני חושב שכדאי לך ללכת על זה זה גם יתרום לנסיון ולידע שלך, אם תתקל בבעיה אתה מוזמן לבקש עזרה.

בהצלחה

דרך אגב אני רכשתי את הנעילה האזעקה וערכה לחלונות חשמל באיביי.

• תוכן חדש...