Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגיד מראש

אינני חבר מועדון החמש (הייתי...) ואני מייצג את עצמי בלבד

אני נוהג כבר מספר שנים להגיע לארועים בירושלים כי השכנים טובים בעיני

לעיתים אני בא גם כשאין ארוע

הייתי בהשקה של הלמברטה

זוכרני

את יו"ר המועדון

מדבר על אחוד השורות, והעיקר שכולנו באים

וחשבתי בליבי, היתכן שזה המועדון ממנו פרשתי?

והנה

חודש מאוחר יותר

כאילו לא אירע דבר ודבר לא השתנה

לא ידעתי על המפגש החדש, כנראה נשמר הדבר בסוד מפני מי שאיננו חבר המועדון, פן יגיע וייתן מבטו ברכבים השונים רחמנא ליצלן

גם חלקה טובה זו של מפגש אספנים בטוביה הפכה לאקט פוליטי זה או אחר

עצוב לי

את תחביב האספנות שלי אני מטפח בעיקר עם עצמי לאחרונה

בני ל. היקר, הזמין אותי גם ללא רכב לבוא לארוע המרכזי של המועדון בפארק בר"ג, ואמרתי לו שאני חש שאין לי מה לחפש שם, ובני הספל ביקש ממני הבהרות על למה אני עוזב את המועדון. אני מניח שכרגע הסיבות ברורות יותר להעדרותי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת שנמנעתי מלהגיב עד עתה,

על התהוותו של מפגש זה והפעילות להקמתו אני יודע מזה זמן (מס' שבועות), למרות שיורם וחבריו ניסו להסתיר זאת,

ובחרתי להתעלם מכיוון שזהו ולד פגוע שאין לו שום סיכוי להתפתח ולשרוד.

פעלתם כגנבים בחושך ונתפסתם בבושתכם.

דרך לא ראויה לחברים במועדון שהיושב בראשו מדבר איתי על קירוב לבבות.

לטעמי, ביישתם את עצמכם, את חבריכם ואת העומד בראשכם - כבוד!

אני רוצה להאמין כי נוצלה העדרותו מהארץ על מנת לעשות מחטף מביש שכזה.

חברי המרכז - ראויה השקעתכם לפעילות מפלגת גם בירושלים וגם בשרון, חבל שלא הפנתם מאמציכם לפעילות בונה ומאחדת ולקירוב לבבות כפי שקורא יושב הראש של הארגון שבשמו ומטעמו אתם מציגים עצמכם.

חברי המפגש הירושלמי שגרמו לפילוג ושיתפו בו פעולה:

יורם עוזרי - הייתי מופתע אם היית נוהג אחרת. אם המועדון נשען עליך ההמשך צונזר על ידי בני

עופר בן צבי - גם ממך אני ממש לא מופתע ההמשך צונזר על ידי בני

יעקב טורטן - המשך צונזר על ידי בני

למרות הכל, אני מאחל לכם הצלחה רבה ומכל הלב.

:idea:מכיוון שאני מכיר את מתחם הכנסיה הסקוטית, המקום אכן יפיפה ומשקיף אל נוף מקסים אך רחבת החניה העליונה, זאת הקרובה לבית הקפה, קטנה וצפופה. הדבר יקשה על המון המבקרים, עשרות המכוניות והחברים שיגיעו מידי שבוע למפגש, אולי כדאי שתעבירו את מפגשכם לרחבת הר הבית, שם יהיה לכם המון מקום, נוף מדהים והמוני המונים של מבקרים, שקירוב לבבות עמם יכול להועיל לכולנו.

בחברות אמיתית שלכם,

רן (רנצ'וק).

פורסם

האוטו הירוק הוא "בייבי" פורד אנגליה משנת 1946 או בשמו המקצועי E04A

עבודת השיפוץ נעשתה על ידי ועל ידי אחי ללא עזרת בעלי מקצוע ועם חלקים מקוריים בלבד.

