Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב פורד פוקוס בתקציב של 50 אלף שקל.

איךהאמינות של הפוקוס בהשוואה לטויוטה קורולה ומצדה 3?

איך שחיקת המחיר של הפוקוס בהשוואה לטויוטה קורולה ומצדה 3?

פורסם

מצדה כבר עברה את ירידת הערך הגדולה שלה, מצדה שכבר 2,040 שנה על הכביש אפשר לקנות בכלום כסף. תוסיף לזה את העובדה שהיא עברה כמה ידיים (רומאים, יהודים) ואחד מהם בטוח היה ליסינג. חוץ מזה היא חונה כל השנים ליד ים המלח, היא בטוח מפוצצת קורוזיה.

אני הייתי עובר הלאה, שמעתי שאפשר לקנות הרודיון בכלום כסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מצדה כבר עברה את ירידת הערך הגדולה שלה, מצדה שכבר 2,040 שנה על הכביש אפשר לקנות בכלום כסף. תוסיף לזה את העובדה שהיא עברה כמה ידיים (רומאים, יהודים) ואחד מהם בטוח היה ליסינג. חוץ מזה היא חונה כל השנים ליד ים המלח, היא בטוח מפוצצת קורוזיה.

אני הייתי עובר הלאה, שמעתי שאפשר לקנות הרודיון בכלום כסף.

איתמר.

גדול ;)

פורסם

לא מצחיק.

לפותח השרשור- היעזר באופציית החיפוש, יש המון מידע מהמון מקורות בפורום.

רק דבר קטן-לא ברור למה אתה מבטא מאזדה כמו שמבטאים בגרמניה "מאצדה" (אולי בעוד מדינות, אני יכול להעיד רק על גרמניה) אבל לא מבטאים את זה ככה (וכמו שאתה רואה זה גורר תגובות שמעשירות את הפורום ותורמות לחווית המשתמש של חברים חדשים כמוך) כמו שלא אומרים "בי.אמ.דאבל יו" או "פורש".

לעניין- נהגתי על הפוקוס והמאזדה במשך שלוש שנים כל אחת (ברור למה שלוש, כן?), ומדי פעם כשאני קופץ לביקור הורים אני משתמש בקורולה שלהם (גם ליסינג) כדי לחסוך בדלק על הפיז'ו שלי, ככה שאני מכיר את שלושתן ממקור ראשון.

לאף אחת לא היתה תקלה מעולם, כניסה למוסך רק בטיפולים שוטפים.

מה זה אומר? שמהנסיון שלי שלושתם דגמים אמינים ביותר. שום דבר חוץ מזה. בגלל זה אני מציע לך לקרוא כמה שיותר שרשורים ולקבל כמה שיותר חוות דעת.

ד"א, הפוקוס הכי חלשה אבל הכי כיף לנהוג בה, אם זה משנה לך.

בהצלחה בחיפושים.

TS

פורסם

אני מתעניין רק בדגמים של פורד פוקוס אוטמטית 1600 סמ"ק.

באיזה דגמים או שנת יצור המנוע והגיר של מאזדה ???

(וסליחה על המצדה)

• תוכן חדש...