Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קלאו B שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רנו קלאו B ידני שנת 2001.

המטרה היא לנסוע בעיקר בכבישים בין עירוניים ולמרחקים ארוכים, לכן אני זקוק לרכב יחסית עמיד וחסכוני (במידת האפשר בסדר הגודל הזה).

מה שרציתי לשאול הוא אם מישהו יודע לגבי צריכת הדלק של מנוע ה1.2 לעומת 1.4 ומצד שני על העמידות של מנוע ה1400 ביחס לזה של ה1200.

תודה,

אלעד

פורסם

אין הבדלים משמעותיים. לך על ה 1.4 רצוי ידני ורצוי מהשנים 99-00 בהם הרכב מגיע עם מנוע 8 שסתומים שהוא יותר אמין ויותר זול ופשוט לתחזוקה (לצערי עשיתי טוטל לוס לפני שבוע בדיוק עם רכב כזה...)

פורסם

אם נסיעות בינעירוניות ארוכות יהיה יעודו של הרכב אני ממליץ על משהו יותר גדול מה1.2.

ברשותי דגם כזה (8 שס') והוא אכן חסכוני מ א ו ד, נעים ונוח, אך בעיקר לנסיעות עירוניות או בינעירוניות קצרות (במקרה שלי 20ק"מ לכל כוון). מעל 100 קמ"ש הרכב כבר פחות נעים לנסיעה בעיקר בגלל שאון המנוע.

בנושא אמינות המנוע - שלי כבר עבר את ה170K ללא כל בעיות מיוחדות (טפו טפו טפו).

צריכת הדלק פשוט פנטסטית לרכב משנתון כזה (שלי 2002), הבט רגע בתמונה שצילמתי אתמול - מתי נדלקה נורת ההזהרה של מיכל הדלק בפעם הראשונה, כשכל הנסיעות (או לפחות רובן הגדול) עם מזגן.

046or.th.jpg]

בתדלוק נכנסו 42 ליטר דהיינו: בין 16 ל17 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...