בעניין המפגש בכנסיה הסקוטית המקסימה - משפחתי ואנוכי נהננו מאוד. כדי לשמר את ההתלהבות והרצף כדאי לשקול מפגש אחת לחודש (למשל יום שישי הראשון או האחרון בכל חודש). לא נראה לי שנוכל לעמוד לאורך זמן במפגשים כל יום שישי.

תודה למארגנים ושבוע טוב לכולנו

פורסם
האוטו הירוק הוא "בייבי" פורד אנגליה משנת 1946 או בשמו המקצועי E04A

עבודת השיפוץ נעשתה על ידי ועל ידי אחי ללא עזרת בעלי מקצוע ועם חלקים מקוריים בלבד.

בעניין המפגש בכנסיה הסקוטית המקסימה - משפחתי ואנוכי נהננו מאוד. כדי לשמר את ההתלהבות והרצף כדאי לשקול מפגש אחת לחודש (למשל יום שישי הראשון או האחרון בכל חודש). לא נראה לי שנוכל לעמוד לאורך זמן במפגשים כל יום שישי.

תודה למארגנים ושבוע טוב לכולנו

לסור מעט מהדיון הנוקב כאן על מקום המפגש ,

הרכב שלך מקסים , נראה יופי של שיפוץ .

תהנה ממנו , ושנראה אותך במפגשים .

דרך אגב , יש כזה במפגש בחיפה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מתנהל כאן דיון עינייני על נושא עקרוני וחשוב.

חבל שמנסים להסיט את הדיון (כנראה באופן מגמתי),

בדברים שוליים כגון: שעות פתיחת בית הקפה, תצלומי אויר ועוד,שאין זה מעיניינו של דיון זה.

פורסם
ראובן חכה חודש גם אני מצטרף.:wink:

דברנו על איטלקיות...

טוב נו בשבילך נחרוג... :-D

ניפגש בעליות, עדיף דרך נס הרים או צובה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בלי להכנס לפרטים לגבי הפילוג וכו.. כי למען האמת זה לא ממש מעניין אותי, לי רק דבר אחד מפריע מאד

לפני כמה שנים לפני שהיו למועדון החמש עוד כמה מפגשים מפוארים חוץ מהראשי .. קם משוגע אחד ירושלמי בלב ובנפש חבר במועדון החמש, ואמר קדימה בואו נעשה מיפגש בבירה,אני מוכרח לציין שאפילו הוא הצליח להביא כל הדרך לירושלים את ה"חבורה של החולגנים האלה FS.." לביקר עוד שהיו במתחם הרכבת הישן, כן מה שרבים וטובים לא הצליחו הצליח רן,בגישה החיוביות הלא מתנשאת והחברית (אין פעם שאני בירושלים ואני לא מרים טלפון לבן אדם או סתם ככה) האיש לחם, עבד,חלם והיה הרוח החיה והדמות שדוחפת את המפגש בירושלים.

אני רואה בת`רד הזה ובמעשים הללו פשוט פגיעה אישית ותקיעת סכין בגב באיש המיוחד והנפלא הזה

תתבישו לכם! חבר מועדון החמש או לא חבר במועדון החמש אתם יודעים טוב מאד שזה היה החזון שלו! ועשיה שלו ואתם ירקתם לו בפנים!

פשוט גועל נפש!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שלום רב לבאי הדיון

אני קורא כאן את מה שנכתב וליבי נצבט,אני חבר מועדון מאז יסודו ב1985 נרשמתי אליו במיפגש במלון השרון,מעולם לא הרגשתי ככה.

