Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא התרשמתי מהסיז לוטוס ומהליגה האחרת שהוא לעומת הארסנל אבל אני יכול לאמר שהארסנל נותן עבורי את כל מה שאני יכול לבקש במערכת SQ

השתלבות מושלמת עם שאר התדרים והרכיבים במערכת.

לא נוטה להמרח (לפחות בתצורתו 10') ונוטה להיות מאוד מדויק ונעים.

מוצא עצמי הרבה פעמים מתרגש בכניסה שלו בשירים מסוימים יותר מאשר משאר הרכיבים.

בדוק גם את סיז.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Seas lotus +1 . ליגה אחרת

דווקא שמעתי את הסיז אצלי ברכב אפילו על ההגברה שלי וכו'

סאב לא פחות ממעולה, להגיד שהוא ליגה אחרת ממש לא הייתי אומר - כנראה שאתה לא מכיר מספיק טוב את הארסנל.

פורסם

הארסנל באמת סאב מדהים, חזק כשצריך ומשתלב כשצריך, אך בקטעים ממש מהירים

(תנסו את FOCAL 3 TRACK 7) הוא מאחר קצת ולא מצליח לעמוד בקצב.

הסייז לעומת זאת מצליח לעמוד בקצב גם בקטעים של באס מהיר מאוד, גם משמיעה אצלי ברכב

באותו השיר הוא עמד בקצב המהיר מאוד של התופים, ביחוד לקראת סוף השיר.

אלי

פורסם

SI ? משמע STEREO INTEGRITY ? עד כמה שאני יודע, רק לי יש SI בארץ.. :-D (אחד ברכב ואחד חדש בארון שאני ת'אמת דווקא שוקל למכור..)

אין ספק שמדובר בסאב הכי טוב ששמעתי עד היום והוא אפילו נופל טוב בתקציב של פותח השרשור אבל לא הצעתי אותו כי הוא צריך לפחות 600 RMS ב 1 או 4 אוהם ומשכך הוא לא מתאים להגברה בגישור של הסאנדאון.

אגב, הוא יותר מהיר מהמידבאסים שלי (הדיינאודיו האיטיים האלו..:shock:)

...CASKA for life

פורסם

אלי אני לא יודע איזה קטעים מהירים שמעת אבל אצלי עוד לא הצלחתי להרגיש את התחושה שהוא לא עומד בקצב של משהו.

אולי כי זה 10, אולי כי פשוט עוד לא שמתי לב לכך ולא איתגרתי אותו.

ברמות האלה הייתי ממליץ לפותח השרשור ללכת ולשמוע לאיזה סוג של באס הוא מתחבר.

להגיד לא מהיר מספיק וכאלה זה כבר כמו שציינת במצבי קיצון בטראק אודיופילי בדיסק X. לא אמרתי שלא קיימות מגבלות אלו אבל רוב המכריע של הזמן לא חשים בכך ולכן הכף שתכריע היא החיבור לסוג הבאס שהוא יוציא.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם
SI ? משמע STEREO INTEGRITY ? עד כמה שאני יודע, רק לי יש SI בארץ.. :-D (אחד ברכב ואחד חדש בארון שאני ת'אמת דווקא שוקל למכור..)

אין ספק שמדובר בסאב הכי טוב ששמעתי עד היום והוא אפילו נופל טוב בתקציב של פותח השרשור אבל לא הצעתי אותו כי הוא צריך לפחות 600 RMS ב 1 או 4 אוהם ומשכך הוא לא מתאים להגברה בגישור של הסאנדאון.

אגב, הוא יותר מהיר מהמידבאסים שלי (הדיינאודיו האיטיים האלו..:shock:)

SI MAG 4 נמצא אצלך חדש בארון? חדש חדש ?

• תוכן חדש...