Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלי אני לא יודע איזה קטעים מהירים שמעת אבל אצלי עוד לא הצלחתי להרגיש את התחושה שהוא לא עומד בקצב של משהו.

אולי כי זה 10, אולי כי פשוט עוד לא שמתי לב לכך ולא איתגרתי אותו.

ברמות האלה הייתי ממליץ לפותח השרשור ללכת ולשמוע לאיזה סוג של באס הוא מתחבר.

להגיד לא מהיר מספיק וכאלה זה כבר כמו שציינת במצבי קיצון בטראק אודיופילי בדיסק X. לא אמרתי שלא קיימות מגבלות אלו אבל רוב המכריע של הזמן לא חשים בכך ולכן הכף שתכריע היא החיבור לסוג הבאס שהוא יוציא.

אלי, במפגש ננסה את הארסנל על המגבר שלי.

מאוד מעניין אותי

ניסית את הארסנל על התצורה הנוכחית או רק עם הP9 ?

חברה, תלוי מה הדרישות שלכם וכמה חשוב הדיוק. לא אמרתי שהארסנל אינו מהיר, לא צריך ישר להתנפל:-P.

שמעתי את הארסנל על הרבה הגברות, גם עם הסט אפ הנוכחי, גם עם הP9 וגם עם JVC AVX1ו AXVX 44. בבאס מהיר

הוא לא עומד בקצב. יש כאלו שישימו לכך לב ויש כאלו שלא. לי לקח קצת זמן לעלות על זה, איתמר עלה על זה מהר מאוד:wink:.

סאב 10 מטבע הדברים יהיה מהיר יותר וגם יכול להיות שהדרישות שלך, גיל, הם שונות אך כשיודעים מה לחפש, זה שם.

לא רק במצבי קיצון, גם במוסיקה אלקטרונית מהירה זה מורגש. סאב SQ לא אמור לדפוק חזק אלא להשתלב במוסיקה

ולעמוד בקצב שלה בלי להשתלט עליה. ארסנל הוא יותר SQL מאשר SQ טהור, לדעתי כמובן.

מעבר לכך +1 לעופר,

ללא הגברה חזקה הג'נסיס באמת אופציה מעולה (בעצם גם עם הגברה, לא?).

אלי

פורסם

עזבו אותם מסאבים 4 וופרים בכל דלת מי צריך יותר

או שאתם רוצים שאני יביא שוב פעם למיפגש את הנשק הסודי שלי ל-SQ {מישהו אמר אולטימו, הינה אדגר מחייך:lol:}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם כבר מדברים על וופרים בדלתות, אז רק L8. אצל אליקו הם עושים עבודה מדהימה, ונשמעים פשוט תענוג (יותר מכל דבר אחר ששמעתי). באמת שאין מילים, ובאמת שלא צריך סאב(ים).

נ.ב

אלי, זה L8 אצלך, נכון? (מרוב שאתה מחליף כבר לא זוכר מה כן נשאר :lol::wink:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצל אלי יש L8 לי מקדימה 8 6.5 אינץ :roll: חכו עוד מט תמונות קשות וכואבות {רק אמא שלי תעלה לישון ואני מעמיד אותם למיסדר בשורה בחדר}

פורסם

TRANSPORTER-אני אמור להגיע למפגש הדרומי.בכל אופן יהיה שם שגיא שאף הוא בעליו של זוג גנסיסים בתוספת הקלארוס המשודרג.

צפויה לך האזנה נהדרת ומקווה שלא יפתח לך תיאבון יתר.:wink:

להתראות ובהצלחה.

נ.ב.

תגיע עם דיסקים משלך.

פורסם

לבחור שמעליי, לצערי אני עובד ולא אוכל להגיע למפגש דרום.

או שאתם רוצים שאני יביא שוב פעם למיפגש את הנשק הסודי שלי ל-SQ {מישהו אמר אולטימו, הינה אדגר מחייך:lol:}

בגלל שאני פחות מתחבר ל SPL, יש סיכוי שבמפגש מרכז הבא תבוא עם הנשק המדובר?:)

פורסם

תביא, חוות דעת מחול סיקרנו אותי מאוד בקשר לסאב הזה:-D

אלי

פורסם

אגב, האולטימו (שהינו סאב מעולה לכל הדעות !!) הוא בעל נתון נצילות של 83DB והוא מגיע עם סליל יחיד של 4 אוהם. סאב קשה.. שדורש הגברה ראויה.

...CASKA for life

פורסם
אגב, האולטימו (שהינו סאב מעולה לכל הדעות !!) הוא בעל נתון נצילות של 83DB והוא מגיע עם סליל יחיד של 4 אוהם. סאב קשה.. שדורש הגברה ראויה.
חגיי תיקון קטן שלי הוא 2 אום ויתן לסאב שלך בראש :wink:

פורסם

בטח.. :nono:

אגב, עקב הפסקת הייצור של הדגם לתקופה לא מוצהרת, מיהרו ב DIYMA לפתוח ת'רד למציאת היורש. הרי לכם אחת מהתגובות:

id say a similar sub to the mag v4 would consist of 2 peerless xls subs or 1 xls sub and a passive radiator. there are a good amount of sq subs. but none that provide the powerhandling and output of the mag. most sq oriented subs stay around the 500 watts rms range AT most ive found. normally they are around 300 watts, the other factor is subs like the seas lotus subs are $$$ so to get 2 is pretty expensive. honestly i think the best thing someone could do to achieve the same sq result would prob be some ib subs.

ארזה, יצא לך טוב..

...CASKA for life

פורסם

האודיופיל הוא בעיקרון +- PEERLESS XXLS . בפורום DIYMA אמרו לפותח הת'רד שהכי קרוב ל MAG מבחינת SQ ועוצמה יהיו שני פירלסים..

...CASKA for life

• תוכן חדש...