רן שושני הוא זה שקידם את נושא המיפגש בירושלים והוגה הרעיון,המיפגש נדד ממקום למקום ואף זכורה לי פעם אחת שהגענו לאחד המיתחמים והוצבו מחסומים בכניסה אליו,רן דאג מהר לחפש מקום אחר,גם שם לא כל כך הסתדר שעות הפתיחה ופעם אחת אף ישבנו והלכנו למסעדה הסמוכה על מנת לשתות שם קפה ולאכול עוגה,יש לציין שרן אף דאג לפזר פליירים מודעות שהמועדון מפרסם בהם על פעילות,היו מעל 20 מכוניות במיפגש אז והכל התנהל ברוח טובה,לא זכור לי שמי מבאי הדיון כאן שנפגשו בכנסיה הסקוטית הגיעו אי פעם למיפגשים הראשונים כאשר הם התקיימו והיוזם רן שושני שדאג לדאוג למקום הביא עימו מספר רב של חברים ירושלמים עם הרכבים גם קובי הגיע עם כמה מחבריו אני זוכר,במקום המיפגש טוביה גם כן התקבצו אלו שהינם חברים ואינם כאלו מפגש מישפחתי,איני מבין מה קרה עם רן

שיזם עמל וטרח על כל אלו מתוך אכפתיות לנושא מיפגש מועדון בירושלים,אני קבלתי פלפון מיורם ומאילן לפניי שבועים בוא לכנסיה הסקוטית,אמרתי אז ואני אומר גם היום אסור ליצור 2 מחנות זה נעשה באמת בצורה לא הוגנת,אני חושב שצריך לדבר עם רן ולסגור את הסוגיה הזו,אני על כל פנים אגיע ועם הרכב למיפגש שיהיה מקובל בעתיד על כל החברים הירושלמים ועל כולם אל לנו ליצור פילוג אני אפנים את התגובות שיוחסו אלי בשלב זה רנצוק אומר אותם בהתאם במידה ויהיו התפתחויות שמקווה אני שיביאו לשביעות רצונם של כולם.אשר על כן יש ליצור מיפגש אחד שיהיה מקובל על כולם ושיקבל את תמיכתו המלאה של מועדון החמש ולהודות גם לרן שהוא למעשה המייסד של אותם מיפגשים.

בברכה עופר

עופר בן צבי

פורסם
שלום רב לבאי הדיון

אני קורא כאן את מה שנכתב וליבי נצבט,אני חבר מועדון מאז יסודו ב1985 נרשמתי אליו במיפגש במלון השרון,מעולם לא הרגשתי ככה.

רן שושני הוא זה שקידם את נושא המיפגש בירושלים והוגה הרעיון,המיפגש נדד ממקום למקום ואף זכורה לי פעם אחת שהגענו לאחד המיתחמים והוצבו מחסומים בכניסה אליו,רן דאג מהר לחפש מקום אחר,גם שם לא כל כך הסתדר שעות הפתיחה ופעם אחת אף ישבנו והלכנו למסעדה הסמוכה על מנת לשתות שם קפה ולאכול עוגה,יש לציין שרן אף דאג לפזר פליירים מודעות שהמועדון מפרסם בהם על פעילות,היו מעל 20 מכוניות במיפגש אז והכל התנהל ברוח טובה,לא זכור לי שמי מבאי הדיון כאן שנפגשו בכנסיה הסקוטית הגיעו אי פעם למיפגשים הראשונים כאשר הם התקיימו והיוזם רן שושני שדאג לדאוג למקום הביא עימו מספר רב של חברים ירושלמים עם הרכבים גם קובי הגיע עם כמה מחבריו אני זוכר,במקום המיפגש טוביה גם כן התקבצו אלו שהינם חברים ואינם כאלו מפגש מישפחתי,איני מבין מה קרה עם רן

שיזם עמל וטרח על כל אלו מתוך אכפתיות לנושא מיפגש מועדון בירושלים,אני קבלתי פלפון מיורם ומאילן לפניי שבועים בוא לכנסיה הסקוטית,אמרתי אז ואני אומר גם היום אסור ליצור 2 מחנות זה נעשה באמת בצורה לא הוגנת,אני חושב שצריך לדבר עם רן ולסגור את הסוגיה הזו,אני על כל פנים אגיע ועם הרכב למיפגש שיהיה מקובל בעתיד על כל החברים הירושלמים ועל כולם אל לנו ליצור פילוג אני אפנים את התגובות שיוחסו אלי בשלב זה רנצוק אומר אותם בהתאם במידה ויהיו התפתחויות שמקווה אני שיביאו לשביעות רצונם של כולם.אשר על כן יש ליצור מיפגש אחד שיהיה מקובל על כולם ושיקבל את תמיכתו המלאה של מועדון החמש ולהודות גם לרן שהוא למעשה המייסד של אותם מיפגשים.

בברכה עופר

שלום עופר.אני מבקש להזכיר לך כמה עובדות לטובת ההיסטוריה:

שושני אכן פעל בשיתוף המועדון להקמת סניף בירושלים.

לאחר זמן מה ומסיבותיו הוא החליט לפרוש מהפעילות בנושא.

כ"כ הוא הפסיק חידוש חברותו במועדון והודיע על כך קבל עם ועדה.

אף אחד אחר לא לקח יוזמה להמשך העשיה ב"טוביה"לאחר ההשקה של הלמברטה.

כל אחד אחר היה סובריני ליזום פעילות והיה מקבל כל תמיכה מהמועדון בנושא.

קמו 2 אנשים שלקחו יוזמה ,התקשרו לאנשים[לא בלילה..]והזמינו את מירב האנשים שהצליחו ליצור קשר איתם.

והתוצאה שלמעלה מ-20 מכוניות וחבריהם הגיעו למיפגש ברוח טובה.

הקמת מיפגש אמורה להיות מאושרת בישיבת ההנהלה והקרובה תהיה רק ב19.10 ואו אז היא תקבל גושפנקה.

אני תקוה שהמיפגש אכן יצליח לטובת החברים המקומיים בתנאים ובשעות הרצויים להם.

בוקר טוב ישראל.

פורסם
עד כמה שאני יודע

המפגשים בטוביה לא פסקו לאחר השקת הלמברטה...

באם אתה מתכוון למיפגש של אנשים אקראים ששותים בירה?אין לנו ויכוח.

באם אתה מתכוון למיפגש מועדון ה-5 כמו בכל מיפגש אחר?גם פה אין לנו ויכוח...

פורסם

קמו 2 אנשים שלקחו יוזמה ,התקשרו לאנשים[לא בלילה..]והזמינו את מירב האנשים שהצליחו ליצור קשר איתם.

הקמת מיפגש אמורה להיות מאושרת בישיבת ההנהלה והקרובה תהיה רק ב19.10 ואו אז היא תקבל גושפנקה.

בוקר טוב ישראל.

רן שושני לא הפסיק את חברותו במועדון סתם היתה לכך סיבה.

שמעתי פה ושם דברים שרן לא קיבל גיבוי מהמועדון ולכן הרים ידיים.

אני מניח שאם היה אחרת ודאי שלא היינו מגיעים לחילופי האשמות וגידופים אך זוהי החברה הישראלית כן מועדון או לא מועדון.

חבל שהלך רוח קודר שורר כאן בפורום והאשמות שווא מוטחות כאן.

האם זהו המועדון לו פיללנו?

אני בהחלט אומר כאן שלא הרגשתי בנוח להגיע למיפגש בכנסיה הסקוטית לפני שלושה שבועות הייתי סבור אז ואמרתי גם ליוזמיו שככה לא עושים דברים והתגובה תהיה אשר תהיה לא תהיה טובה למהלך ושייש לשתף את כל חברי המועדון מיידית ואף להביע את נכונותם לכך ""מי שירצה שיגיע לאן שהוא רוצה"" שמעתי.

לכן לאור פני הדברים אני מציע שכולנו נתבגר נעזוב את העבר ונלך לעתיד יחדיו טוב יותר יחד כל חברי המועדון הירושלמים והם רבים יש הרבה רכבי אספנות בירושלים

עופר בן צבי

פורסם

בוקר טוב ישראל.

על מנת לקיים מפגש אספנים צרכיים להתקיים שלושה תנאים:

1. אספנים/חברים

2. מקום מפגש.

3. מחוייבות החברים.

ללא שלושת התנאים הנ"ל לא יצלח שום מפגש!

1. חברים/אספנים/בעלי רכבי אספנות לא חסר בירושלים.

2. מקום מפגש ניתן למצוא, לא בקלות יתרה אבל הדבר אפשרי.

3. מחוייבות, וכאן הכשל העיקרי, מפגש רכבי אספנות כשמו כן הוא, מגיעים עם רכב אספנות

בקביעות במועד שניקבע על מנת לבלות לראות ולהיראות, המעגל מושך אנשים נוספים ונוצר מפגש

מעניין ומרתק. לירושלמיים קשה לצאת מהבית במיוחד בסתיו בחורף באביב ובקיץ, בשאר הזמן פשוט לא

מתאים להם או שהם בחופשה. ככל שמגיעם פחות אנשים נוצר ריק מסויים עד למוות קליני.

אין די בהתקיימות שניים מתוך שלושת התנאים,

רצון של משוגע או גוף, בהקמת מפגש זה נהדר אבל לא מספיק.

המקום יכול להיות מדהים,

אבל אם לא יגיעו אנשים ניראה אולי את סלים המלצר מגיע עם ה-127 שלו (לעבודה).

גם השילוב של חברים ומקום נהדר אם לא תיהיה מחוייבות החברים להגיע לכל מפגש ולהביא נוספים תכשל!

קצת לגבי מפגש הכנסיה, גילוי נאות רק מתוך התמונות שראיתי!

1. תמיכה נהדרת של א.ש.י.ט (אספנים שאינם ירושלמים טהורים)

2. מס' ירושלמיים שנוצלו והוטעו בצורה מבישה.

3. וכמה בעלי אינטרס.

תמיכה של חברי מועדון החמש נהדרת ומגיעות להם ברכות רבות על חברות למופת וסיוע לחבר מועדון שאפו!

ניצול מביש של חברי המועדון שהוטעו ביודעין, כל חבר כזה שיעשה בעצמו את החושבים שלו לגבי המועדון שלו

ונציגיו, ויחליט אם אלה החברים האמיתיים שלו, ואלה נציגיו, והאם זה אופי המפגש שהוא רוצה להיות חבר בו!

בעלי האינטרס:

קטע נמחק על ידי בני - התחשבנויות אישיות נא לעשות במקום אחר. דיון ענייני יישאר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם

ומילה למועדון החמש, אם זאת גירסתכם הרשמית מצויין אז אני שמח שהדיון פתוח לעיני כל

אם ככה מתנהלים אצלכם הדברים, אז אתם באמת ראויים לחברים האלה והם ראויים לכם! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יוני

סעיף 12 וסעיף 18 משתלבים בול, הכנסיה הסקוטית אולי יותר יפה ונוחה,

אבל פאב הטוביה ליווה אותנו כששום מקום אחר לא רצה לקבל אותנו

בניגוד לכל הצדקה כלכלית והיה ותמך ופתח במיוחד עבור קומץ משוגעים את הפאב.

קובי עצמו בעל רכב אספנות, ואני חושב שמן הצדק יהיה להישאר בטוביה! - רן

לעיתים שמזדמן לי אני מאוד שמח להגיע למפגש הירושלמי , ללא כניסה לנושאים האישים אתיחס רק למקום.

נכון שלפאב טוביהו יש זכיות רבות והשירות שניתן מצויין והמון תודה לקובי על התמיכה,

אבל במידה ורוצים "להעביר הילוך" ולהרחיב את המפגש ,המקום פשוט לא מתאים מבחינת המיקום שלו הוא לא מושך אנשים נוספים, המקום מוסתר , ואינו מזמין משפחות וסתם אנשים שעוברים במקום (כי פשוט אף אחד לא עובר שם בשעות האלה).

בשאר המקומות הקודמים "הבולטים מבחינת המיקום " המפגשים היו רחבים יותר.

ההתיחסות לפאב כקבוצת כדורגל / או חבר בשדה הקרב שלא נוטשים ,והולכים איתו באש ובמים נראת לא נכונה למקרה זה .

אפשר להודות לקובי בצורה מכובדת , ויתכן שזה גם יהיה הקלה על קובי להפסיק לפתוח את הפאב עבור קומץ.

ובאמת לחשוב מה רצוי כדי לקדם את המפגשים ולהתאימם לרוב האנשים.

ואם נערך משאל גם אני מעדיף את הכנסיה הסקוטית ,היא יותר כשרה בעיני.:wink:

פורסם
לעיתים שמזדמן לי אני מאוד שמח להגיע למפגש הירושלמי , ללא כניסה לנושאים האישים אתיחס רק למקום.

נכון שלפאב טוביהו יש זכיות רבות והשירות שניתן מצויין והמון תודה לקובי על התמיכה,

אבל במידה ורוצים "להעביר הילוך" ולהרחיב את המפגש ,המקום פשוט לא מתאים מבחינת המיקום שלו הוא לא מושך אנשים נוספים, המקום מוסתר , ואינו מזמין משפחות וסתם אנשים שעוברים במקום (כי פשוט אף אחד לא עובר שם בשעות האלה).

בשאר המקומות הקודמים "הבולטים מבחינת המיקום " המפגשים היו רחבים יותר.

ההתיחסות לפאב כקבוצת כדורגל / או חבר בשדה הקרב שלא נוטשים ,והולכים איתו באש ובמים נראת לא נכונה למקרה זה .

אפשר להודות לקובי בצורה מכובדת , ויתכן שזה גם יהיה הקלה על קובי להפסיק לפתוח את הפאב עבור קומץ.

ובאמת לחשוב מה רצוי כדי לקדם את המפגשים ולהתאימם לרוב האנשים.

ואם נערך משאל גם אני מעדיף את הכנסיה הסקוטית ,היא יותר כשרה בעיני.:wink:

הטענה היא לא על זה שהמפגש התקיים בכנסיה הסקוטית. ממש לא.

הטענות הן על ההתנהלות.

אויב, יתקע לך סכין בגב. חבר, יעשה את זה בלב.

ללכת בצורה נלוזה, לספר חצאי אמיתות, להרחיב באי דיוקים, לפגוע בחברים, לגרום לפילוג בין חברים ועוד דברים שאני רואה אותם בתחתית סולם המעשים הטובים, והכל למען המטרה.

לא ככה צריך לעבוד, ואסור לעבור על זה לסדר היום.

נניח שמקום המפגש בטוביה לא מתאים, או לחילופין הוא מיצה את עצמו. יש דרך לבוא ולעשות מעשה. דרך מכובדת, ולא דרך נלוזה כמו הדרך בה בחר יורם עוזרי ללכת.

אגיד לך יותר מזה.

עד היום, במפגש בטוביה, קיבלנו בשמחה ובששון את כל מי שהיה מוכן להגיע אלינו, ולא משנה מה הן דעותיו בנושא האספנות ולאיזה מועדון הוא משתייך.

מיום שישי האחרון, באופן אישי, במידה ויורם עוזרי יגיע למפגש בטוביה , נמחק על ידי בני אני לא אהיה שם (ואני מדבר בשמי, ובשמי בלבד).

יש דברים אשר עליהם לא עוברים בשתיקה, לפחות ללא התנצלות פומבית וחזרה מהמעשה אשר נעשה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...